Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

evet tutim iyi geçti ben de öyle düşünüyorum hem de tecrübe olucak sonuçta
araba var canım bizde de ben çıkamıyorum :78: otomatik vitesle değiştirirsek çıkarım heralde

bmcim sağol canım amin

Selamlar kizlar otobusteyim eve gidiyorum ... Ve yorgunum sanirim
Xzgim bebegjm seninde bu misafirlerle basin dertte ayburumu gectin

Tutim attin rahata erdinmi bari

Handem com guzel gecmesine sevindim canim ...

Kontes film izlemelerde..

Biemde birsuru sey yapmi :)

Barbim ayburumdan ses yok ...

selayım evet film izledim
of feci başım ağrıyor ama
bi de kazak buldum evde
link de verdim ama ezgim hariç kimse oralı olmadı

tutiiiiiii naptın sen yaaaa
bi daha bu taraflara at olur mu kuzucummm
ay ben de şöle bişi var kızlar yaa fazla eşyayı hiç sevmem ama kullanmasam bilee son kullanma tarihi geçmiş makyaj ürünlerimi atmaya kıyamıyorum ben:18:
kontesss gördüm arakladığını kuzum gayet hoş bence ve de yazdıklarınla kombinleyebilirsin ,kombin bulamazsan tutimin kargosunun içine iliştirirsin

ay çingene gbi oldum haa
yarın istemeye gelcekler ondan mı oldum böle heyecandan acep

ay büyük gün yarın mıııııııııııııııı
hani lem kombinin

ay büyük gün yarın mıııııııııııııııı
hani lem kombinin

siyah kumaş eteğimi bulamıyorum deli oldum ağlamak üzereyim yaaa
gri askeri yeşil kahve var hangisini giysem bilemedim üstüne gömlek giyicem zaten. acaba siyah kumaş pantolon mu giysem yaa rahat ederim off napcam bennn:18::18::18:

offfff gerildim yaaaa
geçen sene indirim vardı kotonda bi dünya kıyafet almıştım hepsi bol geliyo,son güne bırakırsam böle olur işteeeee

ulaaa kuşşş ben senin yerinde olsam ortalığı ayağa kaldırırdım kıyafet bulamadım diye yeşil etek birde asgari yeşil emin ol enişte asker yeşili görünce parçalar atar o eteği deneme bile yeşil giymeyibence gri eteğini ne yap et sabahtan terzi neyim varsa acil yaptır pantolon giyme yaaa bankacı gibi olursun...kızım siyah bir elbisen yokmu yaaaa ? niye etek,gömlek diye kasıyorsun ki kendini ???:26:

Son düzenleme:
tutimmm kasırga şimdi başlıyo evdeeyarın pazar ve tüm terziler kapalı kii:18:

hem benim asker havacıydı mavi giydi bişiy olmaz

pantolonla daha rahat ederim die düşünmüştüm yaa off ben napcam kahve yaparken dökerim bu heyecanla

off o deil de
ben senin yerinde olsam siyah üzeri mini çiçekli vs li şifon bi elbise giyerim
cıvıl cıvıl dolanırım gelin adayı olaraktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…