Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayyy yüzün gülmüs hadi gözün aydin canim insallah devamida iyi bir sekilde gelir ...
tatilinde hayirli olsun bu arada bol bol dinlenmeler , gezmeler ,eglenmeler diliyorum...

hepinize günaydin güzellerim nasilsiniz iyimisiniz..
ben cok iyi degilim bugun aksam doktora gidecegim böyle olmuyacakk..
bide yarin ise gitmem gerekiyor cok kötü denk geldi..

günaydın kızlarrr
gece kuşum çok sevindim canım senin adınaa yalnız parmak izi olayını anlamadım:26:

günaydin kontesim
parmak izi heralde ehliyet icin diye düsündüm ehliyeti yapmisti yaa
kartini almaya diye düsündüm

xzgim hayirdir nereye bebegim

canim ferahlatici bir yesil cay kokusu yaz icin güzel buluyorum ben hatta kendim bile alirdim o fiyata bulsam yani .. herkes farkli bulur kokulari o yüzden normaldir

günaydin kontesim
parmak izi heralde ehliyet icin diye düsündüm ehliyeti yapmisti yaa
kartini almaya diye düsündüm

xzgim hayirdir nereye bebegim

bende oyle dusunmustumm
neden daha kotuledın kı neyın var smdı bebegım :26:
annemlere gıdıcem alperın karnesı ıcın hemde epılasyn ıcın

bende oyle dusunmustumm
neden daha kotuledın kı neyın var smdı bebegım :26:
annemlere gıdıcem alperın karnesı ıcın hemde epılasyn ıcın

aaa evet dün söylemistin yaa unuttum ben tamamiyle...
ayrica profilde etiketlendigin resmi göremedim bebegim dün baktim.
bugun yine baktim ama göremedim..

bugun epi günün demiii kolay gelsin sana.
bogazim falan sisti iyice.. ay ben bu sene hasta oldugum kadar hic olmadim yaa

günaydın fıstıklarım
ay bir saattir geçmişi okuyorum hiç durmamışsınız valla
ben gayet iyiyim kızlar ama aklım annemde kaldı babannemin son halini o gördü refakatçiydi yanında o yüzden morali çok bozuk anneannem de çok yoruyor onu hiç bırakmak istemedim.

selayım sen de mi hasta oldun bebeğim ya
mikrobu kapmışsan yorgunlukla birlikte tetiklemiştir tabi selime bakarken kendini ihmal etme
selimcik nasıl oldu bugün

tutim çok romantik bi buluşma olmuş canım ya ne güzel
ama şifayı kapmışsın tabi şemsiyeyi atınca geçmiş olsun canım

ezgim meyve salatası ben de çok yaparım eşim çok sever çok güzel olmuş ellerine sağlık ceviz ve pudra şekeri hoş bi görüntü olmuş
sen nasılsın sen de mi hasta oldun tatlım geçmiş olsun sana da

ya herkes hasta çevremde de öyle annem de nezle olmuştu kapmamak için baya çaba sarfediyorum valla

barbim habere çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin
evli olsaydık kocamı toprağa vermiş olacaktım demişsin ya seninle evli olsaydı belki de evinde olacak başına bu gelmeyecekti kim bilir ki

aybuşum bebişin ciciler nerdeyse tamamlanmış ne güzel şeyler almışsın
sen de mi hastasın kuzum yaa geçmiş olsun iyi bak kendine dinlen

kontesim böreğe bayıldım çok severim tavuklu şeyleri annemde tavuklu bezelyeli börek yapar bhça şeklinde off aklıma geldi canım istedi yaa
manzara da şahane valla

bmcim trenç çok güzel olmuş ya maşallah hazır gibi duruyo ne güzel dikmişsin

gece kuşum hadi gözün aydın senin asker de dönmüş
aileden ayrılma konusunda biraz gözü karartmak gerekiyo ya benim için de çok zor oldu ama insan herşeye alışıyo

bana da öyle diyorlar hep bakalım ne olacak
barbim üzüldüm canım Allah rahmet eylesin herşey kader işte

neden gozukmedıgını anlamadım bebegım benım duvarımda cıkıyor etıketlenmısım dıye
ewet cok hasta oldun ama belkı normaldır hava degısımlerı ve amelıyat oldun dayanaklılıgın azalmıstır

Günaydın tatlı kızlarım çok seviyorum sizi İçimden geldi yazayım dedim
bızde senı cok sewıyoruz barcman ablacım hep gel topıgımıze beklerız

ben hasta oluyorum hemen toparlanıyorum ama tam olarak gecmıo tabı sonra hemen rahatsızlanıorum ufacık bıseyde

hosgeldin ablacgim , ne tatli bir süpriz olmus böyle güzel sözlerle hemde ..
bizde seni cok seviyoruz , SIK sIk ugra sohbete buyur gel
malesef bende hastayim canim .
3 geceden beride deliksiz bir uyku uyuyamiyorum selim hep yanima geliyor hasta diye benim yatakta birakiyorum.. o yüzden uyuyamiyorum sag sol dön dön benide uyandiriyor , bide sIK sIK kalkip atesine falan bakiyorum.
anneciginde biran önce toparlar kendisini insallah
ben cıkıyorum kızlar selayhusum senın aldıgın salı taktım cantamda da makyaj cantam var :78:

ay cok sevindim buna .. beni hatirla baktikca baktikca hic aklindan cikmiyayim

Son düzenleme:

bay s paylaştığı fotoların 'sadece arkadaşlarına görünmesi' seçeneğini işaretlemişse, biz onun ark listesinde olmadığımız için göremeyiz canım

mmmm pek leziz bunun kalorisinden SANA nolucak bence aşkım

ay barbitom alemsin bebemm yaaa :86::86: tamam attırdım hade iyisin geneeeee şafağın parmaklarımın ucunda öpüore seniiiiiii ii gecelerrrr bu arada ezgicim selaycım tuticim size de ii geceler

saolsanım cnm

iyi geceler julıacımm

yarın karne gunu kardesımın okuluna gıdıcem
gecenlerde yıne gtmıstım ozledım dıye arkadaslarının yanında opturtmuyor sevdırtmıo esek sıpası

ayy alperin bende çok tatlı resimleri var düğünden alperin ifadeleri hep osman gibi, canım ya

dun yemek tarıfı yazarken bay s benım resmımı cektı facebooka koymus tıpıme gelın cok bomba

ben gördümmm, ben gördümmm

barbitom
ken gittiğinden beri aparatını takmadın diye neden hemen değişmiş ki durumlar
diş gelişimi bi yaştan sonra durmuyor mu?
yanlış mı biliyorum:26:

canım ken gitmeden önce düzenli takıyordum, kenle son dönemlerde çok aktif bi şekilde gezip tozduğumuz için sürekli tak çıkar tak çıkar yapamadım her yemekte, içmekte.. en iisi takmamak dedim. o zamanda düzeni bozuldu.
diş gelişimi değil , tel varken dişler sıkı duruyor teller çıktıktan sonra o kuvvet ortadan kalkınca dişler kendini salıyor bozulabiliyor ondan tatlım

Zgim goremedim tatlim yaa fotonu

BArbitom algida secici yavrum .. Hic gerek yok hediyeye sizi gormek zaten bize buyuk hediyr olacak

yok yokk sen ne dersen de tınn bu konuda :76::76:

slm ayburum , insanın sevdiği o memlekette oluncada ayrı bir keyifle izleniyo kar yağıyor diyorum ki , şimdi o da belki bu karın altında yada o o da bu karı izliyor.. o da bu gökyüzüne bakıyor falan gibisinden :78::98:

canım bazı deayları bilmediğimden, sıkıntılarını ve diğer olayları anlayamadım .. ama umarım herşey senin için güzel olur bundan sonra

sana dün erken yat dinlen dediydimmm
yarında iş varmış, ee 1 günlük gitmesen bişi olurmu :26:

ne kadar güzel bir mesaj bu bizde seni sevioruzzz ablacımm

geçen gün izlediğim bi film...tavsiyedir

ben de izlicem bu filmi hatta kitabınıda alıcammm

evet doğru diyorsun handem öyle bir seçenekte olabilirdi :26:

bana da öyle diyorlar hep bakalım ne olacak
barbim üzüldüm canım Allah rahmet eylesin herşey kader işte

amin speedycim

bay s paylaştığı fotoların 'sadece arkadaşlarına görünmesi' seçeneğini işaretlemişse, biz onun ark listesinde olmadığımız için göremeyiz canım

bay s bende ekli olduüundan resimleri görüyorum sanırım.. bu arada bay s ye patocanın yeni resimlerini istediğimi ilettim hala cevap yok :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…