Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

her gün trendyola bakması için çağırdğm annemm (oflayarak gelirdi hep) bugün elinde çay fincanı ile gelip 'ben geldimm,hani yok mu ciciler' dedi ahahahah

tutim saol kuşumm
ay geçmiş olsun çok korkarım dişçilerden :26: benim de bi sürü dolgum var

kuşkaaaa gece bekliyos seniii,bgnün haberleri sende

saol cnm bende aksine takıntı var illa bütün dişerim dolgusuz çürük olmamalı bende korkuyorum ama mecburum napim:44:

bu arada vayyy annen ne güzel çayını alıp gelmiş ürünlere bakmak için ehehehe

hazırlı pzarlar kızlarr :81:ay bi pazarım var ondada 1de kalktım tüm gün gitti

selam kızlar
selayhusum sana mesaj attım cep telınden geldımı gelmedı mı emın olamadım :44:
dun 7yı gecıyodu uyudumuzda sabahta kalktım mısafırım vardı ya kahvaltı hazırladım smdı gıttı bende uyucam bıraz
tutım ben artık dıs acısına alıstım nerdeyse butun dıslerım dolgu 5 tanede kaplamam var ıgne falan yaptırmıyorum oyle alıstımkı acılara az agrımdan uyuyamadım gunlerı agladıgım gunlerı bılırım
hatta bı keresınde 2 gun nerdeyse hıc uyumamıstım ozaman calısıyodum okuldan geldım aksamustu yastık kılıfımı degıstırıp yatıcaktım yataga oturdum elımde yastık ve kılıfı oturur pozısyonda kafam dusuk uyumusum annem gormus yatırmıs benı
gecekusum meraklardayımm

iyi pazarlar kuzulaar gerçi gün bitiyo ama
tutim selayım enişte bana bırakıyo halledersin bi şekilde başla diyo zaten bir dönemlik anlaşma yapıcaz olmazsa devam etmem seneye

selayım sen naptın yoruldun mu işte akşam girmemişsin hiç hastalığın geçti mi senin

tutim geçmiş olsun ben de dişlerime çok özen gösteririm ama hep sorun çıkarır yumuşakmış dişlerim ondan bende de 9 dolgu var

gece kuşu canım hadi kolay gelsin ne giydin çek göster bize de merak ettik inşallah içine sinen bişeyler bulabilmişsindir

handem,xzgim bendede 2 dolgu var o kadar batıyor ki gözüme uyuz oluyorum zaten biri sürekli apse yapıyor çekin beni diyor resmen onu çektiricem diğerinide zaten doktor kesin bunuda çekelim der üst dişimde biraz kararma olmuş oturup ağladım resmen annem sen harbi salaksın diyor dişi karardı diye ağlayan tek sen varsındır diyor çektircem dedim kafaya koydum bu arada kızlar beyaz dolgu yaptırıp memnun kalan var mı ??? ???sen ellet dişlerini yarın öbür gün takmayla gezersin diyor kocan yanında yatarken sen dişlerini suya koyarsın dedi, dedim sus

Son düzenleme:

bende beyaz dolgu var canım 3 senedir halen bişey olmadı ikisindede o renkli dolgudan var yani o siyah dolgudaniki tanesi takma dişimin bağlama ama öylesi daha iyi aynı kendi dişim gibi bu dişten neler çekmedim az istanbul yollarına düşmedim bizim burdakiler yapmadı burdakiler dişçi değil sanki

canım benim düşen dolgumda siyahtı hatta 1 tane daha siyah dolgum war etti 2 onları çektirip köprü yaptırıcam sanırım siyah dolgu çürük gibi duruyor sanki yukarda kararan dişime beyaz dolgu yaptırmak istiyorumda ondan sordum canım bilgin için çok mersi ....sanada geçmiş olsun canım...

tutişim Allah kolaylık versin . , diş tedavisinden tırstığım kadar doğum yapmaktan tırsmadım heee
en son diş tedavisine gittiğimde dktr iğneyi sinirime kadar sokmuş
beyin olarakta uyuşmuştum , 20 dkk kadar beklemiştik
koltuğu yatırdığında iyi oluyodum, kaldırdığında gözlerim kararıyodu

ezgim amma misafir geliyo sana da yaw , bi rahat bırakmadılar evliliğin tadını çıkarasın

kontesim valla ne yalan söylim başlarda bende pek sıcak değildim trende ,
ama şimdi bağımlı oldum be
sık sık almasam bile bakmak hoşuma gidyo
modeller alıyorum dikmek için

Son düzenleme:
Tutim benimde on dislerimde beyaz dolgu var canim ...
Zamanla sararma oluyor ama yinede memnunum

Kizlar turizm fuarina gittim selimide alip .. Benim agir tas evde uyudu gelmedi .... Bu haftasonu vardi sadece .. Gezdik geldik ..

Ezgim mesaj gelmedi bitanem

evet canım bende de o köprü dediğin dişlerden var iki tane diğer ikisine bağlıyorlar ama çok güzel kendi dişin gibi 17 yaşında yaptırmıştım 23 yaşımdayım daha da bişey olmadı çok geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı diş olayı en çok korktuğum şey dişlerime bişey olacak diye

biemcim ben çocukluğumdan beri dişlerimden çektiğim için alışığım ama en nefret ettiğim bölüm iğne yapması ıyyy bundan 10 sene önce bir kanal tedavisi görmüştüm rabbim o tedaviyi kimseye göstermesin resmen beynim zonklamıştı doktora vurmuştum acıdan ertesi gün yine gel demişti ben başka doktora gitmiştim bazı doktorlar çok sert davranıyor ama benim asıl doktorum nişantaşında fakat böyle ufak çaplıları bizim burdaki bir dişçiye gidiyorum kızcağız çok tatlı elide hafifti bayagdır gitmedim ama inşallah aynıdır hala

selayım saol canım senin ağır taş bayağ ağırmış benimkide aksine yerinde durmuyor hop oraya hop buraya geziyor...sen iyi yapmışsın canım selimede değişiklik olmuştur bende yarın allah izin verirse bir mango turu daha yapıcam

peki canım köprü tedavisi acıtıyormu ???aynen bende aşırı korkağım dişlerime bişey olcak diye hep özen gösteririm özen gösterdiğim içinde başına gelmeyen kalmaz dişlerimin

Son düzenleme:
peki canım köprü tedavisi acıtıyormu ???aynen bende aşırı korkağım dişlerime bişey olcak diye hep özen gösteririm özen gösterdiğim içinde başına gelmeyen kalmaz dişlerimin

benim iki dişim yanyanaydı çok kötüydü o dişlerim ne dolgu olur dedi ne kanal tedavisi köprü yapmaya karar verdi doktorum iki dişin yan taraftaki dişeri kesiyo yani kaplama yapar gibi küçültüyo ölçü alıyo iki dişi taktıktan sonra o küçülen dişlere bağlıyo sonra kesilen dişlerin üstüne kaplama yapılıyo altta kalıyo bağlamalar gözükmüyoda hem.kanal tedavisi yapılıyo gibi acıyo.dolguda acımıyor mesela ama kanal tedavisinde acıyo malum sinirler filan alınıyo.ama dişlerimi küçülttüğü gün çok acımıştı 5 saat öyle kalmıştı hava filan aldı ay delirdimama sonunda güzel oldu çok fazla korkma canım okadar kötü değil.beni istanbulda diri diri kestiler 20lik dişimi aldılar içinden yamuk çıkıp öbür dişleri sıkıştırıyomuş dışarı değilde iç tarafa yönelmişti kaç dişin köprü oalcak ki:26:

amanınnnnnnnnnnnnnnn bismillahhhhhhhhhhh ben almayayım köprü möprü ....
benim sağda solda olmak üzere 2 dolgum war biri düştü o çekilecek diğer taraftaki dolgu dişimide çektiriyim diyorum dr bana daha köprü yapalım demedi ama dersede yaptırmam çektiririm olur biter arada boşluk kalcak sadece o kadar of offfffffffff anti dentist:96:

beyaz dolgudan kastın ne tutim bilemedim ama benim tüm dolgularım dişlerimin rengindedir. hiç belli değiller,ayırd etmek çok çok zor (yapan doktorum kendi bile zor farketmişti düşün)
normali siyah oluyormuş sanırım,duyduğumda çok şaşırmıştım

ama boşluk kalmasından iyisdir yemek yemeye diş kalmayacak tı sonra

evet kontesim siyah oluyo ama o daha sağlam oluyormuş

tek dişimde de kanal şeysi var
hiç acımadı,anlamadım bile ne olduğunu
sadece 1,5 saat kadar ağzım açık kaldığı için dudaklarım çok kurudu ws
o da hemen geçti zaten

he bi de dolgular hakkında şunu diyim,en eski dolgum 4senelik filan
hiç düşme olmadı

Son düzenleme:
kkontescim bende beyaz istiyorum eğer o kararan dişime dolgu yaparsa doktor ama duyduğum şu ki siyah dolgular daha sağlam oluyormuş...düşün ki ben ortodonti tedavisinde 4 dişim çekilmişti 2 dişimede dolgu yapılmıştı siyah olandan 17 yaşında falandım sanırım düşün biri sağlam duruyor diğeri jelibon yerken düştü daha yeni o yüzden beyaz yaptırmak istiyorumo kararan dişime diğer dolgu dişimi çektiricem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…