- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.521
:26: rahatsız oldun gibi geldi bi an :78: o yüzden üzüldüm birascık :78:biem zaten onu saka olarak yazmistim :))) uzatmayalim istersenhehehe cok uyumlu olmus
biem kuzum söylemeden edemiyecegim , sen hangi ara vakit buluyorsun canim masallah ,yusuf kac saat uyuyor , veya uyanikken sana böyle seyler yaptirtiyormu
hımm iyi oldu canım paylaştığın konteste soruyodu
:26: rahatsız oldun gibi geldi bi an :78: o yüzden üzüldüm birascık :78:
neyse rahatladım şimdik
kiz ne rahatsizligi donumuz haric herseyi ekliyoruz sende allahini seversen.. böyle seylere alinma yaaa rahat ol...
hem bizede fikir oluyor , her konuda fikir edinmek güzel
doğrusu canım ben o pardüseyi dikerken yusuf öğle uykularına yatmıyordu yani düzeni bozulmuştu bi yatıyo bi yatmıyodu zorlandım bunu dikerken
ama bi sürü kumaş var dikilmeyi bekleyen .
yusufun gönlünü yaptıktan sonra 1-2 saat beni rahat bırakıyo o oyun oynarken ben dikiyorum
hele calliu varsa ohh
arada geliyo sataşıyo ama anlaşıyoruz
şimdi öğle uykusu düzene girdi yine biraz daha rahat dikerim artık
sabahları erken kalkınca erken yatıyo gecede 2-3 saat vaktim oluyogünde 4-5 saatimi dikişe ayırabiliyorum
sendemi bunu söylicektin kontese canım, yoksa sen farklı birşeylermi biliyorsun ?
benimki aradı ama konturu bitti kapandıson günlerde hiç konuşamıyoruz.. yüzünü unuttum nerdeyse bide :26:
bayıldımm
neyseki az kaldı tatile canımselam kızlarr
kontescim başın saolsun canım
çok sancım var kızlar yaa regl olmaktan nefret ediyorum
karnelerle uğraşmaktan çok yoruldum
biraz dinlenmeliyim
hepinizi çok öpüyorum
ayy ölçü işinden hiç anlamıyorum kontesim ya L mi alsam ben 36-38 giyorum değişiyor :26:
ben biliyordum bunu canım, cuma günleri katıldığım bir sohbet var orada anlatmışlardı. ve dua verdiler kızlar hatta burayada yaziyim
998 tane Ya Hafız çekeceğiz. Her 100de bir Allahumme Ya Hafuzu Ya Hafiz İnfezna Min Kulli Şerrin Beddar Ya Hafiya Eltaf Necciyna Mimma Nehaf Belmimma La Nehaf.
ve 500 tanede Fatiha suresi okunacak..
ay onu bende merak ediorum ya :26: vee hayhayın ataması nolmuş onuda :26:
ve tabiki senide nasıl olsun bitanem ?
bugün yoğunluktan ya-za-ma-dımmmm :84::84:[/B]
selayım soganda koydum meynırde maydanozda begenıldı ama sekıllerı cok kotu olduxzgim ben icine kuru soganda rendeliyorum güzelim ve baharatlar koyuyorum öyle , unuda kizartirken egerki civik oldu ise birazdaha eklyiorum.. bide az bisey salca koyuyorum bebegim
barbi bebegim hosgeldin güzellim
aa ciddimisin aşkitomm , neredeydikartık rüyalardamı buluşuyoruz :85:
dün 2 dişçiye daha gittim ikiside birbirinden farklı şeyler söylediler :85:
toplamda 3 dişçiye gittim ve 3ü de farklı tedavi yöntemi önerdi
bitanesi tekrardan tel takıcam bile dedi :18:
sanırım şu şekilde bir tel takılacak sadece üst dişlerime, en mantıklısı o geldi bana
selayımmm hoşbulduk biriciğim, sen dahamı fenasın , annen gelse yada hus izin alsada selime baksalar sende biraz dinlenebilsen :26:
evet biemcik haklisin canim o kayunun anasi babasi nasil sabirli, hic kizmiyor hic sinirlenmiyor ,hic poposuna bitane saplatmiyor
yani öyle olmak zor iste biraz..
selimde uyudu demin bizde geced nöbet var kesin uyanir yani eminim uykusu cok kötü geceleri halaaaa
ayburm daha iyi olmana sevindim
xzgim sne yaparsinda güzel olmazmi , her isin güzel kendin gibi benim güzel arkadasim
simdi bende kayuu actim yan tarafta kayu oynuyor :)) allah kayudan razi olsun heh :)))
barbitom gerekiyorsa yap bunu öyle cok tuhaf durmuyor ince tel oldugu icin , ne kadar takacaksinki bunu
hımm namazı bilmiyordum canım :26:benim bildiğim biraz farklı barbişim namaz felan var
ama seninkinide doğrudur
bayıldımm
çok güzel yakalamışsın
renkler çok güzel bu arada evinizin manzarasıda hoşmuş
neyseki az kaldı tatile canım
askerini gördünmü
gelişmeleri merak ediyoz
barbim L sana çok büyük olur omuzlardan düşerbgn daha iyim canım
bende trt haberden olimpiyatları izliyorum esas gösteri 21.30dan sonra olcak
şimdi sıkıcı
bu arada dişlerin için tel daha mantıklı geldi bana şeffaf apereydense
bu arada duaları not aldım teşekürler kuzum
selayım soganda koydum meynırde maydanozda begenıldı ama sekıllerı cok kotu oldu
nerde oldugumuzu hatırlamıorum bebegımm
sadece ruyalarda bulusmayız kıı ozledıgım ıcın aklımda oldugun ıcın ruyamda gordum
hangı tedavı aklına yattıysa hangı doktora guvendıysen ona yaptır bebegım
ayburum gel opeyım senı bı taneeeeee
bıemım kaydettım bakıcam bloguna canım
kızlar ben eve döndüm
geçmişe biraz baktım yrın ayrıntılı cevap veriyim
şimdi çok yorgunum öptüm hepinizi
:78::78::78:
internet benı cıldırtıcak buyrun vıtamın deposu tatlımsı meyve salatası
selımle yusufcuga yapın kesın cok severler
[/url][/IMG]
barbitom şafağa neden uğramıon bakim attırmıcam senn şafağını ohh olsun
dipcik not ; tabikiside şaka
içindeki kırmızılar ne bebeğim, çilek değil dimi :26: bu mevsimde kırmızı meyva yok die biliorum nar hariç :26: çok güzel görünüyor ellerine sağlık..
yanlız sadece vitamin değil kalori deposu da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?