Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

seloyloyummmm, gözünaydon beklenen misafir teşrif etmiş
logoo kumkapıda dansözlü biryer istiorsan Kalamara gidinn, oranın en güzel mekanı sayılır. mamalarıda çok lezzetli
az mı giderdik be

slmlar
altta bizi her daim takip eden misafirlerede slm olsun şuan 2 kişilerde
selayım aşıyı sormuşsun her 10 senede bir yapılması gerekiyomuş ben en son ilkokulda yaptırmıştım
hamilelere genelde tetanoz önerilir ama vurulmak şart değil
seninde misafir teşrif etmiş hadi gözün aydın rahatlamışsındır
xzgimin bgn yine mama günü
barbim haftasonu iyi eğlenceler sana dimek palandöken işi olmıycak boşver be gülüm şafak dediğin neki plakalara inmeye ramak kaldı
bgn nihayet doktoruma gitcem amerikadan geldi offf çok özlemişim doktorumu beegidiyimde adam akıllı umut beyi görelim
abim yarın gidiyo
öptüm hepinizi

misafirler hariç 3 kişi oldular

Son düzenleme:
barbitom sacmi boyuyayacaksin kolay gelsin bebegim

kizlar hus hala uyuyorayy gidim bakiim adama biseymi oldu:84::84::84:

ayburum senin lksürük gecti degilmi güzelim rahatladin artik ??

barbitom yeni boyalar cikmis galiba lorealin di marka olarak böyleköpük seklinde sacina sürüyorsun sampuan gibi yikiyorsun gibi sacini yani olduda bitti oluyor sip sak

xzgim gittimi misafirlerin kuzum , paylastigin videoya ne cok guldüm anlatamam adam tam bir psiko agzi ne güzel laf yapiyordu yaaa herkesde o saka öyle güzel olmazdi adamdaki konusma harika

seloyloyummmm, gözünaydon beklenen misafir teşrif etmiş
logoo kumkapıda dansözlü biryer istiorsan Kalamara gidinn, oranın en güzel mekanı sayılır. mamalarıda çok lezzetli
az mı giderdik be

canım valla rez. işini beylere bıraktık ben isteğimi söyledim en son gittiğimzde köşe res. gitmiştik
ordada vardı normalde ama o gün yoktu hafta içi gtmiştik cuma günleri olur genelde ama
ben cıkıyorum hepinize iyi akşamlar iyi hafta sonları

gecekusum hosgeldin canim...
logo sanada iyi eglenceler bende cok severim sazli sözlü dansözlü eglenceyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…