- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #2.341
manyahsın sen barbi:roflol:istersen dağlar dağlar
yerinden oynar oynar
sabırsız kalbim bir tek tariflerine isyankar tanrıçam :teytey: :icecream:
anca bu saatlerde vesait bulabiliyorum selayhusçum:smiley-cool:Şeniztanricamizda topigimize ugramis gece gece kacirmisiz yine :) biz yokken gelip gitmis sanirsam..
diger uyuyan güzeller prens gelip öpüp uyandircak diye beklerseniz coook beklersiniz. kalkin huuuuuuuu
ezgim bazen ben bile yetişemiyorum gülümkaydirigubbakcemile3ayy benim bitaneciklerim günaydınn
tanrıcamm walla nasıl oyle bır hata yaptım bılemedım kı sımdı:)
gece gelmıssın kacırdık senı,senın topıge sureklı ugruyorum ama yazmakla basedemıyorum sayfalar nasıl hızla ılerlıyor yetısemıyorum:))))
tarifi yapmış vede bebek gibi oldum die son durumu vermişsin benim mekandaohhhhh sabahların sultanları toplaşmış...
öhöm öhömm TANRIÇAMMM valla yapacam bugün dediğin o yumurta tarifini...bugün bakasım var kendime...
...
ayakkabi bulamadim ama selime keten takim aldim .. gri renkte :) eger bende diger elbisede kalmis olsaydim takim olurduk :))))
yarin sac icin randevuyu saat 10 a aldim acaba cokmu erken olur kizlar yaa sacim geri bozulursa bu gibi durumlarda siz nasil yapiyorsunuz bilginize basvururum :????
herzaman giyinebilecegi bisey almak istedim gider türlü zor olurdu bizim icin baska bi dügünü beklemek :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?