Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

slm canlarım
loogepia grip olmuşsun geçmiş olsun
handem babannenin mekanı cennet olsun
tutim annen damadı geliyo diye heyecanmı yaptı çok geçmiş olsun belkide şuan enişte sizin evdedir
gözün aydın canım
selayım selimimde hastalanmış kıyamam ona geçmiş olsun
xzgim gece vakti ne dolması pişirdin öyle
kontesim adamın birinin lafına çok sinirlendim hakkınızdan hayırlısı olsun bu ilişki seni çok yoruyo
barbim umut bebekte sizi çok sevecek
bm fatihe gitmeyeli 6 ay olmuş bu sezonki vitrinlerden hiç haberim yok
ben hala gribim bitkisel takviye yapıyorum sürekli zencefilli mentollü şeker tüketiyorum
feci yakalamış beni

hasta olmasaydın gel derdim ama
dinlen evinde aybur
ben tuzlu limon yiyidum hamileyken o terletiyodu ve rahatlıyodum
kolay grip olunuyo hamileyken malesef:44:

merhaba canlarım..
maalesf plan gerçekleşmedi annemim rahatsızlığı,babamın rahatsızlığı ev hastane gibi annemin 4 de nişantaşında dr a rendvusu var babam evde ateşli yatıyor annem babam sen seninkiyle buluş ayıp olmasın dediler bende birazdan bahçelievlere görümceme gidicem yemeğe bekliyormuş beni ...

xzgim yada barbim siz otarafı biliyorsunuz deni zotobüsünden indikten onra oranın kalabalık olan çarşısına girdiğimde carausel alışveriş merkesi ne tarafta kalıyordu :26: benimki beni oradan alacakta

heryerı kalabalık carsı tutım oranın bılemedım nerden bahsettıgını
sen bahcelıevlere mı yoksa bakırkoye mı gıdıceksın sımdı carausel bakırkoyde cunku denız otobusunden ındıkten sonra taksıye bın bebegım cok yakın zaten annecıgıne babacıgına tekrardan gecmıs olsun tutım

bende bol limon tüketiyorum bm ama tuzsuz
iyice toparlanmam lazım feci hapşuruyorum
tutim planlar değişmiş
canım bakırköy sahilde indikten sonra anacaddeden yaklaşık 200 metere kadar yürüyosun carosel senin sol tarafında olucak

bm bgn fatihi unut hele bu saatte hiç gidilmez
burdada kar yağıyooo
Allahım nolur burdan doğuya kaysa bu kar olimpiyatlar perşembe başlıyo erzurumda kar yok
gerçi bu kar durumundan ken eniştemiz hoşlanmaz ama şu aralar ülkemiz için kara ihtiyacımız var

Bize iyi dilekte bulunanlara coook tesekkur ederim

Doktora gittik balgam cozucu verdi ...
Simdi uyuyor minigim ....
Ayburum logo sizede gecmis olsun

Biem ii alisverisler..

Kontesim elbise guzelmis , uzun kollari tullusu ezgim bebegim sende yokmuydu???

Tutim bahcelievlere gdiyorsun demek en iyisi oldu bugun icin .. Annecigine babacigina gecmis olsun ...

Barbim yogunmusun
Xzgimm sendrn naber bebegim

ewet bebegım kolları uzun sırtıda komple tul olanı var ama on kısmı normal duz bogaz kısmıda oyle tul degıl benım arkadasımın nıkahı var 12 subatta ılkokuldan arkadasım cok ıstedı nıkah sahıdı olmamı onun nıkahında gıyebılırım hatta o elbıseyı

kasar peynıre tereyagına ve sekere verdıgım paraya acıyorum sureklı bundan alıyorum cok pahalı gelıyor ya

Ayburum hangi topige eklemistinki bebegim ???
Gule gule kullansin yavrucak ...saglikla gelsin umut bebek ...

ayburcum güle güle kullansın inş bebecik
bacak oyukları olmayan o beyaz şey nasıl bi şe öyle?
hiç görmemiştim daha önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…