Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

amin bebegim ,ee depresyon olunca ondanda gidiyor canim heycan meycan kalmiyor hicbiseyde oda buna dahil, ama sen güclü gurulu birazda küstah :) bunu özelde yazdim zaten :))))) bir hatunsun herseyin üstesinden gelirsin

bugun aksam gel msn e sana palyacoluk yapayim cam acayim kapi acayim..
beyazz beyazzz orkide

barbim biraz cikiyorum isim var döndügümde göremezsem aksam buralardayim isi nyoksa ederiz sohbet canim cok öpüyorum seni

barbim ne demek istediğini,duygularını çok iyi anlıyorum
bende aylardır öyleyim resmen mala bagladım
sankı ıcımdekı ezgı olmus bende onu cok uzaktan tanıyan bırı olarak ne acıyorum ne uzuluyorum sadece ah yazık oldu modundayım,öyle ruhsuzum
ama benım buyuk nedenlerim var,üstüste gelmesi..
tutim kendin bilirsin tabıkıde ben sana haftalar oncesındende dedım selayhusun dedıklerınede katılıyorum ne kadar erken o kadar ıyı..bu konu hakkında yorum yapamıyorum((
selayhusumm senın ruh halını olaylarınıda ıyı anlıyorum konustuktan sonra sende haklısın bebegım
ayy hepımız bır tuhafız vallaa
komple mutluluk heyecan hormonu salgılayacak bısıler lazım bıze:))
ew boya vs olucak ya ancak 1 haftada bıtermıs ewın boyası
eee pazartesıde sercan gelıyorr
babacıgım gıt nwhnda kal dedı toz boya bana cok dokunuyorr
smdı kalamıyorum sercan ızın vermıyor ama sercan geldıkten sonraaaaaa
beraber kalabılırız lay lay lomm
nwhanın annesı bodrumda ananesıde ıngıltereye gıdıyor cumartesı gunu lay lay lommmm

oooo xzgim isin is :d körün istedigi bir göz allah verdi iki göz ne denirki bu durumda ...dört ayaginin üstüne düscen kiz :))

haha selayım petek dinçözün şarkısına benzedi bu doktora git doktora gitttttttttttttt ...

anam barbim bilseydim selecte gideceğini para yollar sipariş verirdim sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaa püh kaçırdık artık...
ohhh xzgim senin baba izin veriyor benim babam kız arkadaşımda kalmama bile zor izin veriyor püfff

normalde artık izin vermiyordu ama şimdi durumlar farklı
gecen sefer sehırdısındalardı sımdıde tadılat var cok dokunuyor bana toz,boya ondan yanı askımm
selayhusummm sanslı kızım vesselamm aman fazla sevınmıyım bozulur falan
oglenden berı beklıyorum sercan arasında soyleyım moral verır
nwhnda olmasada tekırdaga gıderızz

tekırdag'da bızımkılerın yazlıgı var hem orda arkadaslarımızda var
yazları hep gıdıyoruz kacabıldıgım kadar:))
ask yuvamız orası hahah
ewlenme teklıfını bılem orda yaptıı

ben geldimmmm
xzgim beni annadığına çok sevindirik oldum
ruhsuz ruhsuz geldim yine eve
çoook kötüyüm ya
çekilmezim resmen
neyseki senin depresyonun 5 gün sonra bitecektir herhal
ben tarih veremiciim size ama:)))

tutim sen ne istiodun hayatım
o pembiş akkabılardansa, onlar henüz b.köydeki selectte yok
gelince yağmalıcam ztn hepimize bir çift

o kdr bıkkınımki selecte gidip eteğimi bile deiştiresim gelmedi
o derece!
aptal aptal dolandım geldim
bitek vodafone a gidip öccanların bekçilerinin karısı için bi hat aldım o kdr
bide akkabı

neler oluyorrr bana
yine neler oluyor gulümmmm

amanin aman gizli ask yuvalarida varimis... :)

tutim cok yakindan biliyor benim alip verme huylarini ben dügünde giydigim ayakkabiyida verdim kizlar vaktim olmadigi icinde parasini geri verdiler , bende gittim o parayla eve kumanya aldim

vallahi verdim
altinida selimin popo beziyle sildim cumartesi aldim pazartesi verdim , dedim denedim ayagimi SIKTI :)))))
düsündüm bidahaki dügün allah bilir nezamaan kafes ayakkapi alacagim kotlarin altina giyinmelik veya gladyator tarz hergün giyebilcegim bisey

msn acikmi ??

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…