Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Kontescigim cok hosuma gitti sahil .. Tatilde oldugumuz zamanlarda bizede yakinsin :)
Barbim yaa devlet hastanesi degildi guzelim
sahil süper evet
üniversitedeyken ders öncesi bile kaçar giderdik
güneşlenir kitap okurduk
okey oynardık off süperdi

siz de kopun gelin kuşum
gerçi ben temmuz-ağustos gibi yazın göbeği dönemlerde izmir-izmit-istanbul'da oluyorum

handem sene nereleri yazdın? doğu moğu yazdınmı ? kızz kocanı bırakıp gitcekmisin sahii :18:
tamammm bilecik çıkarsa başını ağrıtırım bitanem saolasın

kesin geliyorummm
yok anam ben gelmem senle ben iki alışveriş delisi bir oldukmu eve tabanvay giderükkk

Kontescigim cok hosuma gitti sahil .. Tatilde oldugumuz zamanlarda bizede yakinsin :)
Barbim yaa devlet hastanesi degildi guzelim

eğerki devleti ayarlayamazsam o akrana giderim selayım, çok saol minik kelebeğimmm

sanada silem biemm

kızlar malumunuz enişteniz asker adam. haftaya hem 14 şubat hemde 15 şubat bizim 4. yıldönümümüz.. ona tek verebiliceğim askerde giyebiliceği tek şey asker yeşili tişört olur.. o yüzden şunlar arasında seçim yapmam lazım. bazıları tekli. bazıları çiftli. benim kendimede yaptırmam gerekecek.. hadi yardım edinnnnn. bunları ben tasarladımmm :26::26:

1-
2-

3-
4-

5-
6-

7-
8-

Son düzenleme:
aleyküm selam barbitom

yarın arkidişime kitap bakmaya gidicem inşlh bi aksilik çıkmazsa
halen işte budur dediğim bi kitaba denk gelemdim :26:
çok güzel bir paket hazırlıyorum ona

aleyküm selam barbitom

yarın arkidişime kitap bakmaya gidicem inşlh bi aksilik çıkmazsa
halen işte budur dediğim bi kitaba denk gelemdim :26:
çok güzel bir paket hazırlıyorum ona

ee netten araştırsana, kitapçıda arka kapakları okuyupmu seçeceksin :26:

askerde daha rahat giyer hem :26: ( tabi giyebilirmi onuda bilmiyorum ama :26: )

kızlar ben yattımmm gud naytttttt

gelin kuşum mutlaka,beklerim
zaten çok yakın sayılırız
aa sevmez misin sebze?
evet ya 3 saatmiş aramız ben farketmemişim hiç
sebze severim de kimini sadece çiğ yerim kimini sadece pişmiş falan
mesela brokoliyi sadece sarımsaklı yoğurtla seviyorum karnıbaharı sadece kızartma ya da fırında beşamel sosla öyle gıcığım işte

handem sen nereleri yazdın? doğu moğu yazdınmı ? kızz kocanı bırakıp gitcekmisin sahii :18:
tamammm bilecik çıkarsa başını ağrıtırım bitanem saolasın
ben memurluk için başvuru yapmadım barbim ama öğretmenlik için van dan bile yazmıştım yine alım olursa yine yazıcam bir sene ayrı kalıcaz artık napalım çünkü puanımın yettiği zamanlar yok yakın yerler olsun yok sözleşmeli olmasın diye kaldım açıkta şimdi gireyim de nasıl girersem gireyim diyorum

barbim bence kalplilerden vazgç onları giymez orda ki
bence de istanbullu ve mıknatıslı güzel ya da öyle çöp adamlı bir kaç deneme daha yapabilirsin güzel durmuş o

alıntılarım sılındı cok sınırlendım
barbım mıknatıslı olanı begendım ben bıde o yerlerı ne ıcın yazdın anlamadım :44:

barbim ben şahsen istanbul 'lu olanı beğendim canım...askerden sonra direk istanbula geleceği için daha anlamlı geldi bana yani şafak yükleniyor ıııııııııııııııııloading istanbul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…