Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hulem dışardan sananeee sokaktamı ağırlıcan sanki
fenamı sıcak hatun gibi ısıtırsın o soğukta enişteyi
ula ben sana ne diyeyim durdun durdun bu saatemi bıraktın kıyafet işini ben olsam takılarımla beraber 1 ay önceden hazırlardım giysimi takıntılı biri olaraktan

slm kızlar
tutim bidahaki depresyon anında bize bilgi ver ona göre çöpe at
handem çok sevindim inş işin olur ulaşım halledilirse
gecekuşum şimdi seni sabaha kadar uyku tutmaz ama ilk ne giymek istediysen onuda giyersin bende genelde öyle olur
bgn çok tatlı bir misafirim vardı alyaduaaybiğin eşinin kuzeni burda oturuyo akşamüstü geldiler alyayı bana bırakıp halledilmesi gereken işler vardı onu hallettiler alyamla çok keyifli saatler geçirdik çok büyümüş cimcimem eşimide çok seviyo aybikle eşi biraz önce gelip azcık oturup alyayı aldılar yarın karşıya geçicem hasta ziyaretine nasipse pazartesi aybik bana gelicek yarında burda kalırsalar
selayım geldim amma sen yoksun

iyi sabahlar kızlr yarım yarım gırebıldım hepsını okuyamadım
gecekusum ınsallah hersey gonlunce olur son durum ne bılmıyorum ama umarım kıyafetını ayarlayabılmıssındır
aksam ablamlara gıttık kahveye sonra yatıya mısafırım geldı yıne gece
oyun falan oynadık yıne 6yı buldu
bay s masal anlatıcak smdı bana umarım boyle uyurum

kimsecikler yokkk
pazar gnleri şöyle öğlene kadar uyuyabilsem
oyyy oyyy:97::97::97:

Selam larrrr, iyi pazarlar kizlar ..
Dun erkenden yattim eslik edemedim size ..
Ayburum cok sevindim canim sanada antraman olmustur alyacimla ... Aybikle gorusebilmenede sevindim..

Gecekusum simdi heycan doruktadir ayyyyyyy ne giydin kiz :))

Kontesim anneciginin ellerine saglik sicacikn tutaf ... Kisin bende asla beresiz cijamam disariya cok cabuk hasta oldugum icin ...

Xzgim kesin uyuyordur simdi :)

Barbicigim tutim selamlar bebeklerim

Biem ii pazarlar sanada guzelim

Handem ugramamisin , eniste ne dedi acaba vasita isine ??

iyi pazarlar kuzucanlar....
biemcim eheheh sanırım kendime göre avatar buldum yaşasın
aybuşum selam canım evet canım bir daha ki depresyonumda size danışmadan atmayacağım
selayım uyumuş erkendennn gelmiş buracıklara...
xzgim demek eniştede sana masal anlatıyor benimkide bazen bana telde.. uyuyayım diye masal anlatıyor ama ben sıkıldım diyorum kapatıyorum
barbim gelmemişşşbelki enişte çarşıdadır:26:
kkontescim annenin ellerine sağlık çok şık olmuş banada annem onun bant şeklinde olanından yapmıştı sabah koşuya yada yürüyüşe giderken takıyorum gayette kullanışlı...
kuşkamın bugün büyük günü inşallah kıyafet ayarlamıştır hasbam
handem enişte ne dedivasıta işine canım ???:26:

benim dişlerime naar değdi bu hafta dişlerimi yaptırıcam ağız sağlığına çok önem veririm ama hepde başıma gelir küçüken 1 sene altlı üstlü ortadonti tedavisi gördüm onu çıkardılar 6 ayda altlı üstü damak taktım pekiştirmesi için...o zamandan 4 tane sağlam dişim çekildi şimdi 2 dolgum var biri sürekli apse yapmaya başladıgıcık oldum onları çektiricem yerine köprümü yapar artık ne yapar...nefret ediyorum diş tedavisinden...
benimkide hamama gitmiş ordan saunaya gidicem dedi hayat ona güzel uyuz adammm....

Son düzenleme:
tutim saol kuşumm
ay geçmiş olsun çok korkarım dişçilerden :26: benim de bi sürü dolgum var

kuşkaaaa gece bekliyos seniii,bgnün haberleri sende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…