- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #22.281
evet tutim iyi geçti ben de öyle düşünüyorum hem de tecrübe olucak sonuçtahandem güzel bir görüşme olmuş tebrik ederim canım,ulaşım her ne kadar zor olsada evde durmaktan iyidir canım bakarsın eşin araba alır sanaeğerki bulunduğun yerden iş yerine otobüs varsa akbil ile belki daha uyguna gelebilir canım hayırlısı olsun tekrardan...
kkontescim ojeler 5 tanesi sally hansen markaydı bir çoğu diğerleri flor mar,golden rose idi...:26:
kkontescim ojeler 5 tanesi sally hansen markaydı bir çoğu diğerleri flor mar,golden rose idi...:26:
tutiiiiiii naptın sen yaaaa
bi daha bu taraflara at olur mu kuzucummm
ay ben de şöle bişi var kızlar yaa fazla eşyayı hiç sevmem ama kullanmasam bilee son kullanma tarihi geçmiş makyaj ürünlerimi atmaya kıyamıyorum ben:18:
kontesss gördüm arakladığını kuzum gayet hoş bence ve de yazdıklarınla kombinleyebilirsin ,kombin bulamazsan tutimin kargosunun içine iliştirirsin
ay çingene gbi oldum haa
yarın istemeye gelcekler ondan mı oldum böle heyecandan acep
ay büyük gün yarın mıııııııııııııııı
hani lem kombinin
siyah kumaş eteğimi bulamıyorum deli oldum ağlamak üzereyim yaaa
gri askeri yeşil kahve var hangisini giysem bilemedim üstüne gömlek giyicem zaten. acaba siyah kumaş pantolon mu giysem yaa rahat ederim off napcam bennn:18::18::18:
bence gri giy
siyah da topuklu giy
off gri eteğimin de beli bollaşmış yyaa taa diz altına iniyoo deli olcam valla billaaa
ay maninnn ben ne giycem yaa eşek kafalı kuşş son güne kalır mı bu iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?