- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.561
selam kızlarr akşam bi yatmışım yeni uyandım kıvranıyorum valla sancıdan yaaa
hepinize teşekkür ederim. valla her ay böyle sancılı geçiyor ağrı kesici alıyorum da o da bir yere kadar oluyor bu benim kaderim heralde
kısaca gelişmelerden bahsedeyim size şimdi
askerimin geldiği gün hemen görüşemedik ben okuldaydım o da akşam geldi zaten. ailesi karşılamaya gitti,babası olunca ben utandım gitmedim
akşam bizimkiler yukarı kattaki komşularımıza oturmaya gittiler. ben tabi durur muyumanneme mesaj atıp çaktırmadan evden çıktım ışığı açık bırakıp,kardeşim de arabayı kaçırmış
babam eve bi inseydi felaketimiz olurdu ,2 çocuk firarda
uzun uzun muhabbet ettik,11 kilo vermiş,genel olarak iyi olsa da stresli günler geçirdiği yüzünden belliydi,durgunlaşmış,daha bir olgunlaşmış gördüm onu.gelecekten bahsettik,evlilik muhabbeti ettik.
hala beni anlayamıyor.ama sıkmıyo da ona kesin fikrimi söyledim. bu sene söz nişan olsun da seneye düğün olsun dedim.her şeyin aceleye gelmesini istemiyorum bi de evlilik sorumluluğundan,ailemden uzak durmaktan korkuyorum sanrım:18:
bugün de okul çıkışı köyden şehre inincegörüştük beni arabayla aldı. emniyete gittik,parmak izim alındı bütün işlemler bitti.yarın da kartımı alıcam inş.göl kenarına gittik,martıları seyrettik,çok uzun duramadım sancıdan.
yarın da okul çıkışı görüşücez inş.
her zaman öğln dağıtırdık karneleri öğleden sonra okul olmazdı,yazı gelmiş milli eğtimden öğleden sonra son saat dağıtacakmışşız karneleri çok sinir oldum
ay çenem düştü kusura bakmayın,günlüğe yazar gibi yazmışım farkında dğilim
uyumaya gidicem şimdi ama gözümün önüne sürekli ezgimin yaptığı meyve şöleni gelio
herkese iyi geceler kocaman öpüyorum sizi
günaydın kızlarrr
gece kuşum çok sevindim canım senin adınaayalnız parmak izi olayını anlamadım:26:
günaydin kontesim
parmak izi heralde ehliyet icin diye düsündüm ehliyeti yapmisti yaa
kartini almaya diye düsündüm
xzgim hayirdir nereye bebegim
hımm olabilirr
akıllı bıdık seni, hemen de bilir :86:
:78::78:
bebisim sen su green tea parfumunu kaca ismarladin..
bizim burdada bir yerde sevgililer günü nedeni ile % 30 indirim var..
günaydin kontesim
parmak izi heralde ehliyet icin diye düsündüm ehliyeti yapmisti yaa
kartini almaya diye düsündüm
xzgim hayirdir nereye bebegim
bende oyle dusunmustumm
neden daha kotuledın kı neyın var smdı bebegım :26:
annemlere gıdıcem alperın karnesı ıcın hemde epılasyn ıcın
canim ferahlatici bir yesil cay kokusu yaz icin güzel buluyorum ben hatta kendim bile alirdim o fiyata bulsam yani .. herkes farkli bulur kokulari o yüzden normaldir
eheheheee "evleniceksin yemek yapmasını bilmiyosun" diyenlere ve halen diyenler varsa huzurum olsun yemek yapmak kolay iş de geç cimcimem :89:
pilavı biliyosan zaten herşeyi yaparsın
bana göre pilavı yapmak güzel tutturmak zor, herkes beceremez
diğerleri süs püs
neden gozukmedıgını anlamadım bebegım benım duvarımda cıkıyor etıketlenmısım dıyeaaa evet dün söylemistin yaa unuttum ben tamamiyle...
ayrica profilde etiketlendigin resmi göremedim bebegim dün baktim.
bugun yine baktim ama göremedim..
bugun epi günün demiii kolay gelsin sana.
bogazim falan sisti iyice.. ay ben bu sene hasta oldugum kadar hic olmadim yaa
Günaydın tatlı kızlarım çok seviyorum sizi İçimden geldi yazayım dedim
günaydın fıstıklarım
ay bir saattir geçmişi okuyorum hiç durmamışsınız valla
ben gayet iyiyim kızlar ama aklım annemde kaldı babannemin son halini o gördü refakatçiydi yanında o yüzden morali çok bozuk anneannem de çok yoruyor onu hiç bırakmak istemedim.
selayım sen de mi hasta oldun bebeğim ya
mikrobu kapmışsan yorgunlukla birlikte tetiklemiştir tabi selime bakarken kendini ihmal etme
selimcik nasıl oldu bugün
tutim çok romantik bi buluşma olmuş canım ya ne güzel
ama şifayı kapmışsın tabi şemsiyeyi atınca geçmiş olsun canım
ezgim meyve salatası ben de çok yaparım eşim çok sever çok güzel olmuş ellerine sağlık ceviz ve pudra şekeri hoş bi görüntü olmuş
sen nasılsın sen de mi hasta oldun tatlım geçmiş olsun sana da
ya herkes hasta çevremde de öyle annem de nezle olmuştu kapmamak için baya çaba sarfediyorum valla
barbim habere çok üzüldüm ya allah rahmet eylesin
evli olsaydık kocamı toprağa vermiş olacaktım demişsin ya seninle evli olsaydı belki de evinde olacak başına bu gelmeyecekti kim bilir ki
aybuşum bebişin ciciler nerdeyse tamamlanmış ne güzel şeyler almışsın
sen de mi hastasın kuzum yaa geçmiş olsun iyi bak kendine dinlen
kontesim böreğe bayıldım çok severim tavuklu şeyleri annemde tavuklu bezelyeli börek yapar bhça şeklinde off aklıma geldi canım istedi yaa
manzara da şahane valla
bmcim trenç çok güzel olmuş ya maşallah hazır gibi duruyo ne güzel dikmişsin
gece kuşum hadi gözün aydın senin asker de dönmüş
aileden ayrılma konusunda biraz gözü karartmak gerekiyo ya benim için de çok zor oldu ama insan herşeye alışıyo
hosgeldin ablacgim , ne tatli bir süpriz olmus böyle güzel sözlerle hemde ..Günaydın tatlı kızlarım çok seviyorum sizi İçimden geldi yazayım dedim
malesef bende hastayim canim .günaydın fıstıklarım
ay bir saattir geçmişi okuyorum hiç durmamışsınız valla
ben gayet iyiyim kızlar ama aklım annemde kaldı babannemin son halini o gördü refakatçiydi yanında o yüzden morali çok bozuk anneannem de çok yoruyor onu hiç bırakmak istemedim.
selayım sen de mi hasta oldun bebeğim ya
mikrobu kapmışsan yorgunlukla birlikte tetiklemiştir tabi selime bakarken kendini ihmal etme
selimcik nasıl oldu bugün
ya herkes hasta çevremde de öyle annem de nezle olmuştu kapmamak için baya çaba sarfediyorum valla
ben cıkıyorum kızlar selayhusum senın aldıgın salı taktım cantamda da makyaj cantam var :78:
neden gozukmedıgını anlamadım bebegım benım duvarımda cıkıyor etıketlenmısım dıye
ewet cok hasta oldun ama belkı normaldır hava degısımlerı ve amelıyat oldun dayanaklılıgın azalmıstır
bızde senı cok sewıyoruz barcman ablacım hep gel topıgımıze beklerız
ben hasta oluyorum hemen toparlanıyorum ama tam olarak gecmıo tabı sonra hemen rahatsızlanıorum ufacık bıseyde
ewet bebegım cılek var normalde mevsımınde olmayan bıseyı almam ama bunlar gercekten cok guzellerdı ayrıca nar da var bebegım muz portakal mandalına armut elma var pudra sekerı cevız fındık fıstık var bunun kalorısınden nolucak bebegım :90:
ay barbitom alemsin bebemm yaaa :86::86: tamam attırdım hade iyisin geneeeee şafağın parmaklarımın ucundaöpüore seniiiiiii ii gecelerrrr bu arada ezgicim selaycım tuticim size de ii geceler
iyi geceler julıacımm
yarın karne gunu kardesımın okuluna gıdıcem
gecenlerde yıne gtmıstım ozledım dıye arkadaslarının yanında opturtmuyor sevdırtmıo esek sıpası
dun yemek tarıfı yazarken bay s benım resmımı cektı facebooka koymus tıpıme gelın cok bomba
barbitom
ken gittiğinden beri aparatını takmadın diye neden hemen değişmiş ki durumlar
diş gelişimi bi yaştan sonra durmuyor mu?
yanlış mı biliyorum:26:
Zgim goremedim tatlim yaa fotonu
BArbitom algida secici yavrum .. Hic gerek yok hediyeye sizi gormek zaten bize buyuk hediyr olacak
slmlar
xzgim meyve şölenine bayıldım sen hem mideye hem göze hitap ediyosun
tıpkı kendin gibi
bende bay s nin eklediği fotoyu göremedim
kontesim bende açılışa bayıldım insanın memleketinde yapılınca ayrı bi keyifle izleniyo
handem hoşgeldin dinlen accık
selam kızlarr akşam bi yatmışım yeni uyandım kıvranıyorum valla sancıdan yaaa
hepinize teşekkür ederim. valla her ay böyle sancılı geçiyor ağrı kesici alıyorum da o da bir yere kadar oluyor bu benim kaderim heralde
kısaca gelişmelerden bahsedeyim size şimdi
askerimin geldiği gün hemen görüşemedik ben okuldaydım o da akşam geldi zaten. ailesi karşılamaya gitti,babası olunca ben utandım gitmedim
akşam bizimkiler yukarı kattaki komşularımıza oturmaya gittiler. ben tabi durur muyumanneme mesaj atıp çaktırmadan evden çıktım ışığı açık bırakıp,kardeşim de arabayı kaçırmış
babam eve bi inseydi felaketimiz olurdu ,2 çocuk firarda
uzun uzun muhabbet ettik,11 kilo vermiş,genel olarak iyi olsa da stresli günler geçirdiği yüzünden belliydi,durgunlaşmış,daha bir olgunlaşmış gördüm onu.gelecekten bahsettik,evlilik muhabbeti ettik.
hala beni anlayamıyor.ama sıkmıyo da ona kesin fikrimi söyledim. bu sene söz nişan olsun da seneye düğün olsun dedim.her şeyin aceleye gelmesini istemiyorum bi de evlilik sorumluluğundan,ailemden uzak durmaktan korkuyorum sanrım:18:
bugün de okul çıkışı köyden şehre inincegörüştük beni arabayla aldı. emniyete gittik,parmak izim alındı bütün işlemler bitti.yarın da kartımı alıcam inş.göl kenarına gittik,martıları seyrettik,çok uzun duramadım sancıdan.
yarın da okul çıkışı görüşücez inş.
her zaman öğln dağıtırdık karneleri öğleden sonra okul olmazdı,yazı gelmiş milli eğtimden öğleden sonra son saat dağıtacakmışşız karneleri çok sinir oldum
ay çenem düştü kusura bakmayın,günlüğe yazar gibi yazmışım farkında dğilim
uyumaya gidicem şimdi ama gözümün önüne sürekli ezgimin yaptığı meyve şöleni gelio
herkese iyi geceler kocaman öpüyorum sizi
ayyy yüzün gülmüs hadi gözün aydin canim insallah devamida iyi bir sekilde gelir ...
tatilinde hayirli olsun bu arada bol bol dinlenmeler , gezmeler ,eglenmeler diliyorum...
hepinize günaydin güzellerim nasilsiniz iyimisiniz..
ben cok iyi degilim bugun aksam doktora gidecegim böyle olmuyacakk..
bide yarin ise gitmem gerekiyor cok kötü denk geldi..
Günaydın tatlı kızlarım çok seviyorum sizi İçimden geldi yazayım dedim
bana da öyle diyorlar hep bakalım ne olacak
barbim üzüldüm canım Allah rahmet eylesin herşey kader işte
bay s paylaştığı fotoların 'sadece arkadaşlarına görünmesi' seçeneğini işaretlemişse, biz onun ark listesinde olmadığımız için göremeyiz canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?