Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ayyyyyyy iyi değilim ya bum çiki bumm
selayhusumun sevdasından zaten kafayı yemiş olan laptopumu iyice bozdum
önce ekranı sonra kendisi gitti garibimin:)
daha alalı 2 sene olduuu
ben gtmedım newhan geldı dıscıye falan gttık sımdı o eve gıttı bende abımın pc yazıyorumm
yemek yıcem smdı yemekten sonra format atıcam bılgısıyarıma
barbımmm o havayı solumadımm ama newhan bızım ewın ordakı duraktan bındı
adama rıca ettım roma dondurmasınun sokagında oturuyor newhan
dondurma alıcak taksıcıde gerı getırıcek banaa
dondurma sezonumu acıyorummm bum cıkı bummm
ayy hıc ıyı degılm aslında laptopum kafayı yedı bumm cıkı bummmm
selayhusum sana deger beee

ayy tutım askım pılates cok yararlı
kayınvalıdemde yap yap dıyorda
kımse duymasın ben daha kendı egzersızlerımı yapmıyorum
usenıyorum ama napayım havada cok sıcak bugunn bum çiki bummmmmmm

barbimmmmm hosbulduk askımm
bende sızlerı ozledım
hatta bıdahakı hafta cok az gırıcem sımdıden onun ozlemını duymaya basladım
saka bı yana cok alısmısım sızeeee
yok be canım daha 2 senelık laptopum bırazcık daha eskısın sonra alırız
barbısım benım profılımdekı tarkanın yenı sarkısını dınlemenı sıddetle tavsıye edıyorum:)

oo xzgi hanımlar gelmişlerrr...
ben bacaklarımı heç hissetmiyorum...çok fenayım ama başladım artık bırakmam bırakmamam lazım sıkılaşmam lazım iyicene çok şükür selülit neyim yok ama en büyük korkum o vücudum dinç olsun istiyorum...
eee nerdesinizzzzzzzzz?

sinirim çok bozuk
format attım laptopa bır klasorum vardı ezgı dıye sabıt dıskte format atınca sılınmıyor
ıcınde resımlerım sarkılarım avrupa yakasının vıdeoları yazılarım dugun ıcın kaydettıgım seyler hersey vardı sılınmıs sılınmıs! hala ınanmaıyorum cok mutsuzum suanda herseyım gıttı

ayy canim yaaaaa inan cok üzüldüm simdi seni gördüm diye sevinmistim bu habere cok üzüldüm ama

sacmalama selayhusum olucagı varmıs oldu
bende anlamadım nasıl oldugunuu
olsun askım smdı msn yuklıyorum snra acıcam ınsallah
ınsallah olur bebegım
sana degerrrrrrrrrrrrrr

ayy nolur hatırlatma Allahtan sercan'da bıcok resım var ama kendı arkadaslarımla olanlar yok
facedende toparlarım ama sarkılarım cektıgım kısa fılmler ya unıversıte bıtırme tezım onları bırdaha gerı alamam(((((

ay msn cok yavas yukluyorr daha yuzde ellıyedıde bıl bıde guncellestırme yapıcam yenıden baslat dıyor hersey ustume ustume gelıyorrrrrrrrrrrrrrrr selayhusum burdaysan 2 dakıka ıcın bıle olsa acıcam sana bu camı kafaya taktımmmmm ama bırazcık vakıt var

buyuk ask yasıyoruz be selayhusuumm eger offlıne olursam sakın gıttım sanma yenıden baslatıyordur bılgısıyar annem yattı cunku modemde acık:)) o degılde herseyım sılındı smdı nasıl sarkı dınlıcem napıcam ne edıcemmmmmmmm

sen istedigin sarkiyi söyle ben bulur gönderirim sana :) tamam bebek hallet bakalim bekliyorum seni sabirla azimle

ben geldim

ezgim geçmiş olsun ya
bendede oldu o hain şeyden
çook kötü çookkkkk

eğitimden geldim ve çıkıyorum yine dışarı arkadaşlarla
gelince görüşürüzzzzzzzz

kizlar ben bugun ögle sonu doktora gidecegim diz kapagimin tam altinda damar sislik yapti disina dogru aciyor bükerken falan birdenbire oldu bugun bir kasinti oldu sonra orasi sisti bugun göstermem gerek hafta sonu doktor bulamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…