Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

kuzucumm anneciğine çok geçmiş olsun
önemli bişeyi yok dmi :26:

yoruldum selayım gozlerımden uyku akıyor
karnım cok kotu buaralar sureklı sısıyorum ama ne sısme 5 aylık hamıle gıbı bide tas gıbı oluyor karnım
sonra gecıyor kıstım cıktıgı dnemlerdede sısıyodum boyle ama herseyım duzenlı bılmıyorum
cok yedım herhalde kusma hıssınden baska bıseyde hıssetmıyorum

dikkat et kendine bir doktora git istersen normaldede 6 ay 1 yil icinde rutin kontrollere gitmek gerek bebegim aksatma derim...

ayy bu ferihada abartmislar ama yaaa bir ayakkabi 1500 lirami ne yuh diyorum yani yuh nasil yasiyorlar bunlar nerde yasiyorlar yaniii

barbim geçmiş olsun annene canım
xzgim o şişiklikbendede oluyor canım cuppadanak bayılıyorum sonra dr a bir git derim canım...
selaytom dediğim kadar var dimi çok abartıyorlar diziyi bunlar yüzüden ufacık kızlar bunlara özeniyor...bir ayakkabıyada 1500 tl fiyat koyuyorlar baksana vah vahhh sırf ferihanın o aşık olduğu çocuğu dergilerde takip ettiği sahneye kopuyorum her bakışımda ağlıyor uyuz oluyorum ferihaya bakın hele benden güzel kıyafetleri var abartınında bu kadarı yani...

doktora gıtmekten nefret edıyorum ama gıderım en yakın zmanda ben ızlemıyorum o diziyi sabahtan beri baloncu amcayı ızlıyorum
tutım ınan gunlerdır aklımdasın senı hep arıcam unutuyorum yarın ewdeysen arıcam senı

evet kesinlikle abarti ... o ayakkabilar deichmannda 60 lira

yani bizde cok sevmiyoruz ama mecbur olunca gidiyoruz bebegim

kızlaar naber

selayım gelmiş misafirin çok sevindim ilaçlar mı işe yaradı acaba

selam canim hosgeldin ..
normalde 10 gün kullanip sonrasinda 3 gün bekleyip öyle gelecekti ama öyle olmadi kendiliginden geldi heralde :)

sen nasilsin nasil geciyor????

şekerler naber
ayy ne zamandır giremiyodum
çok yoruluyorum sürekli yatıyorum artık
karnım geriliyo sertleşiyo
hafta sonu hastane çantamı hazırlayacam artık bi de bebişin çantasını
bütün eksikleri tamamlamam lazım
film izledim az önce
500 days of summer
beğenmedim

ay selayımm ben yazcam yazcam unutuyorum hep offffffff kafa kalmadı ki misafirlerin gelmiş gözün aydın canım...
xzgim yarın evde olurmuyum bilmemki kuşum allah izin verirse annemle belki çıkarım dışarı...olmadı ben ararım seni canımm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…