- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.781
anladim bebegim
ne ipim , ne sisim var benimkisi meraktan iste
handem dikkat et sende canim yaa gecmis olsun cokkk cook sanada tam baslamadan önlemi al sende
kontesscim papyon kolyeyi yaptinmi sen ??
yaptım kuşum ama pek beğenmedim renk uyumlarını
düz siyahtan yapıcam bi tane
selammmmmmmmmmmmmcanlar öncelikle hepinizin ilgisi için çok mersi yavaş ayavaş toparlanıcak aşkım inşallah...adana'da şuan biraz hasta 1 saattir teldeydik benden ses çıkmazsa anla ki uyudum ben dedi baktım sesi çıkmadı kapadım teli size bakmaya geldim...
hastalara geçmiş olsunnnnn
ekle tabi selayım
zaten her aldığımızı ekliyoruz kiiiii:81:
yoook benim arada eklemediklerimde var
hemde varda var :)
eneee
ekle hepsini,sana ceza
veriyorum değil mi canım ?teşekkür ederimgünaydınnnnn
gece kuşum cidden nikinin hakkını veriyosun heee
ben de şu trend uğruna karga b*kunu yemeden gelen üyeyim sanırım
hiç bişe beenemedim bgn ya da uyku sersemi görmedim bilmiyorm
ezgm elbise de yoktu :26:
çok geçmiş olsunngünaydın kızlar
bende kırığım biraz yaw ,sonunda bana da geldi nezle , akşamdan beri selpak elimden düşmyo, gece hep burnum yandı nefes alırken , elimle burnumu kapatarak uyudum sabaha kadar , direk hava çekince cız cız yanıyo
bugün biraz temizlik yapıcam
uğrarım yine
teşekkür ederim canım benimmmneye elimizi atsak kuruyor elbise yoktu xzgim keşke uyanmasaydın tühh şimdik üzüldüm :86::86: herkese silamm seloyloyum daha iyileşememişsin he :84: ayy ne gitmez illetmiş, birdaha doktoruna git bakalım canım
gecekuşu hayırlı uğurlu olsun canım hadi gözün aydınama ben hiç anlamam sözden istemeden bilemicem o yüzden :44:
ayburummm kalmak zorunda kaldık o akşam çok soğuktu. ay beylikdüzü çok souk ya :18: aldıklarınız mikemmmellll
kontescim akşam sen çevrimdışı oldun birsüre bekledim gelmeyince çıktımmbu arada the eye dün akşam tvdede oynamıştı. ben 3 sene önce sinemada izlemiştim çok iyiydi
biem sanada geçmiş olsun canım
ben ben bennnkendime ve temızlıge gelen ablaya damla sakızlı turk kahvesı yapıyorum var mı ısteyenn
ben de istiommmmmofff 10 gündür kargo bekliyorum
sinirlenmeye başladım artık
bizde de sarma var akşama
ay noluyo acıktım ben de istiyommoohhh siz mezeleri dolmaları spagettileri götürün bendede kapuska var vazgeçilmez yemeğim
tutim iyisin değil mi bitanemselammmmmmmmmmmmmcanlar öncelikle hepinizin ilgisi için çok mersi yavaş ayavaş toparlanıcak aşkım inşallah...adana'da şuan biraz hasta 1 saattir teldeydik benden ses çıkmazsa anla ki uyudum ben dedi baktım sesi çıkmadı kapadım teli size bakmaya geldim...
hastalara geçmiş olsunnnnn
slm kıslarrr
nezlem uzun sürmedi şükür bu gün iyiyim
tüm gün iş yaptım banyoyu baştan aşağıya temizledim
evi süpürdüm ,paşamı yıkadım vs vs vs
yarında izin vericem kendime arkadaşa gidicem , benim beyin toplantısı var zati yarın akşam
hande burdammidiurr ? :)) bişi soricim sana :)
handecim karakalem resim deniyo ya hani
resim çizmeyi planlıyorum evimin bi odası için
ama sadece siyah ve kırmızı renk olucak
nasıl bir boya kullanmalıyım?
hani bilirsin kuru boya şeklinde ama kalemin tamamı boya , pastel boya gibi ama değil
bazı ressamlar bu tarz bi kalem kullanıyo
uzun ömürlü olur mu?
anlattığım kalem bu
çizmek istediğim de bu
ama sadece siyah beyaz kırmızı olucak
Xzgimm bebegim hepside enfes gozukuyorlar , ellerine saglk bebegim ..
Lahanayadami yogurt kullandin bebegim ?? Yoksa mayonezmi. ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?