- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #22.321
tutim saol kuşumm
ay geçmiş olsun çok korkarım dişçilerden :26: benim de bi sürü dolgum var
kuşkaaaa gece bekliyos seniii,bgnün haberleri sende
handem,xzgim bendede 2 dolgu var o kadar batıyor ki gözüme uyuz oluyorum zaten biri sürekli apse yapıyor çekin beni diyor resmen onu çektiricem diğerinide zaten doktor kesin bunuda çekelim der üst dişimde biraz kararma olmuş oturup ağladım resmen annem sen harbi salaksın diyor dişi karardı diye ağlayan tek sen varsındır diyorçektircem dedim kafaya koydum bu arada kızlar beyaz dolgu yaptırıp memnun kalan var mı ??? ???sen ellet dişlerini yarın öbür gün takmayla gezersin diyor kocan yanında yatarken sen dişlerini suya koyarsın dedi, dedim sus
bende beyaz dolgu var canım 3 senedir halen bişey olmadı ikisindede o renkli dolgudan var yani o siyah dolgudaniki tanesi takma dişimin bağlama ama öylesi daha iyi aynı kendi dişim gibi bu dişten neler çekmedim az istanbul yollarına düşmedim bizim burdakiler yapmadı burdakiler dişçi değil sanki
canım benim düşen dolgumda siyahtı hatta 1 tane daha siyah dolgum war etti 2 onları çektirip köprü yaptırıcam sanırım siyah dolgu çürük gibi duruyor sanki yukarda kararan dişime beyaz dolgu yaptırmak istiyorumda ondan sordum canım bilgin için çok mersi ....sanada geçmiş olsun canım...
evet canım bende de o köprü dediğin dişlerden var iki tane diğer ikisine bağlıyorlar ama çok güzel kendi dişin gibi 17 yaşında yaptırmıştım 23 yaşımdayım daha da bişey olmadı çok geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı diş olayı en çok korktuğum şey dişlerime bişey olacak diye
peki canım köprü tedavisi acıtıyormu ???aynen bende aşırı korkağım dişlerime bişey olcak diye hep özen gösteririm özen gösterdiğim içinde başına gelmeyen kalmaz dişlerimin
beyaz dolgudan kastın ne tutim bilemedim ama benim tüm dolgularım dişlerimin rengindedir. hiç belli değiller,ayırd etmek çok çok zor (yapan doktorum kendi bile zor farketmişti düşün)handem,xzgim bendede 2 dolgu var o kadar batıyor ki gözüme uyuz oluyorum zaten biri sürekli apse yapıyor çekin beni diyor resmen onu çektiricem diğerinide zaten doktor kesin bunuda çekelim der üst dişimde biraz kararma olmuş oturup ağladım resmen annem sen harbi salaksın diyor dişi karardı diye ağlayan tek sen varsındır diyorçektircem dedim kafaya koydum bu arada kızlar beyaz dolgu yaptırıp memnun kalan var mı ??? ???sen ellet dişlerini yarın öbür gün takmayla gezersin diyor kocan yanında yatarken sen dişlerini suya koyarsın dedi, dedim sus
amanınnnnnnnnnnnnnnn bismillahhhhhhhhhhh ben almayayım köprü möprü ....
benim sağda solda olmak üzere 2 dolgum war biri düştü o çekilecek diğer taraftaki dolgu dişimide çektiriyim diyorum dr bana daha köprü yapalım demedi ama dersede yaptırmam çektiririm olur biterarada boşluk kalcak sadece o kadar of offfffffffff anti dentist:96:
beyaz dolgudan kastın ne tutim bilemedim ama benim tüm dolgularım dişlerimin rengindedir. hiç belli değiller,ayırd etmek çok çok zor (yapan doktorum kendi bile zor farketmişti düşün)
normali siyah oluyormuş sanırım,duyduğumda çok şaşırmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?