- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.481
selamlaaarrrrrrr
ay bugün kayınvalidemlere gidiyoruz çok özlediimmmm
evet canim dogmamis cocuga dayaniliyor , kendim yasadigim icin biliyorum ,selimden önceki hamileligimde 2 aylikken ölmüstü karnimda bebegim onun acisi unutuluyor yasanmislik olmayinca ..EVET ne kadar zor bişeydir kucağına aldıktan sonra vazgeçmek.
düşükler bi nebze daha iyi gibi geliyor bana. en azından görmüyorsun kucağına alıp bakmıyorsun. dün bi arkadaşımda öyle düşük yaptı da cinsiyetini öğrenmeye giderken kalbinin atmadığını öğrenmişbu kızın yaşadığı ne biliyim tarifi bile zo bu çok başka bişey ya Allah nerede varsa sabır versin :84::84::84:
bende iyiyim canım yine grp olucam sanırım :85:
demek sana uygun gördügü varmis tebessümle okudum ne fenalar yaa..dün ablamlara gittik ya onun ufak bi kızı var 5 yaşında
nasıl akıllı nasıl tatlı anlatamam
resimler boyamış herkese veriyor buzdolabının üstüne assın diye
herkese seçtirmiş resimleri teyzesine ananesine falan vermiş
neyse yengesine de demiş seç diye sonra pişman olmuş
beğendiği her resme yok onu şuna vericem o sevdi falan filan vermemek için diretmiş
annesi de kızmış ona
neyse vermiş resmi sonra almış arkasına fiyat etiketi yapıştırmış 9buçuk milyon
demiş bu resmi almak istiyorsan parasını ver parayla satıyorum
anneside demiş kimseye parayla vermiyodun bi tek o paralı bi tane etiketim var ona yapıştırdım demiş parayı verirsen resmi alırsın demiş vermeyincede kusura bakma veremem ozaman demiş almış
dün banada getirdi defteri bitane seçtim diyor yok diyor ben senin için bu resmi düşünmüştüm
anaokuluna gidiyor kitabındada örümcek var sormuş bay s ona bu ne diye oda bilmiyorum falan demiş s de nasıl bilmezsin bu örümcek falan demiş o da ne biliyim ben örümcek görünce kaçıyorum nasıl tanıyım demiş Allahım ısır ısır ye o kadar tatlı ki
ayburum düzelmis olmana sevindim uyuyup dinlenebilmen cok güzel canim..günaydın
kontes hadi gözün aydın kavuştun sevdiceğineberaberliğin tadını çıkarın
bm bende yüzüğü beğendim bileklik yaratıcı ama benlik değil anam bu kız terlikte yapıymuş
selayım selim daha düzelemedimi yaaa
xzgim yeğeninin lafına bayıldım örümcek gördüğümde kaçıyom ne biliyim nasıl bişeahh bu çocuklar çok tatlı cevaplar veriyo yaaa bide resmini satıyomuş cimcime
handem ders başında bıcırıklarla keyifli vakit geçiriyo
barbim bgn yoğundur
iki gecedir rahat uyuyorum ökrürüğüm büyük ölçüde kesildi
dün mahkememiz vardı bakırköyde kazada iki taraftan şikayetçi olmuştum hastayım diye gitmedim dün aradılar bgn gidip ifade vermem gerekmiş dava sonuçlanabilirmiş iki kişi şikayetçi olmuştuk demekki karşı taraf şikayetini geri aldı bende geri alırsam dava sonuçlancak birazdan eşim gelcek adliyeye gitcezdün pc başında değildim gündz mothercareye gitmiştim emzirme çamaşırları indirimdeydi 70 tlden 10 tlye düşmüştü tabi bikaç cicide aldım akşamda pc eşimdeydi erkenden uyumuşum
speedyyy slm canım
bgn farkettim tutim faceyi kapatmış
şimdiki veletler valla çocuk değil, ne kadar uyanıklar ya
bizimde aldığımız evde bir bebek yaşıyor 1,5 yaşında falandır adı mustafa, o kadar tatlı kionlarda çıkmasınlar evden beraber yaşayalım istiorum
cok esprili yaa ken kardesim ... buda kan kardesim gibi oldugeçen hafta çarşımız kitlenmişti, aponun yakalanışının yıl dönümü münasbetiyle olay çıkmasından çekindikleri için bu haftada çarşımız kitlenmiş, yine görüşemicez benimkiyleee :84::84:
dün beni aramadı
dün neden aramadın beni unuttun dimi diyorum
ne için arıcaktım ki dedi :26:
bir düşün bakalım 15 şubat neyi ifade edior sana dedim :44:
aşkitom 14 şubatta aradım ya kutladım ya dedi :82:
bende hayır o değil biraz daha düşün dedimmmm
öcalanın yakalanmasının yıldönümü 15 şubat onu kutlamak için mi dedi :86:
bende askerde olmasan iyi bir çemkirirdim ama dua et ordasın yıldönümümüzü kutlamamış ve hatırlamamış olmanı sineye çekiorum dedim
hemen kıvırıyo , bende zaten şimdi onu kutlamak için aramıştım araya laf girince unuttum falan sallamaya başladı :86:
selam dostummerhaba kızlar
iyi aksamlar diyeyim artik .:79:günaydın canım
ayy afiyet seker olsun balima , kilo olarak dönmesin..:86:bende arkidişle öğle yemeğine çıkıyorum uzun zamandır kremalı tavuklu mantarlı fettucini yemiyorum , gdip bi tabak götüreyim
selam canim evet aldim hem ilaci hem cayi ..cok sagol önerdigin icin..Görüsmek üzere Biemcim; kolay gelsin
Selaycim cok gecmis olsun canim; bir an önce doktora götür Selimosumuzu;
kiyamam ben onaCayi almissin; afiyet olsun... insaallah en kisa zamanda
sifa olur canim
Barbiecim seninkinin kafasi bi dünyadir simdi canim; bosver takma kafana. Kismetse
gelince telafi eder nasilsaInsaallah birdahaki carsi izninde görüsürsünüz canim
Cok sükür daha iyiyim canim sagol; yani düsünmemeye calistigim sürece...
Ayburcum öksürügünün gecmesine sevindim canim; insaallah bundan sonra daha rahat
bir hamilelik gecirirsin canim
Xzgicim karnina sicak su torbasi koy canim; agrina iyi gelir
Tutim neden face`ini dondurdu acaba:44::26:
aynen insan kiyamiyor minicik cocuklarina canim..ben dktr değişince çok rahatsız oluyorum
selimcikte yusufukta bu kış böyle gidicek heralde
yaz gelsin bende çok iswtiyorum
bugun hicbir oyun oynamadimbarbim oyun çok zor şaka maka birazda şans işi galiba
gelmeyince gelmiyor valla helen mi ne biri var 600 lu bişeyler yapmış
kontescanım keşke bugün bitmese de gitmese dimi inşallah tez vakitte tamamen kavuşursunuz
iyi diye düsünüyorum ayni renkten olmayanlari öyle ortadan kaldiriyorum :xzgikuşum ben iş yerinde hiç oynayamıorum sürekli birşey çıkıo, konsantrem bozuluo
evet gördüm heleni oharaaa
ay şey sorcaktım sana o siyah bomba şeklinde olanlar gelince napıyorsun sen ???
o iyi birşeymi kötümü anlayamadım ?
gittimi 1ol .. allah kavustursun tez zamanda konteskomButun iyi dileklerinizi askmla okuduk.teskur edip amin diyoruz:)
selamlaaarrrrrrr
ay bugün kayınvalidemlere gidiyoruz çok özlediimmmm
selayhusum nerelerdeydin bugun?
seker hamuruyla saatlerce ugrastım en sonunda da cope attım bı daha da ugrasam hayatta
bı seker hamuru bı de ekler pasta asla yapmam
selayım şimdi geldim eve
1ol saat 23 de yola çıkıcak
bizde husla 2 sene böyle görüsmüstük canim uzaklik cok zor oluyor bunu en iyi bilenlerden birisi benimdir...
sabahlara kadar telefonla konusurduk bakma simdi iki cift konusmadigimiza dermisim
ne biçim de duygusala bağlamışım he
ee normaldir uyanamadin rüyadan henüz 1ol rüyasindan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?