Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

sende benı derınden yaraladınn
bende senın olmanı cok ısterdım bebegım hemen yaz gelır ınsallah gelıceksınız ya
hem bu sefer ıyılesmıs olucaksın
rahat rahat gezıcez hem esınde olucak bızde kalabılceksınız sabaha kadar oturcaz hemde balkonda kahveler yapıcam sana bıkana kadar senı ne kadar cok sevdıgımı bay s bıle anlamıs kıskanclıklarıyla gosterıyor
cok sevıyorum senı

Bende seni seviyorumm

Evet evet yaz gelsi hemen , kucakliyayim seni .

Hahayy benim neyimi kiskanacak yaa , uzaktan seviyorum seni :)) , asil ben onu kiskaniyorum dermisim

Son düzenleme:
kontesım sen hanı bı elbıse almıstın onceden etegı sıyah ustu ya beyaz yada grıydı hatta kombınlemıstın onu ustune bısey gıyerek ben o tarz elbıse ıstıyorum ya o zaman kacırmıstım ama sımdı dıktırıcem ben o elbıseyı kayınvalıdem yada arkadası dıkıcekmıs bana onun resmını kaydetmısım ama bulamadım sende varsa koyarmısın

Offfff saat 3 oldu ve ben halaaa uyuyanadim .. 1. Sebep selim benim yatakta o yana bu yaba donup duruyor .. 2. Sebep bogazim babada bulastirdi sanirim .. Kalktim simdi zencefilli bal yedim agzimda alev var resmen ..

kız ne diktiriyosun,19 tl lik şey o
değmez dikime
sık sık geliyo zaten trendyola ,alırsın

günaydın kızlarrr, kontesss topiği sen açmışsın yavrum , ahh şu trend aşkı :89::89:
TUTİMMMMMM ayyy ne güzel ne güzel birgün geçirmişsinizz, yuppiii mutluluğunuz daim olsun hadi bakalım hayırlı haberler verin bize yakındaa... darısı bize dimi evet evet bize
selayımmm sendemi kötüleştinn , demekki dediğin gibi salgın bugünde kendi için git kuşum dohtor amcaya olmazmı pıtırcığım :97:
xzgimmm teşekkür ederim bitanem anlayışın iççin, ayy ben seni çok özlemiştim ondan üzüldüm buluşamıyacak olmamıza :84::84:

handem merhaba? nasılsın canım ? düzeldinizmi biraz?
yok canım hiç rahatsız etmedi beni, çok alışmıştım ben.. bide benim tellerimin braketi küçüktü ağzım öyle metal yığını gibi durmuyordu .. hiç zorluk çekmedim canım..
mutlaka taktır sende eğer rahatsızsan.. hele alt dişlerinse dahada şanslısın.. pek belli olmaz taktığın.
he sana yeni gelişen bir tedavi söyliyim tel takmak istemiyorsan.. tel ile aynı fiyatlarda hemen hemen.. sadece şeffaf bir kalıp geçiriyorsun dişlerine.. o düzeltiyor dişlerini. yemek yerken falan çıkartıyorsun.. şimdi bende ondan takıcam mesela adı INVISALİGN ..
ve şu şekilde birşey ;

günaydın bebişlerrr
tuticik kavuşmuş canının yarısına

bu arda evet tutim aldım babeti , teşekkürederim

Diyarbakır'da vatani görevini yapan er Mehmet Şimşek, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, üzerine benzin döktükten sonra kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Şimşek, hastaneye kaldırıldı.

Henüz belirlenemeyen bir nedenmişş Turp sıkıyım sizin belirlenemeyen nedenlerinize.. Askerler oralarda neler çekiyor, ne koşullarda yaşıyorlar. hem aile, eş hasreti, hem doğunun ücralığı, hem soğuk iklim, hem zorlu eğitimler, işler, komutanların Allahtan korkmadan yaptıkları eziyetleri hakaretler, insanın kanını donduran cezalar... Hala daha belirlenmeyen neden diyorlar, tabi yemiyorr bir askerin neler çektiğini ifşa etmek medyaya
ahh ahh daha neler yazardım şuraya ama kahretsinki o özgürlüğümüz bile yok

günaydın biem

Allah rahmet eylesin , ailesine sabır versin ,
çok tv izlemem ama bunun gibi birşeyi ifşa etmişlerdi , ortalık karışmıştı
hatırlarsınız, askerleri bile bile ölüme göndermişlerdi , karşsında duran teröristi kendi cihazlarında gördükleri halde bildirmediler askerlere ve çatışma olmuştu
Allah cezalarını verir veriyodurda inşlh
neler neler yapıyorlar....bipppppp konuşmıycam

günaydın barbişim

içim cız etti ya offfffffffffffff

barbitom, kontesciim,biem günaydin kizlar..
barbitom cok vahim bir durum diyecek cok sey var ama hicbirsey olmuyor malesef...

biem senidemi sardi bu online alisveris cilginligi dostum :))

kontesime bak hey masallah saat kurmus yine yaa

kizlar cocukla ugrasmasi zor ama hasta cocukla ugrasmasi cok daha zor o kadar cok sabir istiyorki anlatilmaz...

barbitom bugun doktora gidemem malesef hus calisiyor araba onda ve disarda lapa lapa kar yagiyor, ayy bide annem yanimda degil bir yere gidecek olsam cocugu birakamiyorum offfki olfff yani , allahtan selimin atesi falan yok ama bugun cok gicik :)

yok selayım bakmak hoşuma gidiyo,ama pijemalar güzelmiş hemde uygun ,
he bide dikişte işime yarıycak modeller var trendde
ben daha çok fatihten alırım :)

valla seni en iyi anlayanlardamın hasta çocuğa çok sabır gerekiyo annede hasta olursa işte ozaman çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…