- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.321
Sonra anlatirsin bebegim yaa , annecigin icinde cok sevindim , heycandan orayi okumamisim ..
Xzgiiimm gece gece sana olan askim depresti,
Defalarca opup kokladim seni uzagindan ..
Ayy sabah okuyanlar aramizdaki aski ogreneceklrr ...
Cok imrendim , nevhanin yerinde olmak istedim
Bende seni seviyorummsende benı derınden yaraladınn
bende senın olmanı cok ısterdım bebegım hemen yaz gelır ınsallah gelıceksınız ya
hem bu sefer ıyılesmıs olucaksın
rahat rahat gezıcez hem esınde olucak bızde kalabılceksınız sabaha kadar oturcaz hemde balkonda kahveler yapıcam sana bıkana kadar senı ne kadar cok sevdıgımı bay s bıle anlamıs kıskanclıklarıyla gosterıyor
cok sevıyorum senı
Bende seni seviyorumm
Evet evet yaz gelsi hemen , kucakliyayim seni .
Hahayy benim neyimi kiskanacak yaa , uzaktan seviyorum seni :)) , asil ben onu kiskaniyorum dermisim
hahah ay sen ben selım ne guzel bı aıle olurduk
Ayyy hayallerimiz aldi basini gitti
Ben yatayim artik ... Ruyamda seni gorurum belki...
Kocaman kocaman opuyorumm
kontesım sen hanı bı elbıse almıstın onceden etegı sıyah ustu ya beyaz yada grıydı hatta kombınlemıstın onu ustune bısey gıyerek ben o tarz elbıse ıstıyorum ya o zaman kacırmıstım ama sımdı dıktırıcem ben o elbıseyı kayınvalıdem yada arkadası dıkıcekmıs bana onun resmını kaydetmısım ama bulamadım sende varsa koyarmısın
ezgim, tutim,ayburum,barbim,tutim,kontesim hepiniz çok sağolun canlarım.
şimdi annemlerdeyim burdaki pc çok yavaş yazıları alıntı yapmıştım ama hepsi birbirine karışmış kimini almış kimini almamış o yüzden silmek zorunda kaldım.
barbim diş tadavisine mi başlıyosun
ya tellerle dolaşmak seni rahatsız etti mi aslında benim de alt dişlerim için lazım ama kaçıyorum hep
Diyarbakır'da vatani görevini yapan er Mehmet Şimşek, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, üzerine benzin döktükten sonra kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Şimşek, hastaneye kaldırıldı.
Henüz belirlenemeyen bir nedenmişşTurp sıkıyım sizin belirlenemeyen nedenlerinize.. Askerler oralarda neler çekiyor, ne koşullarda yaşıyorlar. hem aile, eş hasreti, hem doğunun ücralığı, hem soğuk iklim, hem zorlu eğitimler, işler, komutanların Allahtan korkmadan yaptıkları eziyetleri hakaretler, insanın kanını donduran cezalar... Hala daha belirlenmeyen neden diyorlar, tabi yemiyorr bir askerin neler çektiğini ifşa etmek medyaya
ahh ahh daha neler yazardım şuraya ama kahretsinki o özgürlüğümüz bile yok
günaydın biem
ben butiklere 9 da baktım,geri yattım kızkontesim butikler açıldı koş koşşş
süper pjemalar var
Diyarbakır'da vatani görevini yapan er Mehmet Şimşek, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, üzerine benzin döktükten sonra kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Şimşek, hastaneye kaldırıldı.
Henüz belirlenemeyen bir nedenmişşTurp sıkıyım sizin belirlenemeyen nedenlerinize.. Askerler oralarda neler çekiyor, ne koşullarda yaşıyorlar. hem aile, eş hasreti, hem doğunun ücralığı, hem soğuk iklim, hem zorlu eğitimler, işler, komutanların Allahtan korkmadan yaptıkları eziyetleri hakaretler, insanın kanını donduran cezalar... Hala daha belirlenmeyen neden diyorlar, tabi yemiyorr bir askerin neler çektiğini ifşa etmek medyaya
ahh ahh daha neler yazardım şuraya ama kahretsinki o özgürlüğümüz bile yok
günaydın biem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?