Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kızlar ben eve döndüm
geçmişe biraz baktım yrın ayrıntılı cevap veriyim
şimdi çok yorgunum öptüm hepinizi
hosgeldin bebegim yoklugun hissediliyor gel artik aramiza biran önce

:78::78::78:
internet benı cıldırtıcak buyrun vıtamın deposu tatlımsı meyve salatası
selımle yusufcuga yapın kesın cok severler
[/url][/IMG]

süpersin sen biliyormusun, eminim bu tabaktan tatlisin

ay barbitom alemsin bebemm yaaa :86::86: tamam attırdım hade iyisin geneeeee şafağın parmaklarımın ucunda öpüore seniiiiiii ii gecelerrrr bu arada ezgicim selaycım tuticim size de ii geceler

ay barbitom alemsin bebemm yaaa :86::86: tamam attırdım hade iyisin geneeeee şafağın parmaklarımın ucunda öpüore seniiiiiii ii gecelerrrr bu arada ezgicim selaycım tuticim size de ii geceler

iyi geceler julıacımm

yarın karne gunu kardesımın okuluna gıdıcem
gecenlerde yıne gtmıstım ozledım dıye arkadaslarının yanında opturtmuyor sevdırtmıo esek sıpası

Selam julia--- hosgeldin cabuk gitmisin gule gule kuzum .. Tarif topinden ses cikmiyor boslamisin birazcik laz usagum :)
dun yemek tarıfı yazarken bay s benım resmımı cektı facebooka koymus tıpıme gelın cok bomba

Hemen bakip yatayim bende .. Istedigin kadar simarabilirsin no limit :))

barbitom
ken gittiğinden beri aparatını takmadın diye neden hemen değişmiş ki durumlar
diş gelişimi bi yaştan sonra durmuyor mu?
yanlış mı biliyorum:26:

Zgim goremedim tatlim yaa fotonu

BArbitom algida secici yavrum .. Hic gerek yok hediyeye sizi gormek zaten bize buyuk hediyr olacak

:78::78::78:
internet benı cıldırtıcak buyrun vıtamın deposu tatlımsı meyve salatası
selımle yusufcuga yapın kesın cok severler
[/url][/IMG]

tammmm tarifini sorucaktımkiiiiii:86:
altta yazmışsın
ne hamara bişisin sen
bay s nin miğdesi her akşam bayram ediyodur
benden söylemesi cimcimem kilo alacağı kesin
benim bey 5 senede 16 kilo almış
her akşam bişi yapıp yedirmekten

olsun can bogazdan gelır bıemımm
meyve yemıo normalde bende yesın dıye boyle yaptım
herkes ewlenıceksın yemek yapmasını ogren dıye ustume gelıodu
pılav yapmasını bılıodum sadece yemeklerden
utandırdım hepsını

neden resım gozukmuyo bende anlamadım :26:

slmlar
xzgim meyve şölenine bayıldım sen hem mideye hem göze hitap ediyosun
tıpkı kendin gibi
bende bay s nin eklediği fotoyu göremedim
kontesim bende açılışa bayıldım insanın memleketinde yapılınca ayrı bi keyifle izleniyo
handem hoşgeldin dinlen accık

tesekkur ederım ayburum
ben ızleyemedım ne yazıkkı

eheheheee "evleniceksin yemek yapmasını bilmiyosun" diyenlere ve halen diyenler varsa huzurum olsun yemek yapmak kolay iş de geç cimcimem :89:
pilavı biliyosan zaten herşeyi yaparsın
bana göre pilavı yapmak güzel tutturmak zor, herkes beceremez
diğerleri süs püs

selam kızlarr akşam bi yatmışım yeni uyandım kıvranıyorum valla sancıdan yaaa
hepinize teşekkür ederim. valla her ay böyle sancılı geçiyor ağrı kesici alıyorum da o da bir yere kadar oluyor bu benim kaderim heralde
kısaca gelişmelerden bahsedeyim size şimdi
askerimin geldiği gün hemen görüşemedik ben okuldaydım o da akşam geldi zaten. ailesi karşılamaya gitti,babası olunca ben utandım gitmedim
akşam bizimkiler yukarı kattaki komşularımıza oturmaya gittiler. ben tabi durur muyumanneme mesaj atıp çaktırmadan evden çıktım ışığı açık bırakıp,kardeşim de arabayı kaçırmış
babam eve bi inseydi felaketimiz olurdu ,2 çocuk firarda
uzun uzun muhabbet ettik,11 kilo vermiş,genel olarak iyi olsa da stresli günler geçirdiği yüzünden belliydi,durgunlaşmış,daha bir olgunlaşmış gördüm onu.gelecekten bahsettik,evlilik muhabbeti ettik.
hala beni anlayamıyor.ama sıkmıyo da ona kesin fikrimi söyledim. bu sene söz nişan olsun da seneye düğün olsun dedim.her şeyin aceleye gelmesini istemiyorum bi de evlilik sorumluluğundan,ailemden uzak durmaktan korkuyorum sanrım:18:
bugün de okul çıkışı köyden şehre inincegörüştük beni arabayla aldı. emniyete gittik,parmak izim alındı bütün işlemler bitti.yarın da kartımı alıcam inş.göl kenarına gittik,martıları seyrettik,çok uzun duramadım sancıdan.
yarın da okul çıkışı görüşücez inş.
her zaman öğln dağıtırdık karneleri öğleden sonra okul olmazdı,yazı gelmiş milli eğtimden öğleden sonra son saat dağıtacakmışşız karneleri çok sinir oldum
ay çenem düştü kusura bakmayın,günlüğe yazar gibi yazmışım farkında dğilim
uyumaya gidicem şimdi ama gözümün önüne sürekli ezgimin yaptığı meyve şöleni gelio
herkese iyi geceler kocaman öpüyorum sizi

ne guzel yorumların var senın

gecekusuum verılen kılolar fazlasıyla alınıyor uzulme
sımdı tatılede gırıyosunuz bol bol gorusur hasret gıderırsınız sızın adınıza cok sewınıyorum ınankıı
ınsallah ıstedıgın hersey olur

gunaydın canlarım buarada
asagıda handemı goruyorum
bende hazırlanmaya baslıcam sımdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…