- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.541
hosgeldin bebegim yoklugun hissediliyor gel artik aramiza biran öncekızlar ben eve döndüm
geçmişe biraz baktım yrın ayrıntılı cevap veriyim
şimdi çok yorgunum öptüm hepinizi
:78::78::78:
internet benı cıldırtıcak buyrun vıtamın deposu tatlımsı meyve salatası
selımle yusufcuga yapın kesın cok severler
[/url][/IMG]
hosgeldin bebegim yoklugun hissediliyor gel artik aramiza biran önce
süpersin sen biliyormusun, eminim bu tabaktan tatlisin
culimmm ben çotanak topiğimin yolunu zor buluommm :86::86: gündüzleri falan giremiommm
hele bi attırma şafağımııı , o zaman tepemi attırırsın , bu da senin için ii olmaz
çok öpüyorum canım , yarın uğrar şafağımı yazarımmmmm.. :87::87:
bu arada siteyenur indi, yeşillendik :86::86:
ayy neyse ben çıktım yaaaaaaa
( son bişey ; tutiiiii :79::79: )
culimmm ben çotanak topiğimin yolunu zor buluommm :86::86: gündüzleri falan giremiommm
hele bi attırma şafağımııı , o zaman tepemi attırırsın , bu da senin için ii olmaz
dun yemek tarıfı yazarken bay s benım resmımı cektı facebooka koymus tıpıme gelın cok bomba
Selam julia--- hosgeldin cabuk gitmisin gule gule kuzum .. Tarif topinden ses cikmiyor boslamisin birazcik laz usagum :)ay barbitom alemsin bebemm yaaa :86::86: tamam attırdım hade iyisin geneeeee şafağın parmaklarımın ucundaöpüore seniiiiiii ii gecelerrrr bu arada ezgicim selaycım tuticim size de ii geceler
dun yemek tarıfı yazarken bay s benım resmımı cektı facebooka koymus tıpıme gelın cok bomba
baktım ama göremedim kuşum
senin profilde değil mi?
:78::78::78:
internet benı cıldırtıcak buyrun vıtamın deposu tatlımsı meyve salatası
selımle yusufcuga yapın kesın cok severler
[/url][/IMG]
ewet bebegım cılek var normalde mevsımınde olmayan bıseyı almam ama bunlar gercekten cok guzellerdı ayrıca nar da var bebegım muz portakal mandalına armut elma var pudra sekerı cevız fındık fıstık var bunun kalorısınden nolucak bebegım :90:
slmlar
xzgim meyve şölenine bayıldım sen hem mideye hem göze hitap ediyosun
tıpkı kendin gibi
bende bay s nin eklediği fotoyu göremedim
kontesim bende açılışa bayıldım insanın memleketinde yapılınca ayrı bi keyifle izleniyo
handem hoşgeldin dinlen accık
ne guzel yorumların var senıneheheheee "evleniceksin yemek yapmasını bilmiyosun" diyenlere ve halen diyenler varsa huzurum olsun yemek yapmak kolay iş de geç cimcimem :89:
pilavı biliyosan zaten herşeyi yaparsın
bana göre pilavı yapmak güzel tutturmak zor, herkes beceremez
diğerleri süs püs
selam kızlarr akşam bi yatmışım yeni uyandım kıvranıyorum valla sancıdan yaaa
hepinize teşekkür ederim. valla her ay böyle sancılı geçiyor ağrı kesici alıyorum da o da bir yere kadar oluyor bu benim kaderim heralde
kısaca gelişmelerden bahsedeyim size şimdi
askerimin geldiği gün hemen görüşemedik ben okuldaydım o da akşam geldi zaten. ailesi karşılamaya gitti,babası olunca ben utandım gitmedim
akşam bizimkiler yukarı kattaki komşularımıza oturmaya gittiler. ben tabi durur muyumanneme mesaj atıp çaktırmadan evden çıktım ışığı açık bırakıp,kardeşim de arabayı kaçırmış
babam eve bi inseydi felaketimiz olurdu ,2 çocuk firarda
uzun uzun muhabbet ettik,11 kilo vermiş,genel olarak iyi olsa da stresli günler geçirdiği yüzünden belliydi,durgunlaşmış,daha bir olgunlaşmış gördüm onu.gelecekten bahsettik,evlilik muhabbeti ettik.
hala beni anlayamıyor.ama sıkmıyo da ona kesin fikrimi söyledim. bu sene söz nişan olsun da seneye düğün olsun dedim.her şeyin aceleye gelmesini istemiyorum bi de evlilik sorumluluğundan,ailemden uzak durmaktan korkuyorum sanrım:18:
bugün de okul çıkışı köyden şehre inincegörüştük beni arabayla aldı. emniyete gittik,parmak izim alındı bütün işlemler bitti.yarın da kartımı alıcam inş.göl kenarına gittik,martıları seyrettik,çok uzun duramadım sancıdan.
yarın da okul çıkışı görüşücez inş.
her zaman öğln dağıtırdık karneleri öğleden sonra okul olmazdı,yazı gelmiş milli eğtimden öğleden sonra son saat dağıtacakmışşız karneleri çok sinir oldum
ay çenem düştü kusura bakmayın,günlüğe yazar gibi yazmışım farkında dğilim
uyumaya gidicem şimdi ama gözümün önüne sürekli ezgimin yaptığı meyve şöleni gelio
herkese iyi geceler kocaman öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?