- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.641
barbim ben de bugün kaban baktım kendime
trenddeki iptal oldu diye...
ama hiç yoktu
trençkotlar çıkmış piyasaya
slm kızlar :80:
barbım hosgeldınn
kız kontes aıle konularını en ıyısı takmamak bosvermek baska yapılcak bısey yok cunku
selayım annem ewde ama elı dıkıslı
Barbitom. Hosgeldin canim canim
Juliii selam guzellik , dunku gelenler kimdi kuuu?? Sen taniyorsun heralde ne diye geldilerki , kendi topiklerinden buruya apansiz
barbım hosgeldınn
kız kontes aıle konularını en ıyısı takmamak bosvermek baska yapılcak bısey yok cunku
selayım annem ewde ama elı dıkıslı
yok canım yaa,şakasına dedim,2 gündür yogun kar,yoğun kar dediler,sabah az biraz kar gördük,güneş çıktı eridi gitti
aa kar yagiyor demekki , ben istanbula geldigimde áraliklta günlük günesliklti cok sasirmistim ... simdi burda hava günes gerci ayaz ama günesli, sizdede tam tersi kar var demekki
merhaba kızlar
geçmişi okuyamayacağım üzgünüm
güne kötü başladım + özel dönem oldum
bedenen ve ruhen kötüyüm
kadınlar günümüz kutlu olsun
Eki Görüntüle 154675
seninde canım
üzme kendini
gloxim giyinme dolabı temizliğini geçen hafta yaptım üstümden yük kalktı resmen kolay gelsin sen hala tuşsuz pcdenmi yazıyon
neşende hiç bitmesin
kutlu olsunnn
kolay gelsınn hamarat gloxınıacımm
bende ewı supurmeye smdı basladım daha
senınde kutlu olsun kontesım
neden kotu basladın
bende ozel donemımden cıkmak uzereyım yasasın kı
soguk yuzunden ewden cıkamadım yoksa bende cok ısterdım cıkolatalardannnnnnn
burda kar yagmıyor ama hava cok kotu
hele denız cosmus dalgalar bahceye kadar gelıyor
Allah evsızlere yardım etsın :26:
selayım köftelerin suçu neydi kuuu:26::90:neysem sağlık olsun
ben de tarhana çorbası yaptım şimdi,naneli
yanına da siyah zeytin
gelsin housee:82:
sevincin nedenmiş gloks çıktımı birşey
kolay gelsin dicem ama atı alan üsküdarı çokten geçmiştir
ısınmak için apaçi dansı yapmak harika bir fikirrrr
umarım bulurum kız mont bu gidişle yaza ancak bulurum aradığımı
slm kızlar :80:
barbm valla ben 2011 in 8 mart soğuğundayım hala
fenaydı bugün
yüz felci olcam sandım
sbranı bi kaç topikte gördüm geyik bölümünde belki 10 tane topiği var bi kere yazdım topiğine bi baktım hepsiiii tek tek bizim topiğe gelmiş şok oldum hatta yazdım bu ne kızım on tane topik açmıssın die can sıkıntısına dedisora bizim topiğe döndüm bir baktım hepsi burdaaaa
Telden girince bunu kacirmsim... Aciklaman icin sagol canim ....cani sIkkin olmaya gorsun insanin demek :)))
Bir ara senin topige bakmam gerek yine misir ekmegi istiyot benimki ... Un aldim ama insallah dogruduf biraz irmik gibi sapsari :))
Gloxi boluda falan cok gosteriyor kari .. Haberler icin spiker i dikmisler boluda zavalli kar altinda
Telden girince bunu kacirmsim... Aciklaman icin sagol canim ....cani sIkkin olmaya gorsun insanin demek :)))
Bir ara senin topige bakmam gerek yine misir ekmegi istiyot benimki ... Un aldim ama insallah dogruduf biraz irmik gibi sapsari :))
Gloxi boluda falan cok gosteriyor kari .. Haberler icin spiker i dikmisler boluda zavalli kar altinda
imm bebişim sen nasılsın
barbm valla ben 2011 in 8 mart soğuğundayım hala
fenaydı bugün
yüz felci olcam sandım
snood filan hak getire kız
neyse ki kar yağıyor,umarım yumuşamıştır biraz dışarsı
Konteskom zeytin dedinde hus yeni evlendigimizde aksam yemeginde bile ziyafet veriyor olsamda zeytin cikartir koyardi sofrayane sinir olurdum .. Bekarliktan kalma aliskanlikti allahtan unuttu..
Julii bakayim kara lahana hangisiydi yaa siz lazlar herseye lahana pancar diyorsunuzkafam karisiyor ....
Barbisimm detayli konusamadikta senle ..isini gucunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?