Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

merhaba kızlar
bişey sorucam sizlere dar paça pantolunun altına çok topuklu olmayan nasıl bir ayakkabı giyilir
yardım edin bana.)

merhaba.. çok topuklu olmayan derken
stilettolar hoş oluyor ama epey topuklu onlar topuklu giyemiyorsan yeni sezon trendi daha az topuklu oxfordlarn yada yün bootieslerden alabilirsin
resim ekliyim birazdan

ezgim, tutim,ayburum,barbim,tutim,kontesim hepiniz çok sağolun canlarım.
şimdi annemlerdeyim burdaki pc çok yavaş yazıları alıntı yapmıştım ama hepsi birbirine karışmış kimini almış kimini almamış o yüzden silmek zorunda kaldım.

tutim annene babana çok geçmiş olsun tatlım biran önce iyileşirler inşallah
büyük buluşma gerçekleşti mi nasıl geçti merak ediyorum

kontesim benim babam da da var şeker sürekli ilaç kullanıyor yemelerine içmelerine dikkat ederlerse çok sağlıklı uzun yaşıyor şeker hastaları allah başımızdan eksik etmesin

ayburum sana da geçmiş olsun aman dikkat et kışın insanları öpme canım yaa hamileler çabuk kapıyor mikrobu galiba

selayım selimcik nasıl oldu daha iyi mi iregizin kızından mı bulaştı ki acaba

bmcim düğmeleri almışsın hadi bakalım son halini merak ediyorum trençin

barbim diş tadavisine mi başlıyosun
ya tellerle dolaşmak seni rahatsız etti mi aslında benim de alt dişlerim için lazım ama kaçıyorum hep

ay resim şimdi bulamadım valla gece sersemliği yarın eklerim..
ay bu sabah mesai başlamasına 10 dakika kala uyandımm anamın bağırmasıyla nasıl giyindim nasıl çıktım nasıl işe gittimmm anlatamam paldır küldür..
sbhları üzerime ölü toprağı serpiliyor sanki bu aralar hiç kalkamıyorum :84::84:
neysee ben yatiyim öptüm hepiciğiniziii iyigeceler

teşekkürederim selayım

sağol handecim, inşlh yarın düğme iliklerini açıp fotoluycam

bu aralar ölümler hastalıklar baya arttı çevremdede böyle :44:
geçmiş olsun kontesim ...

Topuklu olmasin diyorsan babet giyinebilirsin mesela...

Biem hayirli olsun hadi bakalim ..
babet giyiyorum ama yağmurlu havalarda olmuyor,

merhaba.. çok topuklu olmayan derken
stilettolar hoş oluyor ama epey topuklu onlar topuklu giyemiyorsan yeni sezon trendi daha az topuklu oxfordlarn yada yün bootieslerden alabilirsin
resim ekliyim birazdan

bu nasıl mesela bu boy bileğe kadar böyle de denedim ama yanlardaki ayak kemikleri çıkıyor bilek görünüyor kararsız kaldım çocuk oldu olalı giyinmeyi unuttum

Kizlar iregzin kizini selim gormedi , muhtemelen salgin kresten bulasti .. 2-3 gun krese gondermiyecegim

Handem hosgeldin..

Yatanlara iyi geceler dostlar

Bursasu her turlu bot oluyor dar paca ile nerdeyse botlar disarda paca icerde kaliyor hos duruyor bende dar paxa giyiniyorum ve oglum var , yagmurlu havada boylede giyinebilirsin .. Senin koydugun asiri topuklu ama :26:

canlarımm...
nasıl başlasam dediğim gibi bakırköye gittim aşkım deniz otobüslerinin kalktığı yerden beni aldı benim elimde şemsiye vardı ben karşımda benimkini görünce şemsiyeyi yere attım yaklaşık 10 dk o soğuğun altında sarılıp koklaşmışızdır kulağıma helalim çok özledim seni diye fısıldadı o derece soğukta ben üşümeyi unuttum o an herşeyi unuttum...sonra ablasına geçtik yemek hazırladık falan aşkım tavuk yemeği yaptı bende patatse doğradım arada geldi sarıldı bana sürekli gözü bendeydi ama çok zayıflamış aşkım çok üzüldüm ve çok zor günler geçirmiş çok kötü şeyler anlattı beni korkutmamak için karakoldaki askerlere hep emir vermiş sakın yakınlarıma kzı arkadaşıma göreve gideceğimi söylemeyin diye anlattıkları şeyler burada bahsedilmez o anlattıkça buz gibi oldum ve allahıma şükürler olsun,rabbim bütün askerlerimizi korusun demekten başka bişey bulamıyorum çünkü yaşanan şeyler çok zorrr...bana künyesini verdi hediyeler almış annemle bana onu verdi,en sonda beşiktaşta beer port ta bişeyler içtik bu yaza artık bişeyler olsun en kısa zamanda isteyeceğim seni ailenden dedi ama önce işlerimi yoluna koyayım dedi kendimi toparlayayım dedi ...şimdiden özledim onu...

barbimmmm darısı başına tatlım ben benimkiyle konuşurken hep aklıma geldintez vakitte kavuşun canım benim...
xzgim çok saol balım benim...bu arada haklısın kaşar,tereyağı falan çok pahalı
selayım selimişim midesinidemi üşüttü kıyamam ona ya eğerki yne olursa dr a götür canım yaa
handem saol tatlım sende annendeymişsin hava değişikliği sanada iyi gelir...
ayburum umut bebeğin ciicleri çoook güzel sağlıklı günlerde giysin inşallah...bizde bugün olmayan çocuğun isimlerini konuştuk yine
kkontescim baban için çok geçmiş olsun tatlım
biemcim siyah babet çok tatlıymışşş hayırlı olsunnnn aldın sanırım iyi günlerde kullan canım...

son olarak annemin tahlillleri temiz çıkmış çok şükür annem ve babam için geçmiş olsun dileklerinde bulunun herkese çook saolun canlarım...

barbım askolsun nıye kızayım alınayım sen ıslerını hallet ben kacmıyorum ya her zaman gorusuruz mınık bebegım benımmm
selım bencede okuldan kapmıstır ıyılesene kadar bencede gonderme selayım dıger cocuklarada gecmesın
tutımm annenın sonuclarına cok sevındım kavusmanıza ayrı bı sevındım hep boyle mutlu olursun ınsallah bebegım
bende smdı facede album yaptım bu aksama ozel bıde bugun ne gıydıne resım koydum aslında koymıcaktım ama nedense estı hemıde ew halımle

Tutimmbebegim cok sevindim cokk , ani yasadim
Ne guzel anlatmisin ...

Xzgimm durusunu yidiiimm gel bi opuuuum

kkontescim,xzgim,selayım saolun canlarım aslında anlatacak çok şey varda o kadar yorgunum ve aşk sarhoşuyum ki ancak böyle kısa kestim...şimdi ben uyuyacağım sizi seviyorum iyi geceler canlarım...:80:

Tutimmbebegim cok sevindim cokk , ani yasadim
Ne guzel anlatmisin ...

Xzgimm durusunu yidiiimm gel bi opuuuum
bı tane yetmez ya cok op
kkontescim,xzgim,selayım saolun canlarım aslında anlatacak çok şey varda o kadar yorgunum ve aşk sarhoşuyum ki ancak böyle kısa kestim...şimdi ben uyuyacağım sizi seviyorum iyi geceler canlarım...:80:

olsun bebegım yıne anlatırsın ıyı uykular ask bocegı

Sonra anlatirsin bebegim yaa , annecigin icinde cok sevindim , heycandan orayi okumamisim ..

Xzgiiimm gece gece sana olan askim depresti ,
Defalarca opup kokladim seni uzagindan ..
Ayy sabah okuyanlar aramizdaki aski ogreneceklrr ...
Cok imrendim , nevhanin yerinde olmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…