- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.341
hiim anladim canim fikir ediniyorsun ... laptoptan cizgifilm izliyor ekrani ikiye böldüm yarisi kk yarisi cars arabalar :)
strawberry de parfümlere %10 indirim daha geldi kızlar
liste de yenilenmiş
aklınızda bulunsun
(yanında yazan fiyattan %10 daha düşecek ödeme kısmında)
parfüm dimeeee
kocik beni furicekkk
lady million , 212 sexy, amor amor istimmm
yetmiyomu evdeki parfümler deyooo
bunu cıddıye aldıgına ınanamıyorumnasssııı yani
ya bnde hastayken ben ılesırdım sonra anneme gecerdı her seferınde hastalık :78:Offfff saat 3 oldu ve ben halaaa uyuyanadim .. 1. Sebep selim benim yatakta o yana bu yaba donup duruyor .. 2. Sebep bogazim babada bulastirdi sanirim .. Kalktim simdi zencefilli bal yedim agzimda alev var resmen ..
günaydın kızlarrr, kontesss topiği sen açmışsın yavrum , ahh şu trend aşkı :89::89:
TUTİMMMMMM ayyy ne güzel ne güzel birgün geçirmişsinizz, yuppiiimutluluğunuz daim olsun hadi bakalım hayırlı haberler verin bize yakındaa... darısı bize dimi evet evet bize
selayımmm sendemi kötüleştinn , demekki dediğin gibi salgınbugünde kendi için git kuşum dohtor amcaya olmazmı pıtırcığım :97:
xzgimmm teşekkür ederim bitanem anlayışın iççin, ayy ben seni çok özlemiştim ondan üzüldüm buluşamıyacak olmamıza :84::84:
günaydın bebişlerrr
tuticik kavuşmuş canının yarısına
bu arda evet tutim aldım babeti , teşekkürederim
Diyarbakır'da vatani görevini yapan er Mehmet Şimşek, henüz belirlenemeyen bir nedenle girdiği bunalım sonucu, üzerine benzin döktükten sonra kendini ateşe verdi. Ağır yaralanan Şimşek, hastaneye kaldırıldı.
Henüz belirlenemeyen bir nedenmişşTurp sıkıyım sizin belirlenemeyen nedenlerinize.. Askerler oralarda neler çekiyor, ne koşullarda yaşıyorlar. hem aile, eş hasreti, hem doğunun ücralığı, hem soğuk iklim, hem zorlu eğitimler, işler, komutanların Allahtan korkmadan yaptıkları eziyetleri hakaretler, insanın kanını donduran cezalar... Hala daha belirlenmeyen neden diyorlar, tabi yemiyorr bir askerin neler çektiğini ifşa etmek medyaya
ahh ahh daha neler yazardım şuraya ama kahretsinki o özgürlüğümüz bile yok
günaydın biem
ezgitom markası 'deck'
tabiki de haber ederim ama 9-10 gibi kalkıp burayı okuman gerekir
offf ya cok erkenmıs acaba onceden haber vermıyomu yarın bu dıye
dur ben sana telefon numaramı yazayım mesaj atarsın bana
önceden söylemiyo maalesef
çok sinir bi durum
atarım tabi kuşum
xzgimm bende o elbiseyi kaçırdığım gün çok üzülmüştüm, ne zamandan beri bende onun peşindeyimhatta geçenlerde yine çıkmış kontess bana söylemiş ama ben görmedim o yazıyı
bu arada bu deck denen mağaza merterdeymiş bebeğimi bize yakıngidip bakabilirz aslında :86:
selayımm o zaman yarın gidersin kuzucum
ayy sabah trendde gerçekten harika pijamalar vardıi ben bile bayıldım :89: kaldı ki şuan pijamaya falan hiç düşkünlüğüm yok, değüşük değüşük giyecek tocam olmadığı içinona verceim parayı elbiseye yatırıorum .. ama ben bilem bayıldım yane :87:
merhaba herkeze..
xzgi facede gördüm resimlerini çok şirin çıkmışşsın azcık kilo al be canım
selam canımm sen benden daha zayıfsın yaw
bu benım kılo almıs halım 3 4 kılo falan aldım 50 kıloyum daha ne alayım
tamam kontesım faceden mesaj atıcam smdı baktım sıtesıne o elbıseden var yerı merterdeymıs
arıcam ve fıyatını sorucam smdı etek boyu nasıldı dııznın ustundemıydı
bıraz ınceledıgımde yahsı cazıbenın falanda sponsoruymus o marka
tam ıstedıgım tarzda elbıse bebegımm bende baktım sıtesıne merterdeymıs smdı arayamıorum ew telı sarjı dolsun arıcam sorucam bakıyım magazasında ne kadara satılıomus bıde orda cok guzel pelerın gıbı bı montumsum bısey gordum o da cok guzel ben bu cuma gıdıcem anneme belkı annemı kandırabılırsem gıder bakarımsanada alırım ıstersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?