Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

barbim ben de bugün kaban baktım kendime
trenddeki iptal oldu diye...
ama hiç yoktu
trençkotlar çıkmış piyasaya

evet kontesim ya çok sinir bozucu daha yaz gelmedi olum körmüsünüz diyesim geliyo ama modacılar 2012 kış koleksiyonun tanıtımını yapıyorlar düşün

slm kızlar :80:

slm culiiii ,naper

barbım hosgeldınn
kız kontes aıle konularını en ıyısı takmamak bosvermek baska yapılcak bısey yok cunku
selayım annem ewde ama elı dıkıslı

h.b kuzum .. kolay gelsin sana
bizim oteldede yimek hazırmış , şef garson masaya çağırıyor beni yiyimde gelim :86::86:

Barbitom. Hosgeldin canim canim

Juliii selam guzellik , dunku gelenler kimdi kuuu?? Sen taniyorsun heralde ne diye geldilerki , kendi topiklerinden buruya apansiz

h.b seloyloyumm
ne pastası yapıyorsunuz bakim
ay aç kurt gibiyim yemin ederim sütlü tatlıya pastaya çikoya falan hiç dayanamıyorum :18:

Kontesim gizemli konusmusun bebegim , ankatmak istersen biseyler ben buralardayim kusum

Barbim kabartma tozlu pohoca yaptim askim bide kofte muffin vardi hazir ..

selamlaar...
ay bişeye bakmak için airportun sitesine girdim,ne oynak şeyler çalıyo orda,deminden beri dinliyorum :118:

aa kar yagiyor demekki , ben istanbula geldigimde áraliklta günlük günesliklti cok sasirmistim ... simdi burda hava günes gerci ayaz ama günesli, sizdede tam tersi kar var demekki
yok canım yaa,şakasına dedim,2 gündür yogun kar,yoğun kar dediler,sabah az biraz kar gördük,güneş çıktı eridi gitti
camı açmadan dışarı baktığında sanırsın yaz günü

gloxim giyinme dolabı temizliğini geçen hafta yaptım üstümden yük kalktı resmen kolay gelsin sen hala tuşsuz pcdenmi yazıyon
neşende hiç bitmesin

saol canım benim
aynen yaa...
bide ben dolaplarım içi biraz dağınık olsun,sanki bütün ev pismiş gibi hissdiyorum
yok eşimin pc den yazıyorum,dün biraz kullandım çok zorlandım,yeni tuş takımları alana kadar da kullanmam
orda kar mı var?yaa sanki ayrı şehirlerdeyiz :26:

saol tatlım

selayım köftelerin suçu neydi kuuu:26::90:neysem sağlık olsun

ben de tarhana çorbası yaptım şimdi,naneli
yanına da siyah zeytin
gelsin housee:82:

benim annem çok yer o şekilde,tarhana çorbası ve zeytin
küçükken yermiş,o zamandan kalma bi alışkanlık sanırım

yok be kuzum ,bişey çıkmadı malesef :86:
dediğinden oldu valla,tekrar dağılcak bile

slm kızlar :80:

selam canım hoşelmişsin

Telden girince bunu kacirmsim ... Aciklaman icin sagol canim ....cani sIkkin olmaya gorsun insanin demek :)))

Bir ara senin topige bakmam gerek yine misir ekmegi istiyot benimki ... Un aldim ama insallah dogruduf biraz irmik gibi sapsari :))

Gloxi boluda falan cok gosteriyor kari .. Haberler icin spiker i dikmisler boluda zavalli kar altinda

evet ben de bi kanalda gördüm
bu arada şimdi baktım camdan arabaların üstü kar tutmuş

evet doru cnm benim topikte her türlü karadeniz yemeği var cnm kız kocana kara lahana çorbası yap enfes bi lezzet

imm bebişim sen nasılsın

iim hayatım bende bir yandan fal topiği bir yandan sevgilimle smsleşme
bir yandan çekirdek çitleme ve bir yandanda osmancık izlemeyle meşkulüm

barbm valla ben 2011 in 8 mart soğuğundayım hala
fenaydı bugün
yüz felci olcam sandım

Allah korusun iyice sarıp sarmalan snoodunu tak

ayy o kanal d deki zavallı muhabiri bende gördüm, yakında medya sektörüne geçmeyi düşündüğüm ve o sektördeki pozisyonum henüz belli olmadığı için akıbetimdende korkmadım değil zavallıyı tipi ortasında yayın yaparken görünce :18::18:

snood filan hak getire kız
neyse ki kar yağıyor,umarım yumuşamıştır biraz dışarsı

snood dedinde artık zetonun bloguna bakamıyoruz
bizim burda kar , tipi şeklinde yağıyor insanın yüzüne yüzüne
pamuk gibi kar yağmıyor ki, tutmuyorda yerlere
ayrıca havanın soğuğunuda kırmıyor

Konteskom zeytin dedinde hus yeni evlendigimizde aksam yemeginde bile ziyafet veriyor olsamda zeytin cikartir koyardi sofraya ne sinir olurdum .. Bekarliktan kalma aliskanlikti allahtan unuttu..

Julii bakayim kara lahana hangisiydi yaa siz lazlar herseye lahana pancar diyorsunuz kafam karisiyor ....

Barbisimm detayli konusamadikta senle ..isini gucunu

bu arada saç rengim iyice oturdu, yıkaya yıkaya aktı falan çok tatlı bir bakır karamel oldusöylemesi ayıp beğeniyorum cidden ya o değilde 2 günden beri arkamdan konuşan kişilere rastlıyorum. dün doktorda yanımdaki kadınlar hürrem karameli galiba diyorlardı bana bakarak kendi aralarında
bugünde işyerinde koridorda arkadmdan konuşuyordu birileri aa hürrem karameli falan diye ne hürremmiş anacım , benden çaldı ben hürrem mürrem bilmeden boyadıydım

ohaaa husun olaya koptum selayhusum
selayım durum henüz sana anlattığım gibi, bir değişiklik yok aşkım olursa hemen yetiştiririm biliyorsun :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…