- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.941
bourjois corail perso canımkontesss kolundaki orta renk hangi markanin kac numerosu...
hep cok guzel gule gule kullan sIkIn:)))
Kontesss green tea nın kokusuna baktınmı oda fresh dedıgım gıbı dgılmı yaz ıcın süper bence
ölünün arkasından konuşmak istemem ama anlam veremedimeşi bile sabah polisten öğrenmiş öldüğünü
nasıl iş anlamadım ben
ntv nin verdiği haberde de şu yazıyor ;
NTV'nin geçtiği habere göre ise, Kerem Altan ifadesinde şunları da söyledi:
"Defne ile dün gece ilk kez tanıştık. Eğlendiğimiz mekandan çıktıktan sonra diğer arkadaşları bıraktık.""Defne'ye gelip ben de kalabileceğini söyedim. Kabul etti. İkimiz Caddebostan'daki evime gittik."
:26:
Allah günah yazmasın valla hiç de sevmem böyle konuşmak ardından.belki hepsi dedikodu bilemeyiz.Allah taksiratını affetsin
gule gule kullan bıemcım papılerını acılıyor hıc merak etme bıracık dayan evde gıy acılırölüm ani gelebiliyo işte
ALLAH insanın ölümünüde güzel kılsın inşlh
yabancı bir erkeğin evinde , arkada bir sürü soru işareti ,
neyse bu bana düşmez ALLAH rahmet eylesin, günahlarını affetsin ne diyelim ...
bu arada papilerim az önce geldi
biraz sıkıyo
ama 37 de bol gelicek biliyorum
giydikçe esneme yaparmı rugan ayakkabı
altı hakkaten kösele :) feci kayıyo
burda fırınlarda satılan beyaz beyaz sekerımsı bısıler canım kurabıye gıbı ama degılbeze ne demektir yaa ?
portakalli pelte tarifi vardi internette
4 hazir beze yazmis neki o ??
gecekusum cok mutlu oldum hadı gozun aydın
ben kendıme olan seylerı soyleyeyım canım bızde ıstemeyle soz bı arada olmustu ve soz kıyafetını ve ayakkabısını karsı taraf almıstı nısan kıyafetıne karısmamıslardı cok abartıya kacmadan sade bı elbıse gıyebılırsın bebegım
kızzzlarrrrrrroff çok heyecanlıyım ben yaaa
bugün annem babama söyledi telefon açtılar kuşu istemeye geleceklermiş ne diyelim diyezaten 2 ay öncesinden babamın haberi vardı taa o zamandan beri araştırıyormuş.kendini hazır hissediyor musun,iş gereği sorun çıkarıyor musun?birbirinize denk misiniz?vss vss bir sürü soru sordu. sonra ben dedim baba bugün tekrar telefon açıcaklar haber bekliyorlar dedim.ne zaman isterseniz o zaman gelsinler dedi böyle ılımlı yakşlaşmasını hiç beklemiyordum ama yazık babam benimm yaa 1 aydır uyku yüzü görmüyor düşünmekten bir hal oldu adamcağız
sonuç olarak pazar akşamı gelin diye telefon açtık
yarın aşkımla alışverişe çıkıcaz,çiçeğimle çikolatalarımı kendim beğenicem o alıcak
çok heyecan sardı beni yaa istemeye geldiklerinde ne giymeliyim ben????????????
ayy hadi hayirlisi hadi hayirlisi cok sevindim bebegim , insallah basi ortasi sonu herseyi güzel olur bebegim
çok teşekkür ederim canım selayımmmhaberi size vereyim hemen diye koşa koşa odama geldim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?