- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #21.961
kontes duymasınncok iyi etmisin canim bize haber vermekle , sevindik bizde
simdi eski günlerim aklima geldi
kontes duymasinda beni istemeye geldiklerinde siyah bir bluz gri bir etek vardi üzerimde
düsün bundan 10 sene önce :)
gece kuşum hayırlı olsun bebikimmmm
elbiseyi söze saklıyorsan şimdi düz siyah kumaş pantolon + gösterişli bir bluz giy derim
kuşcuk inşlh herşey gönlünce olur
babam beni istemeye geldiklerinde yoktu ama
hissebiliyorum ,babalara kolay gelmez göz bebeklerinin ele gitmesi
o yüzden adamcağız düşünüyodur tasalanıyodur :)
kontes duymasınn
çok teşekkür ederim canım beniimmmyarın alışverişe çıkıcam bakalım güzel bir şey beğenirsem alırım bulamazsam evdekilerden değerlendircem artık.
off eşofmanla çıksam ne iyi olur haaa
deli gelin mi olcan başımıza :86:
aman kasılmam hiç eşofman giysem haa ne güzel olurdu
almazlarsa görürsün
zati benimki dio pazar günü baban seni vermezse bu sefer siz beni istemeye gelirsiniz
çok teşekkür ederim bitanemben de elbise düşündüm ama bzizim isteme günü yüzük takılmıcak hemen yüzükler bile hazır değil,babam biraz düşünelim diye naz yapıcak belli pantolon gömlek mi giysem yoksa etek gömlek yada şık bir bluz mu karar veremedim sözde kesin elbise giyicem o belli de
ahahahahha deliler sizi
kalem eteğim yok canım yarın güzel bir etek bulursam alırım artık.öğrencilerle köyde çok rahat edemiyorum diye hep pantolon giyiyorum o yüzden etek sıkıntım var:18:gece kusum pantalon degılde etek gıysen daha sık olur hele kalem etegın varsa cok cok guzel olur
handecim çok teşekkür ederim canım benimgece kuşu canım ne mutlu sana inşallah herşey çok güzel olur
bence de düz siyah bir pantolonla hoş bi bluz güzel olur
selayım o bezelere kaymak mı yazmışlar adına tam ne dediğini anlamadım ama biz kaymak deriz mesela onlara
kontescim gül güle kullan aldıklarını rujların rengi çok güzel
bmcim sen de güle güle kullan babetini canım daha benim elbise kargoya verilmemiş ya
cnim sagol bunun tarifini aramiyordum feyste bir tarif görmüstüm portakalli pelte diye icine 2 adet beze katiliyor yazmislarda beze ne diye merak etmistim.ay ben bundan yaptımm
evde yapınca bi başka güzel olii
selayım tarif arıyosan bloğumda var
oradan buraya yazimmi
gece kuşu canım ne mutlu sana inşallah herşey çok güzel olur
bence de düz siyah bir pantolonla hoş bi bluz güzel olur
selayım o bezelere kaymak mı yazmışlar adına tam ne dediğini anlamadım ama biz kaymak deriz mesela onlara
kontescim gül güle kullan aldıklarını rujların rengi çok güzel
bmcim sen de güle güle kullan babetini canım daha benim elbise kargoya verilmemiş ya
he evet işte kaymak olarak da bilinir çoğu yerde
handem feysteki tarifte cogu sormus beze nedir diye
orda asagiya yorumda bulunanlarda kaymak demisler, benim bildigim kaymakta baska biseydi o yüzden kafam karisti benimde :26:
benim adım yar ' dan hala haber yok di mi kızlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?