- 3 Temmuz 2007
- 8.556
- 25
- 158
- 38
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.821
hu huuuu biemcimmm
tunaydın kızlar smdı kalktm ama atesım var off
noldu bebiş neyin var:44:
trendyolda cok guzel elbıseler varmıs kacırdım
bızımkısı su bı ıkı ay gecsın taksıt oduyoruz ya sana her ay sadece ınternetten 100 mılyonluk butce ayırıcam ıstedıgını al dedı :79:
bilmiyorum ki canım ya usutuyorum heralde nasıl becerıyosam bıde dun yoruldum diyede olabilir
5de falan uyudum dun gece usuyodum smdı terlıyorum basımda cok kotu
biemcim eşin iradeli para harcıyor bence bu çok güzel bişey ...bizdede bende benimkide aşırı para harcarız halbuki eşlerden biri tutumlu olmalı diye düşünüyorum şuan biz evli olmadığımız için rahatça alıyorum ben ama evlenirsek ilerde o zaman tutumlu olurum sanırım boşverrrr diğeri bitsin nasılsa eşin bitince alırım demiş alt tarafı parfüm işte ama güzel kokuyor o konuda haklısın...bende benimkine sevgililer günü için armani black code aldım birde süprizim var kendi yaptığım gelmesine yakında lacosteden üst alayım diyorum ama kardeşim çok fazla abartma dedi oda bana almış hediye ama söylemiyor çok merak ediyorum
xzgim noydu şana geçmiş olsun canım hemen ıhlamur kaynat canım bol tarçınlı inan ıhlamuru tek geçerim birde kongest diye ilaç var grip olacağımı hissettiğim zaman direk atıyorum ağzıma anında ay bu havalar mahvediyor adamı yaaa:2:
bende saçıma badem yağı sürdüm 1 saat kalsın bakalım kafamda sonra cubbadanak banyoya gircem...
fb yazmisin ya bebegim ... hayirdir dedim besiktastan ümidi kestitde fb limi olduaybuşum bugün doğum günün fb dada kutladım burdada kutlamak istiyorum...
yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin canım...bebeişin sana en güzel hediye zaten gözün başka hediye görmez..allah uzun ömürler versin canım...
konu parfümler demek kardeşimde bana paco rabbane lady million siparişi vermiş birde lolita lampicka mıydı neydi şişesi elma gibi olan mavi ondan almış =)
sana ben hic kiyamiyorum cok yoruluyorsun , yakinimdada degilsin gelip evini cekip cevireyim sana sicacik corba yapayimtunaydın kızlar smdı kalktm ama atesım var off
enisteme bak be helal olsuntrendyolda cok guzel elbıseler varmıs kacırdım
bızımkısı su bı ıkı ay gecsın taksıt oduyoruz ya sana her ay sadece ınternetten 100 mılyonluk butce ayırıcam ıstedıgını al dedı :79:
biemcim eşin iradeli para harcıyor bence bu çok güzel bişey ...bizdede bende benimkide aşırı para harcarız halbuki eşlerden biri tutumlu olmalı diye düşünüyorum şuan biz evli olmadığımız için rahatça alıyorum ben ama evlenirsek ilerde o zaman tutumlu olurum sanırım boşverrrr diğeri bitsin nasılsa eşin bitince alırım demiş alt tarafı parfüm işte ama güzel kokuyor o konuda haklısın...bende benimkine sevgililer günü için armani black code aldım birde süprizim var kendi yaptığım gelmesine yakında lacosteden üst alayım diyorum ama kardeşim çok fazla abartma dedi oda bana almış hediye ama söylemiyor çok merak ediyorum
xzgim noydu şana geçmiş olsun canım hemen ıhlamur kaynat canım bol tarçınlı inan ıhlamuru tek geçerim birde kongest diye ilaç var grip olacağımı hissettiğim zaman direk atıyorum ağzıma anında ay bu havalar mahvediyor adamı yaaa:2:
bende saçıma badem yağı sürdüm 1 saat kalsın bakalım kafamda sonra cubbadanak banyoya gircem...
tamam tutımm bısey dıcem sen mı aradın benı ewden kuzumbiemcim eşin iradeli para harcıyor bence bu çok güzel bişey ...bizdede bende benimkide aşırı para harcarız halbuki eşlerden biri tutumlu olmalı diye düşünüyorum şuan biz evli olmadığımız için rahatça alıyorum ben ama evlenirsek ilerde o zaman tutumlu olurum sanırım boşverrrr diğeri bitsin nasılsa eşin bitince alırım demiş alt tarafı parfüm işte ama güzel kokuyor o konuda haklısın...bende benimkine sevgililer günü için armani black code aldım birde süprizim var kendi yaptığım gelmesine yakında lacosteden üst alayım diyorum ama kardeşim çok fazla abartma dedi oda bana almış hediye ama söylemiyor çok merak ediyorum
fb yazmisin ya bebegim ... hayirdir dedim besiktastan ümidi kestitde fb limi oldu
(tabiki bu bir saka)
bugun disari cikacakmisin sari sekerim???
cikarsan benim yazdigim iki parfüme bakabilirmisin kokulari nasil ??
sana ben hic kiyamiyorum cok yoruluyorsun , yakinimdada degilsin gelip evini cekip cevireyim sana sicacik corba yapayim
enisteme bak be helal olsunhürmetler
canim tabikide tutumlu olmak gerekiyor bende bazen eser gürler sonra durulurum bak mesela kiyafet alisverisim son buldu
birde parfümler cilekte gercekten ucuzdu o yüzden
bende öyle 10 tane parfüm sisesi olanlardan degilim ..
2 kokum olsun degisik degisik sIKayim diyenlerdenim
ama bu sefer 4 olmus olacak , ama diger ikisi jil sanderle dkny yakinda biterler zaten
badem yagini nerden aldin ??
teyzene bendende cok selam söyle güzelim...
barbiyi sormasi normal
gercekten istanbulda olsaydim yol önemli degildi gelirdim yine ...
bende simdi bir dusa gireyim sarimsakli sampuanimla saclarimi yikayip kokutayim her yeri tursu tursu
kendine dikkat et tutiskomun dedigi gibi ihlamur ic hemen iyi gelir
ayy bende s ıcın yapıcaktım sarımsagı smdı nasıl yapıoduk 3 4 dıs sarımsagı rendelıyorum sonra sutte kaynatıp suzup sampuana koyuyoruz dımı askım
tuti igrenc espriniz varmisöggggggggg
bende guhl marka badem yagli sampuan buldum ondan alayim diye düsünüyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?