Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbiiiiiiiiiii sana yarın benim çıt çıtların rengini göstercem sen bana söylersin o rengin üstüne hangi marka saç boyası alayım ki kafamdaki renkle aynı olsun diye ok miiiiiii????

süslü kokana citcitmi takcan ??? bende alacagim bende bende ..
barbim canim günaydin dememisin günaydin bugundemi depresifsin gülüm
kiz senin suratta kücücükmüs. anam hepinizmi afeti devran olursunuz..

ben aslinda öyle uykusuzumki saat tr saati 3 e kadar tutiyle chatlestik saat 2 de xzgimin annesi modemi kapatti xzgim egilip acamiyor ama söz verdi bana deynek bulacak onla acacak bundan sonra.
saat 3 e kadar chatlestikten sonra makinedeki yikanmis camasirlarim aklima geldi onlari serdim o saatten sonra kokmasinlar islak islak diye..
4 e geliyordu yattigimda. ve simdi mecburen ayaktayim anam bir yorgan bir dösek verseler su adamla selimide baska bir odaya kapasalarda uyusam

ahahaha öldüm kız gülmekten
seloş iice ev hanımlığından düştü formun
kokacağınız lan evcek:)))

ben burdayım ben
hazır ve nazır sabahları çoook işim oluyor
yazamıyorum
he bu arada yarın 9-12 eğitimde olucam
yine yokum sabahtan..

tutiiiii göster nan çıtçıtları
gözelliğine düşkün qarı sempatiksalakcinni
ben dönyanın en gözel garısıyammmmmmmmmmmmmmmmmmm felsefesinde hep
felsefesindeyiz hepppppppp sempatiksalakcinni

barbim yavrum bugun daha bir hosuma gittin bide artik yüzünüde yerlestiriyorum oraya :))
xzgiminki cay kasigi , seninki kahve kasigi, tutim yemek kasigi , bende servis kasigi kepcenin bir kücügü :)) (yüz cehreden bahsediyorum yanlis anlama olmasin :)) kih kih kih
kiz sabah uykumu alamadan kalktim yaa benimki diyorki sabaha kadar chatlesmeseydin

ayy benim yüzüm yuvarlaktır
hiç sevmem olduğumdan toplu durur
şöyle oval yüzlere elmacık kemikleri belli yüzlere bayılıorummm

kocan bilio demi kk kolik olduğunu artıkın:)

bilmezmi biliyor :) diger laptopu acmadigim zamanlar o bu laptoptayken sigara molasinda bakiyorum o sigara icmeye gittiginde yani :))) geri laptopun basian geldiginden hemen zirt girdinmi 2 dakka icin diyor :))
resimlerimi bazen ona cektiriyorum kiz ..

bazen beni sasirtiyor :)))) arada bir esiyor ..
resimlerim usduruplu anacimm , disarda ne giyindiysem ooo millette görüyor beni nasilsa böyle varsin kk görsün

selayhus yawrum dün gece elektirikler gitti uyuz oldum ...
aklım snede kaldı ayıp oldu diye...
barbi yawrum birazdan çekip koycam çıt çıtımın resmini..
xzgim nerelrde acep...bende bugün kalktım pilatese başladım anam ne zor geldi bacaklarımı hissetmiyorum ama yapmam lazım spor ha gayrettttttttt

tuti nasil yapiyorsun ebru salliya göremi kac saat yapiyorsun canim yaa bende baslamam gerek hatta demistim yaa hali hazirda bende o program var ama uzun sürüyor heralde günde 1 saatmi ayircam ne kadar ayircam ?? heralde sabahlari yapiyorsun artik selimle beraber yapariz :))
canim bana hic ayip olmadi valla .. kalttim gittim camasir serdim

cnm ben her hareketi 12 defa tekarlıyorum nefes alış verişi çok önemliymiş ...her hareketi 12 şer defa yaptıktan sonra bırakıyorum su içiyorum bol bol ...
çamaşırmı astın kız benden sonra anammmmm

valla astim size göre 4 de yattim :) öldüm bittim

ay kıyamam bende bugün çok uykuluyum saolsun gece aynalar gene düştü bir dahada asmadım asmayacağım annem çok dandik bant almış ondan tutmuyor bant aynaları uyuz oldum yaaaaaaaa

büyük sözü dinliyecektin ben takma sök dedim sana :)) böyle olacagi belliydi..

tuti odanda ayna var ayna varrrr, kiz kolunda damga var damga var ,,, gözlerindennnnnnn bellidir fosmorlu tutim sendede kara sevda var anam anammmm amaninnn amannn

size katılıp burda lak lak yapmayı çok isterdim lakin 7 dakika sonra işyerinden çıkacağım
eve gidince mümkünse 2,5 3 saat bilgisayar görmek istemiorum
akşama kdr kankam oluo zaten
ama bnm işim yine belli olmaz
çıtçıtların resimlerine bakıcam zatii
xzgi nerde bu arada çıkmadan sorriyim aklım kalmasın
hadi hepinizi öpüyorum
heee bide bu kdar ebru şallıyı kıskanmayın hasetlerrrrrrrr naniknanik naniknanik

ebru salli bizi kiskansin :)) aaaaa sunada bak
xzgim heralde bugun arkadasina gidecekti diye düsünüyorum ben
sabahtan beri yook benim canim ici
bende bi ev isi bi kk yapiyorum mekik dokudum arada :) pilatese gerek kalmadan form tutacagim

hıımm yeşilköye gitcekti doğruuu
xzgii bana öccanın yaşadığı yerlerin havasını getir
sımsıcak sahillerinin dondurma kokulu sokaklarının havasını
asortik kızların erkeklerin son model arabalarının piyasa yaptğı egzoz kokulu caddelerinin havasını getir xzgimm delikafadulden

bu sefer kaçarım
size iyi form tutmalarrr
umutsuz ev kadınlarıı naniknanik

kötüyüm ben kötüyüm naniknanik delikafadulden

kız barbiiiiiiiii senle işim war benim =)
daha alışverişe çıkıcaz hehehe =)))
çıtçıtları gösterecem taam anacım...
birazdan yine pilates hareketlerini yapıcam...
selayım aynalı şarkında çok hoşuma gitti heee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…