- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.721
kuzucumm anneciğine çok geçmiş olsunselayhusum bu müjdeyi bana verdiğin için Allah ne muradın varsa versin. akşama feriha olduğunu bilmiodum okuyunca çok sevindirdin beni , bende bu akşam tvde hiçbişe yok die geçiiriodum içimden
hus uyandmı? höh yani
ay o dediğin saç boyasını bilmiom aşkitom, ben geleneksel yımırta fırçalı boyama tenkiğine devam
aybuşummm bende en son ilkokulda vurulmuştum, hamile kalınca bendemi vurulmak zorunda kalıcam yani:18: abinide yolculuyorsun demek doktorunda geliormuş, hiç sevmem ku ben doktorları evt aybuşum plakalara geliozz kız az kaldı
tutişim selam bebekimmm
gecekuşummm sanada selam
kontesimm kargoya gittim çıkışta , taşınmışşşşyarın başka kargo arıcam
fazlada gezemedim ayy bugün iş yerinde o kadar yoruldumki gelir gelmez yattım aşşauyumuşum.
annemde banyoda düşmüş ayağı falan kötü,umarım pazara kadar toparlar yoksa kartepeye gidemeyebilirim :44: ayy düşündüğüm şeye bak, öyle bir yazmışım ki sanki ben kartepe gideyim die annem iileşsin istiorumuşum gibi olmuş :86:
özenti naaapsin bebem
yoruldunmu bitanem ??
bende bekliyorum diziyi bebegim selim degistirmezse , o sadece atv dizilerini seviyor
bense her diziyi izletmek istemiyorum vurdu kirdi olanlari .. ama nerden alistiysa ezel sapigi tam , gecenlerde kresten gelirken merdivenlerden cikarken ben ezel diyor
evet bebisim onu diyorum canim cok sevmistim ben onu cok önceleri izlemistim zaten almanca izlemistim o yüzden türkce ismini bilmiyorum ..
gecenlerde giydigim kiyafetleri ekledim kombine ..
bm çok sağol canım burdan yazayım dedim özel mesaj süresi beklemeyeyim...
evet kesinlikle abarti ... o ayakkabilar deichmannda 60 lirabarbim geçmiş olsun annene canım
xzgim o şişiklikbendede oluyor canım cuppadanak bayılıyorum sonra dr a bir git derim canım...
selaytom dediğim kadar var dimi çok abartıyorlar diziyi bunlar yüzüden ufacık kızlar bunlara özeniyor...bir ayakkabıyada 1500 tl fiyat koyuyorlar baksana vah vahhhsırf ferihanın o aşık olduğu çocuğu dergilerde takip ettiği sahneye kopuyorum her bakışımda ağlıyor uyuz oluyorum ferihaya bakın hele benden güzel kıyafetleri var abartınında bu kadarı yani...
yani bizde cok sevmiyoruz ama mecbur olunca gidiyoruz bebegimdoktora gıtmekten nefret edıyorum ama gıderım en yakın zmanda ben ızlemıyorum o diziyi sabahtan beri baloncu amcayı ızlıyorum
tutım ınan gunlerdır aklımdasın senı hep arıcam unutuyorum yarın ewdeysen arıcam senı
hımm
evet trenddekini gördüm ama kumaş gibi duruyodu çok incelemedim
seninki tel örgü gibi
birde 1 yüzük için uğraşmak istemedim
neyse artık :)
çok ciicler
evet kesinlikle abarti ... o ayakkabilar deichmannda 60 lira
yani bizde cok sevmiyoruz ama mecbur olunca gidiyoruz bebegim
kızlaar naber
selayım gelmiş misafirin çok sevindim ilaçlar mı işe yaradı acaba
sagol bebek bende cok sevindimbende ne misafirim diyorum
ii ii sevindim selayım
geçmişi okuyayım biraz
ama çoook sayfa var dayanabilirmiyim ki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?