Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selayım kontesim teşekkürederim
ya kayması çok önemli değil çaresi bulunur
bi kaç önce bambiden babet almıştım 36 , oda çok sıkıyodu , ama şimdi normal oluyo
inşlh buda ayağıma göre şekil alır, iadeyle uğraşmak istemiyorum,

kontesim sende güle güle kullan
strawberry çok güzel paketliyo ürünleri
hele o pembiş parlak kağıt çok hoşuma gitmişti

Kontesss green tea nın kokusuna baktınmı oda fresh dedıgım gıbı dgılmı yaz ıcın süper bence

biemcim eed kuşum paket işleri süper
yılbaşında verdiğim siparişin paketi de başka güzeldi...

bu fotodaki paketli şeyi arkadaşıma aldık
o yüzden açmadım:86:

ölünün arkasından konuşmak istemem ama anlam veremedim
evli barklı çocuklu bir kadının yeni tanıstıgı kı eskı tanıstıgı ınsan olsa bıle farketmez kendı ewı yerıne baska bır erkekle bır evde kalmasına ayrıca hıc hos bulmadım.kocası onu nerde bılıyordu acaba belkıde gızlıdır.olumu konusundada cok celıskıler var neyse gercegı ogrenırız herhalde.Allah gunahlarını affetsın

gule gule kullan bıemcım papılerını acılıyor hıc merak etme bıracık dayan evde gıy acılır
beze ne demektir yaa ?
portakalli pelte tarifi vardi internette
4 hazir beze yazmis neki o ??
burda fırınlarda satılan beyaz beyaz sekerımsı bısıler canım kurabıye gıbı ama degıl
buraya da ekliyim,fikir olsun sizlere

biemcim güle güle kullan canım:97:

rujun renklerı harıkaaaaaaaaaaaa

selayım sadem sarkısı calıyor suanda aklıma dırek sen gelıosun bıde bızım sarkımızı duydugumda hemen sana mesaj atasım gelıyor

kızzzlarrrrrrroff çok heyecanlıyım ben yaaa
bugün annem babama söyledi telefon açtılar kuşu istemeye geleceklermiş ne diyelim diyezaten 2 ay öncesinden babamın haberi vardı taa o zamandan beri araştırıyormuş.kendini hazır hissediyor musun,iş gereği sorun çıkarıyor musun?birbirinize denk misiniz?vss vss bir sürü soru sordu. sonra ben dedim baba bugün tekrar telefon açıcaklar haber bekliyorlar dedim.ne zaman isterseniz o zaman gelsinler dediböyle ılımlı yakşlaşmasını hiç beklemiyordum ama yazık babam benimm yaa 1 aydır uyku yüzü görmüyordüşünmekten bir hal oldu adamcağız
sonuç olarak pazar akşamı gelin diye telefon açtık

yarın aşkımla alışverişe çıkıcaz,çiçeğimle çikolatalarımı kendim beğenicem o alıcak
çok heyecan sardı beni yaa istemeye geldiklerinde ne giymeliyim ben????????????

gecekusum cok mutlu oldum hadı gozun aydın
ben kendıme olan seylerı soyleyeyım canım bızde ıstemeyle soz bı arada olmustu ve soz kıyafetını ve ayakkabısını karsı taraf almıstı nısan kıyafetıne karısmamıslardı cok abartıya kacmadan sade bı elbıse gıyebılırsın bebegım

selayım beze bu tatlım
yumurta akıyla yapılıyor

ezgim kontesim tesekkür ederim kizlar benim baktigim tarifte ise bezeyi kaymak niyetine yazmis artik hangi yöre ise :)
sonra bende buldum internette bezeyi bu yumurta aki ile yapiliyor sanirsam
tekrardan merci

çok teşekkür ederim bitanemben de elbise düşündüm ama bzizim isteme günü yüzük takılmıcak hemen yüzükler bile hazır değil,babam biraz düşünelim diye naz yapıcak bellipantolon gömlek mi giysem yoksa etek gömlek yada şık bir bluz mu karar veremedim sözde kesin elbise giyicem o belli de

ayy hadi hayirlisi hadi hayirlisi cok sevindim bebegim , insallah basi ortasi sonu herseyi güzel olur bebegim

çok teşekkür ederim canım selayımmmhaberi size vereyim hemen diye koşa koşa odama geldim valla

cok iyi etmisin canim bize haber vermekle , sevindik bizde
simdi eski günlerim aklima geldi

kontes duymasinda beni istemeye geldiklerinde siyah bir bluz gri bir etek vardi üzerimde
düsün bundan 10 sene önce :)

gece kuşum hayırlı olsun bebikimmmm
elbiseyi söze saklıyorsan şimdi düz siyah kumaş pantolon + gösterişli bir bluz giy derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…