Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim sana o elbiseyi cok yakistiririm sülün gibi bacaklarla beyazda olsa olurdu
barbi ceee deyip gitmisin .. iyi geceler mucux cnm

selayım o elbisenin beyazı iç göstermezmi yaaaaaaaaaaa barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beni götür şu mağazaya allah rızası için...
xzgim enişten iyi saol bebem a.s

tahmın etttım selayhusumsenın ardındanda ben dustum zaten
yazdım topıge gormedınmıı
bır baska aksama devam ederız albumlere
kızlar ben yavastan hazırlanp yatıcam
yarın esyalar kolılencek gıdıcek cok ıs var
bır aksılık cıkmazsa alperle beraber kalıcaz

tuti yavrum msn de yazdim sana gitmedi heralde
sen geldim yazmisin ondan sonra yazdim ben seni orda bekliyorum hala :)

tutim sende gittin heralde benim uykum geldi bugun bende yatayim yarin cok isim var disarilara gezmelere cikacagim alisverise gidecegim falan filan cumartesi dügün benim daha ayakkabim yok sac icin kuaförümden randevu alcagim ooooo birsürü isim var

selayımmmmmmmm uyumusum bende dalmısım ama bısey gelmedı senden bana msn de...
bende senı beklerken uyumusum hahaha msn yede batım cıkmıssın...
kolay gelsın tatlım sana yarın ıcın allah işini rast getirsin cnm ...

tuti xzgiii neyininiz var bacılarım, hayırdırrrrrr laa eyvahedigeldismile
noluyor size elemterefiş kem gözlere şiş ya

tanrıçam h.g kız topiğimizee:)
gel burayada yaz ara sıra 2-3 maske neyim
barbim buralar uzak be,bak kaç saattir yoldayım.kaç vesait yaptımda bu saatte anca geldimsempatiksalakcinni:smiley-cool:
günaydınn güzel kuzularımm
tancıram reklam yapıp kacma gel arada takıl buralara:)
..
tancıram yazan parmaklarını ısırsın tancıranŞeniz:jeyyar:klavye hatasını affetmem:jeyyar:
gelirim bacım,ben size,siz bana:smiley-cool:

tanrıçam kaçma hemen arada gel yawrum makyaj neyim tavsiyelerde bulun bize ben bu ara saldım çayıra mevlam kayırayım bakmıyorum kendime..?[/B]CADIARZU

a.a.a.aaaalmaz: tutim sarı kuşum oldumu hiç:umursamaz:
niye bakmıyosun kendine,anlat bakıyım sıkıntını
kır şurdan 2 yumurta,dur sevinme yemiyceksin..sarısını kafana,beyazını yüzüne..gerim gerim geril ohhhh,saçında protein alsın canlansın..bak geçti missbayanssulusmile

Son düzenleme:
günaydın , işçi sınıfı barbi zabahın köründe tabiki burda :tomato:

barbim aldınmı beyazını? beyazı guzel durmaz gıbıme geldı
yarın konusuruzz canım iyi geceler

yok aşkitom almadım beyazını şahsen beni kilolu göstertebilir yane
hem ben beyazı esmerde seviorum
o yüzden sana ve selocana daha iyi olur o renkler yerimseniben
tutimle bana mor gider :smiley-cool:

tutim sana o elbiseyi cok yakistiririm sülün gibi bacaklarla beyazda olsa olurdu
barbi ceee deyip gitmisin .. iyi geceler mucux cnm

evet tutim aslında sen bronzsun beyaz gösterir seni gerçi
ama şuan beyazsan hoş durmaz, saçda sarıya boshayallersmile

selayım o elbisenin beyazı iç göstermezmi yaaaaaaaaaaa barbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii beni götür şu mağazaya allah rızası için...
xzgim enişten iyi saol bebem a.s

yahu hayatısı gel haftaya götürem seni
her yol paris bana
sen kendini ayarla aşkitomtom sengözlerimebaksanab

barbim buralar uzak be,bak kaç saattir yoldayım.kaç vesait yaptımda bu saatte anca geldimsempatiksalakcinni:smiley-cool:

istersen dağlar dağlar
yerinden oynar oynar
sabırsız kalbim bir tek tariflerine isyankar tanrıçam :teytey: :icecream:

barbimkenim :) günaydin bebegim... aydin bir gün diliyorum sana..

tanricamizda topigimize ugramis gece gece kacirmisiz yine :) biz yokken gelip gitmis sanirsam..

diger uyuyan güzeller prens gelip öpüp uyandircak diye beklerseniz coook beklersiniz. kalkin huuuuuuuu

ayy benim bitaneciklerim günaydınn
bende erken kalktım ama esyaları yerlestırmeye calısıyorum
bugun goturulecek ya 2de de dıscıye gıtmem gerek
tanrıcamm walla nasıl oyle bır hata yaptım bılemedım kı sımdı:)
gece gelmıssın kacırdık senı,senın topıge sureklı ugruyorum ama yazmakla basedemıyorum sayfalar nasıl hızla ılerlıyor yetısemıyorum:))))
barbimm güzel bebeğim kıyamam sabahın korunde kalkıyorsun sureklı ama benden daha dıncsın
hem erken kalkan yol alır:)

ayakkabi bakmaya gitmistim ama mideme agrilar girdi geri döndüm 2-3 saat sonra yine giderim sanirim
xzgim gittinmi geri yavrum

ohhhhh sabahların sultanları toplaşmış...
öhöm öhömm TANRIÇAMMM valla yapacam bugün dediğin o yumurta tarifini...bugün bakasım var kendime...
barbiymmmmm money alayım babamdan götür beniiii harçlığım elime geçmedi daha ehuheuheu...o gazla paristen çıkmayalım birde bakmışıs kendimizi paris moda haftasında bulmuşusz hahaha ay koptum...
selayhusum yawrım neyin var mide hapı al geçiverir hemen biraz dinlen gidersin ayakkabı almaya süt iç bebem mideye süt iyi geliyor ...
xzgim capon balığım kıyamam sana dişçiye benimde gitmem gerekiyor emme korkudan gidemiyorum...geçmiş olsun tatlım ...

ooo tutim günaydim yavrum bu mide agrim senin mide karin agrilarin gibi :)) simdi rahatim birazdaha ...
barbim valla ne aktif hatunsun sabah kalk ögle sonuna kadar calis sonra cik alisveris yap.. bunlarin üstüne bide öccanin gönlünü hos tut :) ooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…