Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

cok iyi etmisin canim bize haber vermekle , sevindik bizde
simdi eski günlerim aklima geldi

kontes duymasinda beni istemeye geldiklerinde siyah bir bluz gri bir etek vardi üzerimde
düsün bundan 10 sene önce :)
kontes duymasınn
gece kuşum hayırlı olsun bebikimmmm
elbiseyi söze saklıyorsan şimdi düz siyah kumaş pantolon + gösterişli bir bluz giy derim

çok teşekkür ederim canım beniimmmyarın alışverişe çıkıcam bakalım güzel bir şey beğenirsem alırım bulamazsam evdekilerden değerlendircem artık.
off eşofmanla çıksam ne iyi olur haaa

kuşcuk inşlh herşey gönlünce olur
babam beni istemeye geldiklerinde yoktu ama
hissebiliyorum ,babalara kolay gelmez göz bebeklerinin ele gitmesi
o yüzden adamcağız düşünüyodur tasalanıyodur :)

gece kusum pantalon degılde etek gıysen daha sık olur hele kalem etegın varsa cok cok guzel olur

gece kuşu canım ne mutlu sana inşallah herşey çok güzel olur
bence de düz siyah bir pantolonla hoş bi bluz güzel olur

selayım o bezelere kaymak mı yazmışlar adına tam ne dediğini anlamadım ama biz kaymak deriz mesela onlara

kontescim gül güle kullan aldıklarını rujların rengi çok güzel

bmcim sen de güle güle kullan babetini canım daha benim elbise kargoya verilmemiş ya

ahahahahha deliler sizi

gece kusum pantalon degılde etek gıysen daha sık olur hele kalem etegın varsa cok cok guzel olur
kalem eteğim yok canım yarın güzel bir etek bulursam alırım artık.öğrencilerle köyde çok rahat edemiyorum diye hep pantolon giyiyorum o yüzden etek sıkıntım var:18:
handecim çok teşekkür ederim canım benim

ay ben bundan yaptımm
evde yapınca bi başka güzel olii
selayım tarif arıyosan bloğumda var
oradan buraya yazimmi
cnim sagol bunun tarifini aramiyordum feyste bir tarif görmüstüm portakalli pelte diye icine 2 adet beze katiliyor yazmislarda beze ne diye merak etmistim.
senin blogada bakayim baska tariflerin varsa :)

handem feysteki tarifte cogu sormus beze nedir diye
orda asagiya yorumda bulunanlarda kaymak demisler, benim bildigim kaymakta baska biseydi o yüzden kafam karisti benimde :26:

handem feysteki tarifte cogu sormus beze nedir diye
orda asagiya yorumda bulunanlarda kaymak demisler, benim bildigim kaymakta baska biseydi o yüzden kafam karisti benimde :26:
he evet işte kaymak olarak da bilinir çoğu yerde
nasıl bi tarifmiş ki o içine nasıl koyuyosun bunları

Handem tarife tam bakmadim canim tarife istiyorsan tekrardan bakarim ..

Ayy su hurremi seyrederken kasiliyorum resmen

handecim 4.-5. gün kargoya veriliyo
teşekkürederim bu arada :)

hımm...anladım selayım.
benim blogta tek tük tarifler var daha çok hobi bloğu :)))

benim adım yar ' dan hala haber yok di mi kızlar:26:

face den mesaj gönderdim canim beklemekteyim bende merakla , birde ses cikmadikca tedirginlesiyorum malesef (

handem muhteem yüzyilin sonu nasil bitti canim izliyemedim selim uyandi yanina gectimde o ara

ezgim damla sakizli kahve yaptim kendime bu saatte seni aniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…