Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

şımarık zengin veletleriii
gizli gizli furcen, tehdit et annenize söylerseniz çok fena olur diye
2 ay kadar mühret istedi evde yaşayanlar ama 2 aya kalmaz çıkarlar handişim

ilkokul öğretmenim geldi aklıma
o da bi değişik versiyondu,öğretmenler günü yaklaşırken 'annelerinize söyleyin bana altın alsınlar' diye tembihlerdi bize

1olcum varmış sağ salim

otobüste sarhoş yolcu varmış gece sinir etmiş herkesi
şöförü meşgul etmiş hep,kalkmış gelmiş konuşmaya
naralar vs vs
şöför de durmuş bi yerde,indirmiş adamı
sonra otobüsce kaçmışlar adamı bırakıp

ay günaydın demeyi unutmuşum:26: herkeslere günaydınn
sana da selam salayım
sorun degil bebek selam
günaydın konteskooo selaycımm
silam silam :81:

ayy güldüm buna otobüsce kacmislar diyor yaa

günaydın kızlar
kontes acaba adam ne yaptı sonra
barbicim dün sana birşey sordum sanırım görmedin
sen daha önce loreal castıng balköpüğüne boyamıısn ya sacını nasıldı
sacların rengi güzel oldumu cok turunculuk yaptımı yoksam

bilmem ki logo
şöför , asıl merkezi mi artık nereyiyse aramış ne yapayım diye
olduğun yerde bırak demişler ama adam insaflıymış yine
dağ başında bırakamam diyip dinlenme tesisinde bırakmış

hee olur psikopat edeyim çocukları
kolay gelsin o zaman barbim yine taşınma işleri olcak

enee tutmadı mı kız neyi eksik olmuş ki

sen psiko onlar psiko anlaşır gidersiniz, anlıyormusun beni hande :92: :kaleminiacanpsikopatsmile:

internet baglandı hesapda ama olmuyor off sinir oldum
kontesım yok mu ewlılık durumları falan?
barbım merak etme smdı bugun kı son sansımı denıyorum olmazsa yarn dewam edıcem

bende işe geç geldim öğlende taarruza çıkıcam xzgim , gazamız mübarek ola

ilkokul öğretmenim geldi aklıma
o da bi değişik versiyondu,öğretmenler günü yaklaşırken 'annelerinize söyleyin bana altın alsınlar' diye tembihlerdi bize

ben öğretmen olsaydım kesin öyle olurdum :86:

ondan önce halletmemiz gereken başka şeyler var ezgim
minimum 2sene var evliliğe

ölme eşşeğim ölme

selamlar güzeller..

selam çıtırcığım :92:

ay günaydın demeyi unutmuşum:26: herkeslere günaydınn
sana da selam salayım

günaydınnnn trendyol fatihi :92:

nie atmışlar kız, yolculuk eğlenceli geçerdi o adamla, ben olsam kanka olurdum

canım burada saç sorularını cvplamak istemiorum özelden atıcaktım cvp unuttum. sonra herkes soru soruo burda :86: bıraktım ben artık boya badana işlerini. piyasadan uzaklaştım , bilgilerim taze değil o yüzden cvp veremem kimseye :44: ondan şeyetmiorum burda.. neyseee. evet boyamıştım hayatım yok turunculuk olmamıştı haırladığım kadarıyla , iyi bir boyaydı

sanada selam canım

trendyoldan aldığımız elbiseleri geri götürdük bugün deck ' e. ama aynı elbiseden kalmamıştı başka birşey aldım. iyi oldu çünkü ben elbiseyi hiç beğenmedim kontesim. beli yukarı kayıyo, üst kısmıda bol gelmişti bişi aldık çıktık hemen oyalanmayalım diye.. geçen aldığım 140 liralık fuzuli çizmelerden sonra, bu elbisede son zamanlarda yaptığım en fuzuli alışverişlerden biri oldu poff

sağol barbicimm bende saclarımı boyattım kumrala aralarında cok fazla fark yok ama daha sıcak bir ton
hafta sonu alayım boyarım bu renge inşallah güzel olur

ayrıca deckin mağazaı kossskocaman bir yer, sahibide çook tarz bir çocuk içeride harika objeler vardı retro tarzı ahizeli turuncu telefonlar, turuncu dolaplar değişik tablolar rozetler kahve makineleri klas bir cafe gibiydi adete üst katındada bir restoran vardı deck açılana kadar orda oturduk arkadaşla açık büfe kahvaltı iki koskoca fincan çay içtim 5 tl tuttu hesap istanbulda gördüğüm en ucuz mekanlardan biri

sağol barbicimm bende saclarımı boyattım kumrala aralarında cok fazla fark yok ama daha sıcak bir ton
hafta sonu alayım boyarım bu renge inşallah güzel olur

bende yeni boyattım saçımı ama saçlarımın boyası akıyor sarıya dönüyor hep bir zaman sonra. bunu önlemek için renk iyice otursun diye bu hafta bende boyıcam onu yada palette nin karamel altın sarısı var onu boyamak arasında kararsızım :26:

eneee cidden çok uygunmuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…