Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

günaydınn
burda her yer bembeyazz
trendde yine o elbise yok
1 pantol beendim ama alasım yok
geri uyuycam çauwww bela çauww:80:

günaydın kızlaar
dün üşüdüm diye aktı heralde burnum bugün bişeyim kalmadı sağolun

ezgim yine döktürmüşsün tatlım annenlere yaptıkların mı bunlar

bmcim resim baya profesyonel olucak açıkçası bu boyalarla etkisi nasıl olur bilemiyorum çok koyuları veremeyebilirsin ya başta daha basit bi portre natürmort gibi bişeyle deneme yap etkisini gör
ya da şu tip bi boya alarak yap derim canım

biem bu baya zor bisey , bu kadar iyi resim yapabildigini bilmiyordum , 10 parmaginda 10 marifet masallah diyorum sana...

hani bugun ben geldim kimse yok

:26:teşekkürederim selayım
profesyonel değilim tabiki ama elim yatkın resme , çok manzara resimleri çizerdim pastel boyta ile önceden ama hepsi evden eve taşınırken mahvoldu

bıemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ezgimmmm feciii canım çektiiiii
banada yap bunalrdannn
ellrine sağlık

BU ARADA GÜNAYDIN FISTIKLAR

o boyaları örnek koydum handem , tabiki kaliteli uzun ömürlü bişey olsun isterim
aynen bende öyle düşündüm önce bir deneme yapmalıyım en azından asılı yaparken öncekinde yaptığım hataları eksiklikleri görmüş olurum

peki boyanın ismi ne olarak geçiyo canım ?

ayrıca yaparken takıldığım bi nokta olursa başını ağrıtabilirmiyim arada :26:

selam fistiklar nasilsiniz görüsmeyeli..
varmi gelismeler?

ezgim müthi$sin yavrum , masallah sana. cok seviyosun sanirim yemeklerle ugrasmayi.
bende ilk evlendigim zamanlar cok apardim, envai cesit pasta börek cörek..
esimle ikimiz 2 yilda 20 kilo aldik böylece, aman diim dikkat et :))

bu arada bizda 28 haftalik olduk teyzeleri , kizimin adinida ipek koyduk.
darisi isteyen herkesin basina insallah..:81:

kuru pastel olarak geçiyo bmcim
aslında toz pastellerde var ama onlar çok pahalı oluyo biz tek tek alıyoduk bunlar iyidir
iyi bir kırtasiyeye gidersen onlar da yardımcı olur canım farklı boya konusunda
tabi ki istediğin zaman sorabilirsin elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım

kontesim burda da heryer bembeyaz ama oralar daha güzeldir ya dimi

Tunaydin kizlar bugun nasilsiniz ..

Kontescik geri yatmis
Handem biemcim gunaydin sizlerede
Kolay gelsin

Barbieveken dostum dostum nerelerdesin sen yaa merak ediyorum ????? Bana gunluk rapor ver taammi , napiyorsun ne yedin ne ictin

Askitom selam guzellik napiyorsun bakiiim, demek ipek koycaksiniz guzel , gunaydin64 un yavrusunun ismide ipek
Evinin islerini hallettinmi??

handecim sabah o kadar güzeldi ki ağaçlar filan
hatta kargoya giderken dereyi ve ağaçları fotolayacaktım,sizler de görün diye ama
şimdi erimiş,hiç bi şey kalmamış
pis çamur artık kalmış:95:

hımm ..
kuru pastel boya, bu da markasına göre kalite kalite değişiyodur .
peki resim için nasıl bi kağıt kullanayım baya büyük olucak
şimdilik son sorum :26:
çok teşekkürederim handecim

Tunaydin kizlar bugun nasilsiniz ..

Askitom selam guzellik napiyorsun bakiiim, demek ipek koycaksiniz guzel , gunaydin64 un yavrusunun ismide ipek
Evinin islerini hallettinmi??

bende kimsede ipek yok diye koycaktim
hehe
cnm yok bitmedi daha, TV sehpam gelmedi, ama koltuguma karar verdim sonunda, cok fazla ki$i sigmiyo ama müthis rahat :) msne gelde gösteriim

kızlar şu pantolon nasıl sizce?

50tl

kumaşı tensel yani oksijen geçirebilen bi kumaş,serin tutma özelliği var ve yumuşacık bi şey hafifcik

merhaba kızlar cumadan beri işe gelmedim boğazlarım baya kötüydü sanırım biraz düzledim
kontesko pantolonu cok cok beğendim benn
rüyamda bi çizme gördüm cok güzledi sabah uyandıgımda eşime diyorum
o cizmeyi alalım hangi çizme diyor ayy dedim sen bana bakma rüyamda gördüm dedim
cok anlamsız baktı bana

üye ettiğimiz kişiler alış veriş yapınca bize 10 tl hediye geliyor ya hani sitede?
ben de diğer msn adresimi annemin adına üye ettim,ondan aldım pantolonu (barbitom izinden geliyorum sanırım ehehehhe)
kendi hesabıma 10 tl hediye geldi, önceden de bi 10tl'm varmış , nerden geldi anlamadım ama sorgulamıyorum
20 tl hediye çekim var şimdi
çok mutluyum

selayım selam sana da nasılsın bugün selimcik nasıl doktora gidecek misin

aşkito hoşgeldin canım nerelerdesin sen
ipek güzel isim sağlıcakla gelsin ipekcik

bmcim çok büyük derken ne kadar mesela
normal resim kağıdından biraz daha kalınca bir kağıt işini görür canım
cansonlar var mesela fon kartonu kalınlığında olur 100*70 e kadar oluyo onlar bildiğim kadarıyla

kontescim ben çok sevmem bu tip pantolonları canım
sen seviyosan al diyodum almışsın bile güle güle kullan o zaman hafif rahat olur yazın

Son düzenleme:
tünaydınlar topiği bi açtımki usta aşçımız xzgimin çok leziz salatalarını gördüm mor lahana vazgeçilmezimdir çok severim heleki yoğurtlu mezeleri ellerine sağlık xzgim kısa zamanda sana gelip bu tatları reelde tatmak üstünede sakızlı türk kahvesi içmek istiyom ahhh bide tüm çotanaklarımı istiyom
bm tablo çok hoş sen yaparsın inanıyorum
kontess pantolon tam senlik
selayım kendi kendine söz vermesine rağmen yine pizzaları götürmüş
gecekuşum tatilin keyfini ve kız istemenin heyecanını yaşıyo
tutim askerlik psikolojisi çabuk atlatılmıyo çok kısa sürede herşey yoluna gircek inş
handem amman dikkat et kendine grip olma ben hala çekiyom
AŞKİTOOO nerelerdeydin senözledim valla ipek ismini çok severim güzel bir tercih olmuş aramızda tam 4 hafta var bende 24 haftalığım
barbim bu aralr yoğun pek gelemiyo

logo birazda olsa iyileşmişsin sevindim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…