Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

aybuşum bugün doğum günün fb dada kutladım burdada kutlamak istiyorum...
yeni yaşın sana tüm güzellikleri getirsin canım...bebeişin sana en güzel hediye zaten gözün başka hediye görmez..allah uzun ömürler versin canım...

konu parfümler demek kardeşimde bana paco rabbane lady million siparişi vermiş birde lolita lampicka mıydı neydi şişesi elma gibi olan mavi ondan almış =)

hu huuuu biemcimmm

sarı şekerim napisin

ladymillion lanıyosun sende demek çok hoş bi parfüm yaww
bende kandırabilsem eşimi
ne diller döküyorum
bak sende onemillion var bende ladymillion alayım takım olalım diyorum
ama çık

trendyolda cok guzel elbıseler varmıs kacırdım
bızımkısı su bı ıkı ay gecsın taksıt oduyoruz ya sana her ay sadece ınternetten 100 mılyonluk butce ayırıcam ıstedıgını al dedı :79:

bildiğiniz cv programı var mi sizde
hazırlayıp sımdıden dagıtmak istiyorum cvlerimi bidaha ki öğretim yılı için

biemcim eşin iradeli para harcıyor bence bu çok güzel bişey ...bizdede bende benimkide aşırı para harcarız halbuki eşlerden biri tutumlu olmalı diye düşünüyorum şuan biz evli olmadığımız için rahatça alıyorum ben ama evlenirsek ilerde o zaman tutumlu olurum sanırım boşverrrr diğeri bitsin nasılsa eşin bitince alırım demiş alt tarafı parfüm işte ama güzel kokuyor o konuda haklısın...bende benimkine sevgililer günü için armani black code aldım birde süprizim var kendi yaptığım gelmesine yakında lacosteden üst alayım diyorum ama kardeşim çok fazla abartma dedi oda bana almış hediye ama söylemiyor çok merak ediyorum

xzgim noydu şana geçmiş olsun canım hemen ıhlamur kaynat canım bol tarçınlı inan ıhlamuru tek geçerim birde kongest diye ilaç var grip olacağımı hissettiğim zaman direk atıyorum ağzıma anında ay bu havalar mahvediyor adamı yaaa:2:

bende saçıma badem yağı sürdüm 1 saat kalsın bakalım kafamda sonra cubbadanak banyoya gircem...

Son düzenleme:
bızımkısı su bı ıkı ay gecsın taksıt oduyoruz ya sana her ay sadece ınternetten 100 mılyonluk butce ayırıcam ıstedıgını al dedı :79:

yaaa sorma ezgim
ben sepete attım ikitanesini
sepetimden kaçırmışlar yaw

bilmiyorum ki canım ya usutuyorum heralde nasıl becerıyosam bıde dun yoruldum diyede olabilir
5de falan uyudum dun gece usuyodum smdı terlıyorum basımda cok kotu

geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine yaw
çok hassas bünyen var sanırım

bakma tutim bende idareliyimdir ama koku insanı feci çekiyo
zaten herşey kadınalr için yaw para tuzağı hepsi

şimdilik beklemedeyiz bakalım , bir an önce diplemeye uğraşıyorum parfüleri

ne işe yarıyo badem yağı :44:
çok sıkılıyorum ben bu tarz kürlerden yaw:26:

daha kahvaltı etmedim huuu bi gidip tost hazırlıyyım kendime

fb yazmisin ya bebegim ... hayirdir dedim besiktastan ümidi kestitde fb limi oldu
(tabiki bu bir saka)
bugun disari cikacakmisin sari sekerim???
cikarsan benim yazdigim iki parfüme bakabilirmisin kokulari nasil ??

tunaydın kızlar smdı kalktm ama atesım var off
sana ben hic kiyamiyorum cok yoruluyorsun , yakinimdada degilsin gelip evini cekip cevireyim sana sicacik corba yapayim
enisteme bak be helal olsun hürmetler

canim tabikide tutumlu olmak gerekiyor bende bazen eser gürler sonra durulurum bak mesela kiyafet alisverisim son buldu
birde parfümler cilekte gercekten ucuzdu o yüzden
bende öyle 10 tane parfüm sisesi olanlardan degilim ..
2 kokum olsun degisik degisik sIKayim diyenlerdenim
ama bu sefer 4 olmus olacak , ama diger ikisi jil sanderle dkny yakinda biterler zaten

badem yagini nerden aldin ??

tamam tutımm bısey dıcem sen mı aradın benı ewden kuzum
bbende de badem yagı var bende sursemm mı acaba sen kac sıse harcıyosun kucuk ya o sıseler bıde uclarına mı nereye suruyosun

askım benım bunu yazan ellerıne kurban olurum ben
keske gercekten yakın olsak o kadar guzel olurdu kı
ozledım sımdıden teyzem senı sordu dun aradı en cok barbımı sordu ama
gelını olarak almak ıstıyor da amelıyatı nasıl oldu falan dıye faceden takıp edıomus sureklı benı

teyzene bendende cok selam söyle güzelim...
barbiyi sormasi normal
gercekten istanbulda olsaydim yol önemli degildi gelirdim yine ...

bende simdi bir dusa gireyim sarimsakli sampuanimla saclarimi yikayip kokutayim her yeri tursu tursu

kendine dikkat et tutiskomun dedigi gibi ihlamur ic hemen iyi gelir

biemcim badem yağı saçları besliyor diye duydum geçen yazdan beri her banyoya girmeden önce uygularım 1 saat kafamda kalır sonra yıkarım faydasınıda gördüm...bende üşeniyorum ama napim bakmam lazım kendime benim renkli misafirler (benimkinin değişiyle çilek reçeli) gitti ondan bakıma girdim regl iken kendime hiç bakasım gelmiyor dediğin doğru bu bayanlara herşey para tuzağı her sene bişe moda oluyor...:26:

selaytom eğer çıkarsam bakacağım canım dediğin parfümlere...
bu arada tabiiki parfüm ,kıyafet falan ucuza buldunmu alıcaksın bende ondan yanayım ama internetten kredi kartım olmadığı için alışveriş yapamıyorum kredi kartım olsa neler alcamdaaa
kardeşim saolsun parfümlerimi üsteleniyor dedim makyaj malzemesi neyimde al bari onlar beni bozar diyor
bu arada badem yağını aktardan aldıydım cnm ama böyle büyük marketlerdede var artık baharat falan satılan yerde oluyor genelde...

ayy bende s ıcın yapıcaktım sarımsagı smdı nasıl yapıoduk 3 4 dıs sarımsagı rendelıyorum sonra sutte kaynatıp suzup sampuana koyuyoruz dımı askım

tuti igrenc espriniz varmis öggggggggg

bende guhl marka badem yagli sampuan buldum ondan alayim diye düsünüyorum .

ayy bende s ıcın yapıcaktım sarımsagı smdı nasıl yapıoduk 3 4 dıs sarımsagı rendelıyorum sonra sutte kaynatıp suzup sampuana koyuyoruz dımı askım

rende degil kesip koyuyordun canim ben ince ince kestim ... ama etkisi cok olsun diye sütte kaynatmadan direk attim sampuanin icine sien en iyisi sütte kaynatip at böyle cok pis oluyor durdukca
evde durdugum günlerde yapiyorum bende , yikayip hemen cikacaksa sana yolda söylene söylene gider sarimsak kokusu burnuna geldikce

xzgimmm yok bebişim ben aramadım tatlım:26:
evet tatlım benim şişede küçük hem diplere hemde uçlara yedir canım ben öyle yapıyorum 1 saat falan kalsın saçında sonra yıka canım...bu arada aklında bulunsun bazı bim lerde falan evvayi çeşit bu tür yağlardan var çeşidine göre fiyatı değişiyor ben bu badem yağını 6 tl ye almıştım bitmesine yakın alıyorum...ıhlamuruda ihmal etme cnm elma kabuğu,limon ve bol tarçın koymayı unutma birde uzan biraz canım kendine ayır bu günü çok yoruluyorsn bu aralar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…