Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tuti selam bebegim..

bizdede hus ise gidiyor aksama selimle ben variz , bugun feriha var bakalim neler olacak

cher bir filmde oynamisti türkce ismi sanirim denizkizlari güzel öpermi ne öyle birseydi cok güzeldi o film cok sevmistim , rahibe olmayi heves eden bir kizin bir gence asik olusunu anlatiyordu cher anneydi orda

merhaba seloşum demek enişte işe gidicek ...
ay o feriha ya uyuz oluyorum durup durup dergiye bakıyor aşık olduğu çocuğun resmine...gıcık oluyorum...birde evden nasıl çıkıyor okulda şıkır mıkır zengin kız rolünde hangi arada giyiniyorsa hiç sevemedim o diziyi...

Son düzenleme:
tuti selam bebegim..

bizdede hus ise gidiyor aksama selimle ben variz , bugun feriha var bakalim neler olacak

selayhusum bu müjdeyi bana verdiğin için Allah ne muradın varsa versin. akşama feriha olduğunu bilmiodum okuyunca çok sevindirdin beni , bende bu akşam tvde hiçbişe yok die geçiiriodum içimden

hus uyandmı? höh yani

ay o dediğin saç boyasını bilmiom aşkitom, ben geleneksel yımırta fırçalı boyama tenkiğine devam

aybuşummm bende en son ilkokulda vurulmuştum, hamile kalınca bendemi vurulmak zorunda kalıcam yani :18: abinide yolculuyorsun demek doktorunda geliormuş, hiç sevmem ku ben doktorları evt aybuşum plakalara geliozz kız az kaldı

tutişim selam bebekimmm
gecekuşummm sanada selam

kontesimm kargoya gittim çıkışta , taşınmışşşş yarın başka kargo arıcam
fazlada gezemedim ayy bugün iş yerinde o kadar yoruldumki gelir gelmez yattım aşşa uyumuşum.
annemde banyoda düşmüş ayağı falan kötü, umarım pazara kadar toparlar yoksa kartepeye gidemeyebilirim :44: ayy düşündüğüm şeye bak, öyle bir yazmışım ki sanki ben kartepe gideyim die annem iileşsin istiorumuşum gibi olmuş :86:

cher bir filmde oynamisti türkce ismi sanirim denizkizlari güzel öpermi ne öyle birseydi cok güzeldi o film cok sevmistim , rahibe olmayi heves eden bir kizin bir gence asik olusunu anlatiyordu cher anneydi orda

deniz kızları diye bi filmde oynamış evet
onu diyorsun kuşum sanırım
1990 yapımı

özenti naaapsin bebem
misafirlerim gitti kızlar
videoya bende yarıldım çok bomba ya
hepinizi öpüyorum
yoruldunmu bitanem ??
bende bekliyorum diziyi bebegim selim degistirmezse , o sadece atv dizilerini seviyor
bense her diziyi izletmek istemiyorum vurdu kirdi olanlari .. ama nerden alistiysa ezel sapigi tam , gecenlerde kresten gelirken merdivenlerden cikarken ben ezel diyor

1990 yapımı

evet bebisim onu diyorum canim cok sevmistim ben onu cok önceleri izlemistim zaten almanca izlemistim o yüzden türkce ismini bilmiyorum ..

gecenlerde giydigim kiyafetleri ekledim kombine ..

slm kızlarrr
ben bugün arkadaşataydım
biraz alışverişe çıktık sonra
siz naptınız bakem ascık göz gezdireyim geçmişe
bu arada kontes pembe dolaba eklediğin yüzüklerini nereden aldın
çok tatlılar yaww

foi bijüteri'den aldım ama güllü olanı bugün trendyolda da vardı teşekkür ederim

misafirlerim gitti kızlar
videoya bende yarıldım çok bomba ya
hepinizi öpüyorum

1990 yapımı

ayy alintilarimi bisi oldu

barbitom annecigine yazmistim ne oldu ne etti bilmiyorum canim cok gecmis olsun
incittimi , doktora gitseydi keske önemli biseyi yoktur insallah

foi bijüteri'den aldım ama güllü olanı bugün trendyolda da vardı teşekkür ederim

hımm
evet trenddekini gördüm ama kumaş gibi duruyodu çok incelemedim
seninki tel örgü gibi
birde 1 yüzük için uğraşmak istemedim
neyse artık :)
çok ciicler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…