Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayyy bizimkiside izlerde kurtlar vadisi yuzunden izlemiyorr:))
yok be hayhaycım eglendık kıprastık ondan cocuklar gbı sendıkk
haa dızlerım ıyılestıkce sercanımın gelmesıne cok az kaldıkca ayrı bır senım o ayrıı

cocuklar gibi seniz dedin ya ondan sormustur hayhay ben öyle baglanti kurdum kendimce :)))
hayhay hosgeldin canim
aski memnu izliyemiyorum kanal d yok bende , gecen haftada izlemedim etti 2 hafta size takilmaktanda netten takip edemiyorum gecmis dizileri, birikip duruyorlar artik... bide artik benim bi bos zamanda ütü yapmam gerekiyor yaa.. xzgi sen gelde yap sen iyi anliyorsun ütüden

kiskanmasinlar xzgim oglumu zararsiz sadece bisküvülere karsi zaafi var yavrumun

mrb selayhuscum
senin ismini yazmakta zorlandım:))
ben de daha ezel i izlicem netten bitürlü izleyemedm gezmekten

hayhaycım saol cnm annemgil daha iyi bugün saolasın cnm...
bugün bende elde yıkanan t shirtlerimi yıkadım makina bozar şeklini diye atmadım elde yıkadım annem bir baktım madem bugün çamaşır günün bunlarıda bir zahmet ütüleyiver aşık kızım dedi attı çamaşır sepetini önümeee ben şokkkkkkkkkk hadi 1-2 tane olsa tamamda 30 -40 tane vardır neyse ütüledik o kadar kaptırmışımki çorapları bile ütüledim

en sıkıcı iş de ütü yapmak
hele de yazın hiç çekilmiyo

selayhus sen tuti yi çağır bence hızını alamamış baksana:)

Amin hayhaycım cok sukur bitiyor 10 gün kaldı
selayhusum wallaha oyle senelerdir utu yapıyorum bıkmıyorum ama kırısıklıkları duzelttıkce ıcım acılıyo:)
tutişimmm yap bebegım kocanın gomleklerını utulıceksın sabahtan aksama kadar:)
ay Allahım benim moralim cok bozuldu
yarın aksam annemler yazlıga gıdıyorlar ya esyalar gıdıcek
babam abınıde goturucem dıyor sen gıt newhanda kal dedı kı
normalde hayatta demez ama sans su kı newhan suanda bodrumda!!!!
ya halamlarda kalıcam ki hiç istemiyorum çok kırgınım onlara
ınsallah abım gıtmez yada benı ewde tek basıma bırakır
suan belırsız durum

Son düzenleme:
anam xzgim ama yanında biri olması lazım senin tek başına kalma ewde canım...
gerçi ben tek kalayım diye dua ederdim o durumda amma anneler babalar işte tek bırakmazlar...

selam ..altin kizlar ben gelmis bulunmaktayim..
xzgim evet ya yalniz kalma tek basina bacaklarinin ameliyati henüz cok yeni.. abinde gitmeyiversin nolur sanki.. yapsin bir abilik :)
olmadi ben geleyim selimle eglence oluruz sana sabahtan aksama kadar basini sisiririz

babama yardım etsın dıye goturmek ıstıyor babam
hem halamlarda kalırsam wıreless yok kendı bılgısıyarları var herzaman gıremem ama
ayy sız gelsenız ne guzel olur gulen surata bınbır cesıt bıskuvı alırdım

o mağazaya gittim çıkışta ama moru yoktu beyazı vardı kuşlar
öccanımlaydım tabiki 10 puan size
ama eltimde vardı yanımızda:)
çok yakın arkadaşım öccanın abisiyle çıkıyor, bugün beraber takıldık hesabıda onlara yıktık
gidelim bi abimizin elini öpelim dedikde geldik buraya diye öccanla ikimiz dalga geçtik hesap gelince masaya:))
geçmişe yorumlar ve dier havadisler yarın
behlül kaçar
horoslar gagalasın o behlülü, nasıl ağlattı bihteri çalıların ardında
neyse sinirimi bozuyo bu herif
işli güçlü barbi hanım yatarrrrrrr :dilcikar: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…