Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

çilek reçeli demişim yaaaa çilek kız olucaktı o çilek kız diye bir karakter vardı ordan uygulamış benimki çoook pardonn

Son düzenleme:
1 haftada 2 tane eşek kadar kitap bitirdim serinin son kitabı anahtar üçlemesinin son kitabına başlıyacağım birazdan bana benimki diyor ki anlaşıldı neden ağzının bu kadar çok laf yaptığı diye dedim nedenmiş bu kadar kitap okuyorsun baksana diyor...ayaklı kütüphane diyor bana

çok teşekkürler tutim
gerçekten umudumdan öte hediye beni mutlu etmezdi
çok şükür Rabbime
seninde saç bakm gününmüş bende badem yağın göbeğime sürüyom çatlak önlüyo ama bi taraftanda kıl kökünü besliyo
tunaydın kızlar smdı kalktm ama atesım var off

geçmiş olsun xzgim inş daha iyisindir

biraz önce babamız geldi bende sevindim hatırladıda erken geldi diye
meğerse maçları varmış kıyafet almaya gelmiş
bende bana gelen bir mesajı gösterdim hiç birşey demeden bi taraftanda uzanmışım çekyata
okuyunca unuttum dedi tabi benimde sesssizce gözyaşlarım geliyo engel olamadım
şimdi maça gitti
zaten hediye beklemiyodum ama unutmuş olup aynı zamanda maçını ertelememesine bozuldum sanırım

aman be sende gülüm bunun icin hic aglamaya degermi yaa ..
ama simdi senin hassas dönemin o yüzden agliyorsun .. gerci diyorum ama bende sular seller gibi aglamistim
en güzel hediye senin göbüsünde , varsin oynasin o macini.

ben geldimmmmm
ezgim geçmiş olsun kuşum
benim de midem acayip,bulanıyor ara ara
soğuğu yiyince 1ol da ben de midesel sorunlu olduk

1oje
1ruj
1penti
1küpe aldım kendime:87:

aybuşum amann üzülmee bakarsın enişte gelirken bir pasta falan alır gelir henüz gün bitmiş değil ama selayımın dediği gibi en güzel hediye karnında ...erkekler bazen böyle unutuyorlar işte her ne kadar uyuz olsakta

kkontescan hayırlı olsun aldıkların iyi günlerde kullan...

Son düzenleme:
eve geldim hemen geçmişi okumaya koyuldum birazdanda bugün ezgimin söylediği trendyoldaki elbiselere bakcem, çok methetti merak ettim
hayhaycım okulu bırakmışsın he, e artık vakit vuslat vaktidir , ilk bebişimiz geliyor yakında hayırlısıyla
selayım kokuları söyleyince bende baktım çileğe ama istediğim parfümü bulamadım. jennifer lopez live diye bir parfüm var ondan istiorum , çok güzel kokuo bu arada bugün annemle eve dönerken kayyulu nevresim takımı gördük, anneme demiştim selim tlfnda bana kayyu al diyor demiştim. annem o nevresimi gözüne kestirmiş aygüller gelmesine yakın şundan alırsın dedi dedim onlar gelsinde ben neler neler alırım tontikime ve tosunun annesine (ay o yorumunda çok gülmüştüm )
xzgim bugün söylediklerini annemlere anllattım teli kapatınca , annemde sen ezgiyi çok seviyorsun, al teyzesinin oğlunu sen bence akraba olursunuz diyo bana hastalığın nasıl oldu ?
benimadımyarrcım da uğramış selam canım
handemde uğramış , iş bağyanımız güzel örtmenimiz özlüyoruz :97:
kontesim aldıklarını cüle cüle kullannn
tutimde bakımlanmış böğünnnn
biem elbiselerden yeşil kaçmış , güzelmiş üzüldüm
aybuşumu ise arıyacağım şimdikk

kontescan saçlarımı boyadım acaip kızıl olmasından korktuğum için apar topar banyoya daldım :18: baya bir deiştim baya baya bakır oldum sarılarımı çok iyi kapatamadım ikinci boyada daha hoş olacağımı umuyorum

selam barbitom ailecek kayumuz icin seferber olmusunuz allah razi olsun sizden

ay o tosunun annesine bende gülerek yazmistim heheh

ayburum demin bende aradim seni düsmedi bebegim caldimi senin telefonunda tuhaf tuhaf sesler geldi bana ?????

esin kacta gelecek tekrardan denesem sonra ???

beğenmedin mi yani?
foto isterükkk
ikinciyi ne zaman yapacaksın? yıpranmaz mı

annem kayuyu benden öğrendi bende senden öğrendim annemdede oluştu algıda seçiçilik biryerde gördümmü hemen selimin kayyusu diyor
ayburla şimdi konuştum canım eşi geldi sanırım kapı çaldı kapadım bende

beğenmedin mi yani?
foto isterükkk
ikinciyi ne zaman yapacaksın? yıpranmaz mı

beni çok dişi gösterdi kendimde kızılımsı tonları seviorum
ama korkudan çok tutmadığım için boyayı alacalı oldu ikinciye düzelecek, bende biraz kızıllığa alışırım ikinci bboyamda daha koyu olsa bile gözüme batmaz diye düşünüyorum
ayy sorma uçlarım çok yıpranmış ama bugünden değil daha önceden gelen bir yıpranıklık, acilen kıt kıt gitmesi lazım uçlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…