Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

selam kızçeler öğrencim var o çizerken çaktırmadan size bakıyım dedim
okulla anlaştık yarın işleyişi görmem için çağırdılar pazartesi de başlıcam allahın izniyle

barbim nerelerdesin sen görünmüyosun blogunuz neymiş bana da söyle bakıyım ben de

selayım kombinini gördüm yorum yapıcam sen nasıl oldun demiştim görmemişsin iyileştin mi

hoşgeldin handem dünya telaşesi koşturuyorduk gülücüğüm
resim kursunamı geliyor kızçe ??
ayy sende iş bağyanı oluosun ben gibi

blog şu; hemen silcem pek hoş deel

Son düzenleme:
selammmmmmmmmmmmm
barbim öyle bişey söyledi enişten ama dur bakalım hele
biemcim geçmiş olsun canımmm
karnım ağrıyorrrrrrrr regl olcam dişim için antibiyotik kullanıyorum hatta birazdan yine içicem ou engelliyor acep :26:

handemmm hayırlı olsun canım...

hava çok güzel

Son düzenleme:

görmedim canim o soruyu evet cok daha iyiiyim canim sagolll..
seninde ise baslamana sevindim benbirak uzak olsun gidersin... cok cok iyi gelecektir sana

selayım selam canımmm demek yakınlarda 2 ci bebiş geliyor
birde bana bak daha 1ci si bile yok:84::84::84::84::84: anca hayaliyle yaşıyorum :95:

selayım selam canımmm demek yakınlarda 2 ci bebiş geliyor
birde bana bak daha 1ci si bile yok:84::84::84::84::84: anca hayaliyle yaşıyorum :95:

bebegim hani 2.yok henüz :))
sen evlenince seninde olur bitanem simdilik hayal iyi simdi gercege gecirmemek cok dogru

bebegim hani 2.yok henüz :))
sen evlenince seninde olur bitanem simdilik hayal iyi simdi gercege gecirmemek cok dogru

ebet selayım ne yapıp edip kandırıcam benimkini evlenince hemen olsun diye gazozuna ilaç katıcam hani benimki sonra istiyor ya ondan şeyetim
şeyyy 2ciside uygun bir zamanda olur inşallah kuzum herşeyin hayırlısı...

fırında kıtır ekmek yaptım
karnıbahar
brokoli
havuç
kabak haşladım
hepsini karıştırıp
limon ,zeytin yağı ,sarımdak rende
festo sos ekledim
şahane bir lezzet

varmı isteyennn

Son düzenleme:
hoşgeldin handem dünya telaşesi koşturuyorduk gülücüğüm
resim kursunamı geliyor kızçe ??
ayy sende iş bağyanı oluosun ben gibi

blog şu; hemen silcem pek hoş deel
evet barbim güzel sanatlar lisesine hazırlıyorum
ayy evet sen gibi 6 larda kalkıcam artık hemi de 6 gün
neyse iyi gelicek bana ama evde paslandım iyice
bu arada ben de göremedim ki blogu

handemmm hayırlı olsun canım...
sağol tutim
erkeklere bırakırsan uzatıyo da uzatıyolar bebek işini
dur kız daha bizde yok bi tane bile

görmedim canim o soruyu evet cok daha iyiiyim canim sagolll..
seninde ise baslamana sevindim benbirak uzak olsun gidersin... cok cok iyi gelecektir sana
iyileşmene sevindim selayım selim de iyi di mi
evet selayım iyi oldu ya gidicez artık bir dönem bakıcaz bakalım

bmcim anneannene acil şifalar canım
inşallah çok kötü hallere düşmeden ya iyileşir ya da hakkın rahmetine kavuşur öyle çok zor çünkü

Son düzenleme:
kizlar bizim nikoncan feyste ne kadar sampuan deterjan var begeniyor bi bizi begenmiyor artik yaa gelmiyor

haa bu arada benim adim yar daha iyiymis kizlar ,babasinin annesinin yanina gitmis o yüzden gelememis söyliyeyim istedim

handem insallah zevk alarsan zorlanmadan yaparsin güzelim . inan cok sevindim seni en iyi anliyanlardan biride benim

selimde ssükür düzeldi canim

Son düzenleme:
ezgiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim seni aksama dogru ariyacagim canim hus evde oldugu icin simdi aramiyorum rahat konusamayiz diye bebegim minigim kelebegim

handem bu konuda haklısın evt erkekler uzattıkça uzatıyor bana dediği tek şey sen daha kendine bakamıyorsun minicik el kadar şeye nasıl bakıcan ben seni biraz daha büyüteceğim diyor ondan sonra dedi bende inşallah benim makinalar o zamana kadar paslanmazda işler...benimkide efendim dedi bastı kahkahayı şeyyyy sıramı bekliyorum tamam handem kızma

benim adım yar
için sevindim daha iyi olur inşallah...
evet ya nikoncancık facede beğemiş bişeyler bende gördüm bencede selayım bizi beğenmiyor artık

biemcim ımhhhh o yaptığından bende alabilirim bir tabak

ya saved yada delete hahahahahah sevgililer günü için tshirt baskılarına bunlardan basmışlar trendyolda

bu sene sevgililer günü çok saçma bir günde hadi yine iyisin barbim gününde kutlanamıyor bizde şuanki plana göre benimkiyle o gün beraber olamayacağız benimkinin duruşması varmış dedim amannn salla pek hevesim yok bu sene ya ama hediyesini falan alıcam geldğinde vericem...

barbi sanırım blog açmış, linkini atarmısın takkip etmek isterim canım, bir kaç tane blog takip ediyorum hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…