- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.821
off ewet bende ılk ona baktım yıne yok yıne yokgünaydınn
burda her yer bembeyazz
trendde yine o elbise yok
1 pantol beendim ama alasım yok
geri uyuycam çauwww bela çauww:80:
ewet handem toparlamana sevındımgünaydın kızlaar
dün üşüdüm diye aktı heralde burnum bugün bişeyim kalmadı sağolun
ezgim yine döktürmüşsün tatlım annenlere yaptıkların mı bunlar
bmcim resim baya profesyonel olucak açıkçası bu boyalarla etkisi nasıl olur bilemiyorum çok koyuları veremeyebilirsin ya başta daha basit bi portre natürmort gibi bişeyle deneme yap etkisini gör
ya da şu tip bi boya alarak yap derim canım
bıemım aklıma sen geldın hep o mor salatada mor ve bıem:26:teşekkürederim selayım
profesyonel değilim tabiki ama elim yatkın resme , çok manzara resimleri çizerdim pastel boyta ile önceden ama hepsi evden eve taşınırken mahvoldu
ezgimmmm feciii canım çektiiiii
banada yap bunalrdannn
ellrine sağlık
BU ARADA GÜNAYDIN FISTIKLAR
askıtom ıpek ısmını cok ama cok severım bı ogrencım vardı ıpek dıye cok begenırdım nasıl kıbar nasıl hanımefendı nasıl tatlı hergun taragını tokalarını getırır sac yaptırırdı banaselam fistiklar nasilsiniz görüsmeyeli..
varmi gelismeler?
ezgim müthi$sin yavrum ,masallah sana. cok seviyosun sanirim yemeklerle ugrasmayi.
bende ilk evlendigim zamanlar cok apardim, envai cesit pasta börek cörek..
esimle ikimiz 2 yilda 20 kilo aldik böylece, aman diim dikkat et :))
bu arada bizda 28 haftalik olduk teyzeleri , kizimin adinida ipek koyduk.
darisi isteyen herkesin basina insallah..:81:
o kumaslar cok guzel kontesım yazında terletmez senı pant cok guzel seklı baska renklerıde vardı bıde kızın gomlegıde cok guzel olsaymıs
tünaydınlar topiği bi açtımki usta aşçımız xzgimin çok leziz salatalarını gördüm mor lahana vazgeçilmezimdir çok severim heleki yoğurtlu mezeleri ellerine sağlık xzgim kısa zamanda sana gelip bu tatları reelde tatmak üstünede sakızlı türk kahvesi içmek istiyom ahhh bide tüm çotanaklarımı istiyom
bm tablo çok hoş sen yaparsıninanıyorum
kontess pantolon tam senlik
selayım kendi kendine söz vermesine rağmen yine pizzaları götürmüş
gecekuşum tatilin keyfini ve kız istemenin heyecanını yaşıyo
tutim askerlik psikolojisi çabuk atlatılmıyo çok kısa sürede herşey yoluna gircek inş
handem amman dikkat et kendine grip olma ben hala çekiyom
AŞKİTOOO nerelerdeydin senözledim valla ipek ismini çok severim güzel bir tercih olmuş aramızda tam 4 hafta var bende 24 haftalığım
barbim bu aralr yoğun pek gelemiyo
logo birazda olsa iyileşmişsin sevindim
ezgim başka rengi de mi vardı?
hiç görmedim
ben gormedım bebegım sana soruyorum varmıydı dıye
selam canim, ayy gündüzleri bu öksürük tamamiyle kayboluyor gitsemmi gitmesemmi bilemedim gece yine mahvediyor beniselayım selam sana da nasılsın bugün selimcik nasıl doktora gidecek misin
aşkito hoşgeldin canım nerelerdesin sen
ipek güzel isim sağlıcakla gelsin ipekcik
bmcim çok büyük derken ne kadar mesela
normal resim kağıdından biraz daha kalınca bir kağıt işini görür canım
cansonlar var mesela fon kartonu kalınlığında olur 100*70 e kadar oluyo onlar bildiğim kadarıyla
kontescim ben çok sevmem bu tip pantolonları canım
sen seviyosan al diyodum almışsın bile güle güle kullan o zaman hafif rahat olur yazın
cakal seni cakal cakal cok zekice tebrik ettimüye ettiğimiz kişiler alış veriş yapınca bize 10 tl hediye geliyor ya hani sitede?
ben de diğer msn adresimi annemin adına üye ettim,ondan aldım pantolonu (barbitom izinden geliyorum sanırım ehehehhe)
kendi hesabıma 10 tl hediye geldi, önceden de bi 10tl'm varmış , nerden geldi anlamadım ama sorgulamıyorum
20 tl hediye çekim var şimdi
çok mutluyum
ayburum bugun cici almaya gitmiyormusuntünaydınlar topiği bi açtımki usta aşçımız xzgimin çok leziz salatalarını gördüm mor lahana vazgeçilmezimdir çok severim heleki yoğurtlu mezeleri ellerine sağlık xzgim kısa zamanda sana gelip bu tatları reelde tatmak üstünede sakızlı türk kahvesi içmek istiyom ahhh bide tüm çotanaklarımı istiyom
bm tablo çok hoş sen yaparsıninanıyorum
kontess pantolon tam senlik
selayım kendi kendine söz vermesine rağmen yine pizzaları götürmüş
gecekuşum tatilin keyfini ve kız istemenin heyecanını yaşıyo
tutim askerlik psikolojisi çabuk atlatılmıyo çok kısa sürede herşey yoluna gircek inş
handem amman dikkat et kendine grip olma ben hala çekiyom
AŞKİTOOO nerelerdeydin senözledim valla ipek ismini çok severim güzel bir tercih olmuş aramızda tam 4 hafta var bende 24 haftalığım
barbim bu aralr yoğun pek gelemiyo
logo birazda olsa iyileşmişsin sevindim
nereye gideceksinki bebegim alisverisemi ??bugun buzdolabı ıcın gelıcekler servısden kapagında gıcırdama var eger erken gelırlerse dısarı cıkıcam ınsallah erkenden gelırler ya :26:
nesen yerine geldim cok sevindim buna ben bebikselamlarrrrrrrrrrrr çotanaklarımmmmmmmm
bu sabah kahve günüm wardı 10 tl 10 kişi 100 tlkazandım ...
hepinizi öpüyorum daha kahvaltı etmedim şimdi bişeyler yiyeceğim
kkontesim o pantolondan ben ufakken annem giyiyordu ama çok tarzmış beğendim güle güle kullan canım...
xzgim mamalar süperrr hele ki tatlı çok güzel duruyor
handecim atlatmışsın nezleyi bende öyle tam burnum akıyor hh diyorum grip olcam hemen ilaç alıyorum geri gidiyor hastalığım resmen dalga geçiyorum grip ile
selayım sen bence kendine hiç söz verme baksana tiyosun yine pizzaları
aybuşum bebişinin cicileri muhteşemmiş iy günlerde giysin...
biemcim sanırım resme merak sardım ah okurken bende neler çizerdim varyao resim biraz zor ama ben okula giderlen schöler kağıdı kullanırdık biz toptan alırdım cağaloğlundan orda o tarz şeyler ucuz uluyor canım bilgine hatta boyalarıda ordan bulabilirsin daha uyguna aklında bulunsun canım...
barbim çok mu yoğun yine yawwww
logocum geçmiş olsun sanadaaaa:2:
aşkitom oooo demek bebişin adı ipek olucak allah sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin
gnydn niye gelmiyor acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44:
gece kuşum tatillere çıktı bizi unuttu eşek sıpası
unuttuklarım varmı acaba:44:
ben bişeyler yiyip daha sonra geleceğim
pub şa la la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
hee ay bi an yüreime iniyordu :90:
başka rengi yok kuşum bu modelin
başka modeller var,tayt jean var mesela
tutim saol bebişimmmm,neşelisin oleeyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?