Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

bosver hıc uzulme bebegım karnında mucızen varken uzulmeye degmez
hos olmamıs ama ınsanlık halı unutmustur
sen hıc tadını kacırma

benim uçlar da aynı şekilde ama gidersem hepsini kesecek diye istemiyorum

selayım yetenek sizsinizde bir grup vardı avusturyadan katılıolarmış, acun nerden diye sordu sizin oranın adını verdiler, ben bir heyecan yaptım oaa aygülleirn orasııı falan diye coştum yemek yiyorduk. babam ne oluooo bee oldu, şaşırdı ademceğizz

barbımm bak annenlerde kabul etmıs ne zaman dugun yapıyoruz hahahahhahaha
ama selayhusum kızmasın bıze gorumcen suanda sonucta

hahah barbim anlattığına koptum oaaa selayların orası demişsin ya aynı tepkiyi benim babamda verirdi kesin...

bence aybuşun eşi pasta getirdi içime öyle doğdu bir andaa

xzgim,barbim,selayım dün ahşam yatarken uyku tutmadı bir anda aklıma bişey geldi bizim adamların isimlerinin hepsi an ile bitiyor bir selayımın ki n dikkat ettinizmi

Son düzenleme:
hahah barbim anlattığına koptum oaaa selayların orası demişsin ya aynı tepkiyi benim babamda verirdi kesin...

bence aybuşun eşi pasta getirdi içime öyle doğdu bir andaa

babalar iştee saçımın rengini hiç beğenmedi, çok zevksizsin dedi bağaaa ,, bağaa bağaa bihterine
bilmem ki :26:
inşallah

pub şha la la la la laaa
hop şha la la la la la laaaaaaaaaaaaa

keyfin yerinde bakıyorum maeeşallahh maeeeşallahh

xzgim,barbim,selayım dün ahşam yatarken uyku tutmadı bir anda aklıma bişey geldi bizim adamların isimlerinin hepsi an ile bitiyor bir selayımın ki n dikkat ettinizmi

benim en yakın arkadaşlarım burcu, özgen, ümran ve sevde var
dördünün sevgilileriide sırasıyla
serkan-özkan-serkan-özkan
bu durum ilk deil benim için tutuim

barbim olmuştur kızıl merak ettim ama bah şimdi:26:2 ci katta daha güzel olur eminim...benim babamda sarı için öyle demişti şimdi alıştı baba işte
amannnnnnnnn olması gerektiği gibiyim barbim somutunca kendimi yaşlı gibi hissediyorum

serkan-özkan-serkan-özkan oda iyiymiş barbim

yaaaaaaaaaaaaa bu arada benimde saçlarımın ucunu kestirmem lazım keçe gibi oldularrrrr

:86::86:

önce bi düzenliyim saçımı resmimi çekerim tutimm banyoda kafamı yıkarken , tavuk kesmiş gibi oldum.. kıpkırmızı oldu heryer :86::86: babam hiçbir rengi sevmiyor doğal renkten başka, özellikle kırmızı rujdan nefret edio adam
aferim somurtma tabi kiii, diyene bak gerçi :86::86:

barbim aynen benimde uçlar dolanıyor az ewwel makası aldım uçları temizliyim diye annem manyakmısın sen bozcan dedi dedim ne olcak ucundan azcık kescem dedim ne halin varsa gör dedi...
bu arada keyif sehbasını bende gördüm nasıl içim gitti ona bakarken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…