Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

herkese iyi geceler boncuklarımmm
Allah kısmet ederse görüşürüz yarın.
tatlı rüyalarr
sizi çok seviyoreee ve apaçi yaparaktan gidiyoreee

sızınde kadınlar gununuz kutlu olsun hanımlarr
selayım annenın gelme ısı noldu sızın hazıran kesın mı bebegımm :26:
gecekusum ıstedıgın zaman sor burdayım

sızınde kadınlar gununuz kutlu olsun hanımlarr
selayım annenın gelme ısı noldu sızın hazıran kesın mı bebegımm :26:
gecekusum ıstedıgın zaman sor burdayım

Bebegim annemle gorusnedim tekrardan bu konuyu , heralde gelecek ...
Biz 6 ay diye dusunuyoruz ama hus is yerinden henuz izin almadi , ben 6 ay istiyorum , 7 ay diyor bakacagiz artik .. Simmi gercek yattim opuyorum sizi ..

ay gelınde 6 sı 7 si farketmez bebegım
bende utumu bıtırdım manıkurumu yaptım yatıyorum
yarın nufus mudurlugune gıdıcem
hala nufus cuzdanımı degıstırmedım onu halledeyım
hepınıze ıyı geceler

barbitom bu bonprix isimli bir internet satis sitesinden kalitesi nasil hic bilmiyorum fiyati 60 eur sadece
kalitesinden emin olsan ben alayim göndereyim ...

miss sixty bak bunun mallari güzel oluyor 140 eur su anda indirimli fiyati

iyi geceler huzurlu uykular

barbitom iyice anarok arastirmasina girdim

seloyloyum canım bnim nasılda araştırmışsın şu miss sixty olana bayıldım ama internet sitesinde bulamadım sen nerden buldun aşkitom ??
tr de var miss sixty yuppiiii

barbitom; askerdir ne yapsa yeridir diyorum

bende haklısın diyorum

sanki hakaret ettin

yeni bir özlü söz,güzelmiş :81:

heee , sosyete denmesinede bu kadar alınan biri çapulcu falan deseydim mutlumu olurduki :26:

amonram seni seviyom
konular almış başını gitmiş ::

barbim en ihtiyacın olduğu haftada mont bulamadın
xzgim mamalar yine süper

evet bulamadım aybuşum kendimi bugüne mont almış bir şekilde hayal ediodum
annen beyaz çarşaflarınımı sermek istiyo :44: bir anlamı varmı kuşum ?
bu arada biraz didikliyim şu migros olayını bende
ama sen dışarı çıkma hem kar yağıyor soğuk hemide yerler kaygan hala sizin orda uçuodur

öldüm gülmekten

diğer alıntılarım nereye gitti :44:

sizinde kadınlar gününüz kutlu olsun, çatlak kuşka henüz kadın olmasamda diyor ya inanmıyorum rapor ver dermişim
kadınlar gününde tepkiliyim , erkeklere
bir ödül olarak hepsini dövdürseler ne güzel olur

gloksss evet selayımda gelsin hepimiz buluşup kaynaşalım sevgi yumağı oluşturalımmm :119:

günaydinlar bebeklerim..

barbitom ben o miss sixty anorakini zalando.de diye bir adresten baktim orasi nasil desem sana limango gibi falan ama miss sitye gidip bak bencee benimde hosuma gitti
dün begenmediler gelenler allam yaa allamm yaa

xzgim rüyamda senin üc tane resmini görüyorum , ama birisi hafizamda kalmis yüzün okadar tombulduki , alllah alla diyorum bu tatli sey bu kadar kiloyu ne zaman almis acaba

Kontesim nerdesin bisi soracaktim sen cilegin hangi adresine gönderdin sorun olunca ordersli adresemi ????? hala bir cevap yok offff

GÜNAYDIN selayım
söylediğin siteye baktım ama bu montun şapkası yokmuş , oysaki tam istediğim tarzdı :85:
tr ye gönderim yapıyormu bu site bebiş ?

kimdi o gelenler :44:

GÜNAYDIN selayım
söylediğin siteye baktım ama bu montun şapkası yokmuş , oysaki tam istediğim tarzdı :85:
tr ye gönderim yapıyormu bu site bebiş ?

kimdi o gelenler :44:

hic bakmadim bebegim o site satis yapiyormu diye bakayim ama cok güzel kiyafetler ayakkabilar var degilmi insani batiracak tarzda

o gelenlerde hepsi bir topikten gelmisler , canlari sIKildi ek$in aradilar heralde iyi birsey yaptiklarini sandilar

ay hiç sorma kuşum ama artık hepsi kışlık kaldı
her yer bahar sezonuna girmiş bile
bu saatten sonra kışlık alınmaz , e baharlıklara bakmakta bu soğukta içimden gelmiyor Allahtan

hımm ne garezleri varki bize birden dadandılarr anlamadım :44:

gunaydın kızlar
hanı bı ara sısmıstım ya bebegım belkı onun resmını goruceksındır korkucaksındır benden
barbımmm dun gelenler moonun takıldıgı topık
hatta wenars mı ne o yazıstıkları topıge bızım ıcın yolucam sunları gıbı bısey yazmıstı
bende kotu ıcerıge bastım ceza aldılar mı bılmıyorum

hee o omuydu yolacam diyen ...

i senden korkarmiyim bebeem yaa hic askolsun rüyamdada korkmadimki ama yanaklar acayip sisti maximum boyutta o derece yani hayrolsun insallah..

sabah cilekten mesaj gelmis sirf salaklik yani ...
postaneyle baglantiya gecin siz gecemiyorsaniz biz geceriz diyor .. bende geriye yazdim paketim kayboldu postaneden size yönlendirildim diye cok merak ediyorum ne cikacak
hemen bir secenek sunun dedim bakalim ne cikacak

off neden boyle oldu kı anlamadım bende
cılekten hıc sorun yasamadım ben postahanede sorun var dımı

off neden boyle oldu kı anlamadım bende
cılekten hıc sorun yasamadım ben postahanede sorun var dımı
evet canim buranin postasinda sorun...
selamlar:80:kadınlar günümüz kutlu olsun

hosgeldin canim seninde kutlu olsun kadinlar günün , dur bende sizin topige iadei ziyarette bulunayim :)

slmlar olsun canlar,bugün içimde tarifsiz bi sevinç var :129::118:
maşallah diyim
selay cım halledersin inşallah yaa,böyle olumsuzluklar insanın moralini bozuyo bazen

e bizde kardan dolayı dışarı adım atamıyoruz işte

bugünü dolap düzenleme günü ilan ediyorum,şimdi sıra mutfak dolaplarımda,kolay gelsin bana.
görüşürüz kızlar

aa kar yagiyor demekki , ben istanbula geldigimde áraliklta günlük günesliklti cok sasirmistim ... simdi burda hava günes gerci ayaz ama günesli, sizdede tam tersi kar var demekki

gece kuşum gece gece yine espiri patlatmışsın
sen çakma kadınsın kızlar günün kutlu olsunkeşke yeniden kuran okumaya başlasan unutmak çok günah açıp okusan hemen hatırlarsın sporunuda yapmışın aferin
nişanlandın evimin yolunu unuttun bacım bende sana elleşmiyom çiçeğin burnunda diye

barbim burası çok feciydi sabah eşim arabayı bile
götürmedi lastikler kayar diye migrosa gittim amaservis kapıdan geçiyo bir sürü çikolata aldım geldim en fazla 5 parça çikolata alabiliyon bende en büyük paketlerden aldım kozmetik %30 ama money visaya%50 indirim var
bu arada beyaz işlemeli çarşaf takımı süslü olsun diye annem sermek istiyo birileri gelince sünnet yatağına benzesin diye

xzgim bgn hava feci inş kimlik işlerini ayarlarsın misafir ağırlamaktan kimlik değiştiremedin

selayım çileğin cevabına sinir oldumparfüm almıştın dimi inşallah halledilir

gloxim giyinme dolabı temizliğini geçen hafta yaptım üstümden yük kalktı resmen kolay gelsin sen hala tuşsuz pcdenmi yazıyon
neşende hiç bitmesin

kontesim geçmiş olsun hava kasvetli sende sancılı off çabuk bitsin bgn senin için seninde adınlar günün kutlu olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…