- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.841
Bugun yee sonra yaparsin canim rejim ...
Ihhhhm demek tatli aldin ... Ne tatlisi ??
Karsimda down sendromlu bir cocuk oturuyor , ne guzel yetistirmis kendini annesi ile cok guzel sohbet ediyor .. Cocuk degil aslinda genctir kesin ..
Rabbim sukur etmek gerek cok etkileniyorum ben ...
Handecim doktordayim simdi bakalim ne diyecek ..
Antibiyotik yazmisti acil durum icin onu kullanmiyordum ,, belki simdi kullan der .. Insaallah biran once duzelir .. Cunku biktim bu kacinci hastaligim bu sene.. Yaz gelsin nolur ya ..
keyfının yerınde olmasına cok cok sewındım bebegımselamlarrrrrrrrrrrr çotanaklarımmmmmmmm
bu sabah kahve günüm wardı 10 tl 10 kişi 100 tlkazandım ...
hepinizi öpüyorum daha kahvaltı etmedim şimdi bişeyler yiyeceğim
kkontesim o pantolondan ben ufakken annem giyiyordu ama çok tarzmış beğendim güle güle kullan canım...
xzgim mamalar süperrr hele ki tatlı çok güzel duruyor
handecim atlatmışsın nezleyi bende öyle tam burnum akıyor hh diyorum grip olcam hemen ilaç alıyorum geri gidiyor hastalığım resmen dalga geçiyorum grip ile
selayım sen bence kendine hiç söz verme baksana tiyosun yine pizzaları
aybuşum bebişinin cicileri muhteşemmiş iy günlerde giysin...
biemcim sanırım resme merak sardım ah okurken bende neler çizerdim varyao resim biraz zor ama ben okula giderlen schöler kağıdı kullanırdık biz toptan alırdım cağaloğlundan orda o tarz şeyler ucuz uluyor canım bilgine hatta boyalarıda ordan bulabilirsin daha uyguna aklında bulunsun canım...
barbim çok mu yoğun yine yawwww
logocum geçmiş olsun sanadaaaa:2:
aşkitom oooo demek bebişin adı ipek olucak allah sağ sağlim kucağına almanı nasip etsin
gnydn niye gelmiyor acaba yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:44:
gece kuşum tatillere çıktı bizi unuttu eşek sıpası
unuttuklarım varmı acaba:44:
ben bişeyler yiyip daha sonra geleceğim
pub şa la la la la la laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
abuuu bi girdim ezgimin mükemmel mamalarını gördüm daha kahvaltı da yapmadım resmen ağzımın suyu aktıkentesssskoooo pantul tam sana göre yafrrummmm güle güle kullan hediye çeklerini de sorgulama tabi kullan sen boşver ötesini berisi bieeemmmmm yapacağın resmi merakla beklliyorum anam ne becerikli hatı-unsun sen vesselamm
aşkitom özlettin kendimi kuzum nasılsın iyi misin? hamilelik nasıl gidiyor?İpek çok güzel bi isim bence hadi hayırlı olsun canım benim
tutiii eşek sıpası sana kurban olsununutmadım kuu her gün uğruyorum ben
hepinize selam osssunnn
ohh ne guzel bebısınle beraber sıcacık ewınızde oturun bencedeslm şekerler naber
ben tatile girdim ohh mis gibi:)
evde tembellik yapıyorum
hava soğuk dışarı da çıkılmıyo
ayy daha konusalı bı kac dakıka olmustu kı yarım saattır arıyorum mesgul dıyor bay s hahahahhamİLabaaa
selayhusum sana rapor vermeye bile fırsatım olmuyor be annemyok böyle yoğunluk, şu mahkemelerle uğraşmaktan bıktım usandımmmm :84::84: öksürüğün gecelerimi oluyor şimdi sadece anlayamadım :26:
xzgim yaptıklarını yanımdaki hatun gördü ağzının suyu aktıbenimde canım tatlından istedi e malum bu saatlerde kan şekeri düşüyor çalışan beyinlerin
biemcimm tablo çok güzelmiş, umarım yaparsın dilediğin gibi
handem kombiş eklemiş gidip bakıyımmmm
kontescan sende eklemişin seninkinede bakıyımbu arda bartın resi bekliyorum mutlaka , çok sevdim yeşil yeşil heeee bi de kpsss tercihlerinde Bartında yazdım belkim sana arkidiş gelirim pantolonunun daha kotumsu olanıda bende var mangodan almıştım, güle güle giy
ayburum evden çıkmamışsın, alışveriş seni çaırıyoooooooo
tutimm neşelisin yehuuuuuugelişmeler varmı mangırlarını çatır çatır ye, keyiflen
kuşum sen öğren önce bende zamanı gelince öğrenirim acelem yok , herşey sıraylaeee ne zaman geliyorlar ??
hayhay ataman noldu bacı ? ohhh tatildesin hje kebapsın ya
tayt cok guzeldı aklıma geldı smdı gule gule gıy bebegımselayım emin değilim ama 40 civarıydı sanırım
handem acele çıktım kombini daha ekleyemedim
üstüme aldığım sweetimsi şey büyük geldi,çok üzüldüm
ama geri yollamıycam,ufak işlemlerden geçecek
jean dapdarrrama korkmadım çünkü illaki genişliyorlar giydikçee di mii di miiii:18:
tayt cuk oldu , en çok ona sevindim
cıkamadım kı cok gec geldıler bebegım sonra ıremle arkadası geldı oturduk falan ewdeydım yanıKontesim duzceye benzettim oralari .... Karli yesil .. Ikiside karadeniz olunca benziyordur ..
Ayrica kotun bolalir bencede ...
Barbitom ugramis hosgelmis bebegim .. Artik durulsun yaa islerin ..
Xzgim ciktin heralda nereye gittin ??
Kombinlerinize sonra bakacagim kizlar ...simdi doktordayimda
ben tatlı yemesını aslında cok sevmem bebegım yapmasını sewerım yapabılcegım bı tatlımı kıı:44:düzceye hiç gitmedim selayım,bilemiyorum
rejimi daha da sıkılaştırmam lazım sanırım
bugün de aksi gibi gittim tatlı aldım
pastane vitrininde görünce canım çekti
buraya da eklicem akşama,tam ezgimlik
Allahım aynı sekılde bende cok kotu oluyorum cok uzuluyorumBugun yee sonra yaparsin canim rejim ...
Karsimda down sendromlu bir cocuk oturuyor , ne guzel yetistirmis kendini annesi ile cok guzel sohbet ediyor .. Cocuk degil aslinda genctir kesin ..
barbim atama olmadı aynı okuldayım
senin şu değişim günlerinden birini okudum alemsin walla
diş telini taktırırken acıyomu hiç bilmiyorum
dişçiye ne için gitsem korkuyorum zaten küçüklükten kalma bişey:18:
selayım emin değilim ama 40 civarıydı sanırım
handem acele çıktım kombini daha ekleyemedim
üstüme aldığım sweetimsi şey büyük geldi,çok üzüldüm
ama geri yollamıycam,ufak işlemlerden geçecek
jean dapdarrrama korkmadım çünkü illaki genişliyorlar giydikçee di mii di miiii:18:
tayt cuk oldu , en çok ona sevindim
barbim karlar erimiş çamur olmuş
hiç çekmedim çok iticiydi
şimdi başladı yine kar, artık penceremin gördüğü kadarıyla çekerim inş
1saat bu hızlar yağarsa süper olur ortalık
inş gelirsin kuşummm
istnbulu çoookkk ararsın gerçi ama buranın da kendine öz güzellikleri yok deil
kendi çektiğim fotolardan inkum topiği açmıştım
çok merak edenler plajlarımızdan birini orda görebilirrrr:78:
Kontesim duzceye benzettim oralari .... Karli yesil .. Ikiside karadeniz olunca benziyordur ..
Ayrica kotun bolalir bencede ...
Barbitom ugramis hosgelmis bebegim .. Artik durulsun yaa islerin ..
Xzgim ciktin heralda nereye gittin ??
Kombinlerinize sonra bakacagim kizlar ...simdi doktordayimda
Bugun yee sonra yaparsin canim rejim ...
hayhaycım selam canım
kış kış o yolları gitme canım daha fazla yaa rapor alırsın dediğin gibi
bizim arkadaş aldı bir yaşına geldi oğlu hala izinli
barbiim ne çok çalıştırıyolar seni yaa yanımıza gelmiyosun hiç
kontescim çok güzel resimler
ben küçük yerleri daha çok seviyorum yaa bıktım bu ankaradan
selayım gittin mi doktora
evegt ben de çok etkilenirim ama güzel yetiştirilmiş olduğunu görünce seviniyo insan
ayburum bu hafta biticek resmim gösteririm size mutlaka
amaan boşver ucuzluk varken al cicileri insana terapi oluyo boy boy al büyüdükçe giydirirsin
Sulu serbetli tatlilari cok sevmem , tulumba baklava bunlara dahil :)
Daha cok kek kurabiye turu severim sIk sIkta yaparim ..
Eve gidip daha alisveris gidecegim mutfak icin .. Karnim cok ac jan sekerim yerlerde .. Sadece tost yemistim birtane gunduz nasil acim yaaaaaa offf.. Daha bide yemek sorunum var ..
kkontescim resimler süper ama en süperi anneciğinin yaptığı salataaaaaaaaa ellerine sağlık annenin:56
:
handem sanırım doğru söylüyorsun grip bizimle dalga gçiyorda olabiliryarın inşallah bir mango turu daha yapacağım beğendiğim ayakkabı vardı daha doğrusu stiletto kaldıysa onu alıcam birde elbise bakıcam...allah izin verirse tabi...
seloşum dr a gittin demek sonuç ???
barbitom, aybuşum çok şükür daha iyiyim canım...
:78:
xzgitom dışarı çıkıcaktı acaba çıkabildimi buz dolab için usta gelicekti sanırım:26:
selayımmm bu arada o korku filmindeki karakter chucky di galiba hahahahah anladı sen onu ay gece gece koptum yaaa
keyfının yerınde olmasına cok cok sewındım bebegım
ohh ne guzel bebısınle beraber sıcacık ewınızde oturun bencede
ayy daha konusalı bı kac dakıka olmustu kı yarım saattır arıyorum mesgul dıyor bay s hahahahhageldıler cok sukur ama cok gec saatte
tayt cok guzeldı aklıma geldı smdı gule gule gıy bebegım
kot genıslıo gıydıkce yıkayınca duzelıyor ama yıne genıslıo uzulme
cıkamadım kı cok gec geldıler bebegım sonra ıremle arkadası geldı oturduk falan ewdeydım yanı
ben tatlı yemesını aslında cok sevmem bebegım yapmasını sewerım yapabılcegım bı tatlımı kıı:44:
Allahım aynı sekılde bende cok kotu oluyorum cok uzuluyorum
annecıgının ellerıne saglık cok lezzetlı ve saglıklı gorunuyor bebegım bende yaparım bunu kaydettım
tutim ve ezgim saolun bebiklerrr
bence yapabilecğin bi şey ezgimm
hee bi de bgn leoparlı foto çerçevesi aldımdı,tutim seni görünce aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?