Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

nereleri yazdımmm

bilecik
aksaray
giresun
kastamonu
ordu
bartın
bayburt
kilis
gümüşhane :18::18:

hem yazdım hem gitmek istemiyorum hem gitmek istiyorum nasıl olacak bu iş onu hiç bilmiyorum

bir de karanfilli çay eşliğinde akşam atıştırmasıı
tatlılar kişi başına 1 tane hee, hepsi benim değil yanlış anlaşılmasın

minicik kurabiye gibi bi şeyin üzerine,pudingimsi bi şey koyulmuş ,onun da üzerine büyük meyve parçaları

bu da çerçevem:81:

Ben geldim.. Gecmisi okudum ...
Oncelikle bronsit olmusum gecici ...
Antibiyotik verdi doktor .. Birde geceleri yatarken icecegim bir ilac

Kontesciim salata cok guzel gozukuyor anneciginin ellerine saglik

Xzgim yaptilarmi bari dolabi canim ??
Tutim guldurdun beni simdi resim eklemis bide yaa:)))
Barbitom bizim sedanin dayikizida disci yani yengemin yegeni , okmeydaninda bende gitmistim ons , cok tatli bir kiz istersen ona git , sedadan adresi alayimda.

oofff offff hiçbir lşey yolunda gitmio yaa sürekl bi şeylere kafam karışıyo benimmm
biliyounuz ben düğün meselesini erteledim,yaza nişan olsun istiyorum sadece.bu hafta yada diğer hafta istemeye geleceklerdi bu sefer de aklımızda soru işaretleri başladı.düğün arasını çok uzatınca problemler çıkar diyo herkes kısa tutun dio ama ben hemen bu yaz da evlenmek istemiyorum kendimi hazır hissetmiyorum.nolur yardım edin baanaa:18::18::18:

canım bence bu gibi konularda elalemi dinleme
sakin ol ve nasıl istiyorsan o şekilde geliştir olayları...
çok kişiyi dinledin mi ortalık çorba olur

cidden çok alakasız yazmışsın kuşum haa

napiyim kuzum atanabilmek için, kimsenin yazmak istemeyeceği alakasız yerleri yazmak zorundayım.. istanbul izmir ankra bingo yerler bunlar, herkes yazacak daha ne doğular ne ücralar yazmıştım ama sildim

bu pudingli şeylerden bende yedim mm çok severim
ayy bu çerçeveye çingane pembe tüy yapıştırsana

bronşitmi :18: çok geçmiş olsun selayım aşkım hemen iyileşirsin inşallah aççlık durumunu hallettinmi
okmeydanı devlet hastanesindemi çalışıyor kuzum tanıdığın ? eğer öyle ise Allah derim bitanemmm

kuzum sözlenmende ne gibi bir zarar olabilir ki :26: herşeyi vakitlice yapıyorsun ki . hem 1 sene çok uzun bir süre değil .. hatta kısa bile bir süre.. siz senelerdir birliktesiniz bu duruma gelmişsiniz sorun çıkmamışta evlilik arefesindemi çıkacak :26: hem çıksa ne olur siz bunca sene her zorluğa göğüs germişsiniz şimdimi geremiceksinizz..
amannnnnnn be ya takıverin yüzükleri olsun bitsin, kasmayın relaks olun ohm ohmmmmm

kontesim ben hiç karadenize gitmedim o yüzden aslında bi düşünüyoruz canım inşallah ayarlarsak oralara da geliriz
tatlılar çok şirin görünüyor evet evde yapılabilir

salata da güzel görünüyor annenin eline sağlık ben biraz sebze konusunda gıcığımdır böyle yiyemem ama değiştirerek yapabilirim bunu da :78:

barbim yazdığın yerler fena değil ya ben de istemesem de yazıyorum heryeri terör olmasın da
bilecik benim memleketim babam orda çalışıyo gidersen yardımcı olurum

selayım geçmiş olsun gece için ilaç iyi olmuş rahat uyursun

gece kuşu canım bir sene aslında uzun bir süre değil ki biz de bir sene nişanlı kalmıştık emin olana kadar aceleye getirmeyin bence de ya hem rahat rahat hazırlığınızı yaparsınız

miriba kızlarrrr

handecim çok teşekkürederim bakıcam dediklerine

barbitom,tutim,aybuş,gece kuşu
teşekkürederim kızlar :78:
dediğim gibi profesyonel değilim
ama önce deneme yanılma yöntemlerini uyguliycam başka kağıtta
hatalarımı en aza indirerek güzel birşey çıkarmaya çalışıcam
ortaya
iyi olacağına inanıyorum ama mükemmel ve kusursuz olmıycaktır tabiki

maksat hazır alıp 300 - 400 tl vermektense
el emeğinle , alnının teriyle , kendi yapmış olmanın verdiği mutlulukla evine asmak , en az masrafla

barbim salla doğuyu filan
buraya gel
baharda her hafta sonu denize gideriz

ya da amasra'da çeşmi cihan'da enfes balıklar ve amasra salatası yerizzz (işaretlediğim yer)

sonra da ahşap çarşısını gezerizzz,kaleye çıkarız:86: (çarşıya ait fotoyu da face ime koyayım o karede ben de varım çünkü )

gelin kuşum mutlaka,beklerim
zaten çok yakın sayılırız
aa sevmez misin sebze?

tarifini isterem
pancar,brokoli,mısır,peynir,havuç,karnıbahar başka neler var ?

yeşil zeytin
patates var 1 tanecik filan
turşu var çok az (biber,salatalık karışık)
kırmızı lahana var

sosunda da elma sirkesi,üzüm sirkesi,nar ekşisi,limon suyu,zeytin yağı

Son düzenleme:
Kontescigim cok hosuma gitti sahil .. Tatilde oldugumuz zamanlarda bizede yakinsin :)
Barbim yaa devlet hastanesi degildi guzelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…