- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #23.861
biraz önce babamız geldi bende sevindim hatırladıda erken geldi diye
meğerse maçları varmış kıyafet almaya gelmiş
bende bana gelen bir mesajı gösterdim hiç birşey demeden bi taraftanda uzanmışım çekyata
okuyunca unuttum dedi tabi benimde sesssizce gözyaşlarım geliyo engel olamadım
şimdi maça gitti
zaten hediye beklemiyodum ama unutmuş olup aynı zamanda maçını ertelememesine bozuldum sanırım
annem kayuyu benden öğrendi bende senden öğrendimannemdede oluştu algıda seçiçilik biryerde gördümmü hemen selimin kayyusu diyor
ayburla şimdi konuştum canım eşi geldi sanırım kapı çaldı kapadım bende
beni çok dişi gösterdikendimde kızılımsı tonları seviorum
ama korkudan çok tutmadığım için boyayı alacalı olduikinciye düzelecek, bende biraz kızıllığa alışırım ikinci bboyamda daha koyu olsa bile gözüme batmaz diye düşünüyorum
ayy sorma uçlarım çok yıpranmış ama bugünden değil daha önceden gelen bir yıpranıklık, acilen kıt kıt gitmesi lazım uçlardan
benim uçlar da aynı şekilde ama gidersem hepsini kesecek diye istemiyorum
barbımm bak annenlerde kabul etmıs ne zaman dugun yapıyoruz hahahahhahaha
ama selayhusum kızmasın bıze gorumcen suanda sonucta
annem dünden razı olduezgim 1 kızı 1000 kişi ister , 1 kişi alır deelmi :86: herkes kozlarını paylaşsın, iyi olan kazansın dermişim hohohooo
hahah barbim anlattığına koptum oaaa selayların orası demişsin ya aynı tepkiyi benim babamda verirdi kesin...
bence aybuşun eşi pasta getirdi içime öyle doğdu bir andaa
pub şha la la la la laaa
hop şha la la la la la laaaaaaaaaaaaa
xzgim,barbim,selayım dün ahşam yatarken uyku tutmadı bir anda aklıma bişey geldi bizim adamların isimlerinin hepsi an ile bitiyor bir selayımın ki ndikkat ettinizmi
hahahahahahaha
barbim olmuştur kızıl merak ettim ama bah şimdi:26:2 ci katta daha güzel olur eminim...benim babamda sarı için öyle demişti şimdi alıştı baba işte
amannnnnnnnn olması gerektiği gibiyim barbim somutunca kendimi yaşlı gibi hissediyorum
serkan-özkan-serkan-özkan oda iyiymiş barbim
yaaaaaaaaaaaaa bu arada benimde saçlarımın ucunu kestirmem lazım keçe gibi oldularrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?