- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.621
selamlar:80:kadınlar günümüz kutlu olsun
kolay gelsınn hamarat gloxınıacımmslmlar olsun canlar,bugün içimde tarifsiz bi sevinç var :129::118:
maşallah diyim
selay cım halledersin inşallah yaa,böyle olumsuzluklar insanın moralini bozuyo bazen
e bizde kardan dolayı dışarı adım atamıyoruz işte
bugünü dolap düzenleme günü ilan ediyorum,şimdi sıra mutfak dolaplarımda,kolay gelsin bana.
görüşürüz kızlar
senınde kutlu olsun kontesımmerhaba kızlar
geçmişi okuyamayacağım üzgünüm
güne kötü başladım + özel dönem oldum
bedenen ve ruhen kötüyüm
kadınlar günümüz kutlu olsun
Eki Görüntüle 154675
gece kuşum gece gece yine espiri patlatmışsın
sen çakma kadınsınkızlar günün kutlu olsun keşke yeniden kuran okumaya başlasan unutmak çok günah açıp okusan hemen hatırlarsın sporunuda yapmışın aferin
nişanlandın evimin yolunu unuttun bacım bende sana elleşmiyom çiçeğin burnunda diye
barbim burası çok feciydi sabah eşim arabayı bile
götürmedi lastikler kayar diye migrosa gittim amaservis kapıdan geçiyo bir sürü çikolata aldım geldim en fazla 5 parça çikolata alabiliyon bende en büyük paketlerden aldım kozmetik %30 ama money visaya%50 indirim var
bu arada beyaz işlemeli çarşaf takımı süslü olsun diye annem sermek istiyo birileri gelince sünnet yatağına benzesin diye
xzgim bgn hava feci inş kimlik işlerini ayarlarsın misafir ağırlamaktan kimlik değiştiremedin
selayım çileğin cevabına sinir oldumparfüm almıştın dimi inşallah halledilir
gloxim giyinme dolabı temizliğini geçen hafta yaptım üstümden yük kalktı resmen kolay gelsin sen hala tuşsuz pcdenmi yazıyon
neşende hiç bitmesin
kontesim geçmiş olsun hava kasvetli sende sancılı off çabuk bitsin bgn senin için seninde adınlar günün kutlu olsun
gunaydın kızlar
hanı bı ara sısmıstım ya bebegım belkı onun resmını goruceksındır korkucaksındır benden
barbımmm dun gelenler moonun takıldıgı topık
hatta wenars mı ne o yazıstıkları topıge bızım ıcın yolucam sunları gıbı bısey yazmıstı
bende kotu ıcerıge bastım ceza aldılar mı bılmıyorum
selamlar:80:kadınlar günümüz kutlu olsun
merhaba kızlar
geçmişi okuyamayacağım üzgünüm
güne kötü başladım + özel dönem oldum
bedenen ve ruhen kötüyüm
kadınlar günümüz kutlu olsun
Eki Görüntüle 154675
gece kuşum gece gece yine espiri patlatmışsın
sen çakma kadınsınkızlar günün kutlu olsun keşke yeniden kuran okumaya başlasan unutmak çok günah açıp okusan hemen hatırlarsın sporunuda yapmışın aferin
nişanlandın evimin yolunu unuttun bacım bende sana elleşmiyom çiçeğin burnunda diye
barbim burası çok feciydi sabah eşim arabayı bile
götürmedi lastikler kayar diye migrosa gittim amaservis kapıdan geçiyo bir sürü çikolata aldım geldim en fazla 5 parça çikolata alabiliyon bende en büyük paketlerden aldım kozmetik %30 ama money visaya%50 indirim var
bu arada beyaz işlemeli çarşaf takımı süslü olsun diye annem sermek istiyo birileri gelince sünnet yatağına benzesin diye
xzgim bgn hava feci inş kimlik işlerini ayarlarsın misafir ağırlamaktan kimlik değiştiremedin
selayım çileğin cevabına sinir oldumparfüm almıştın dimi inşallah halledilir
gloxim giyinme dolabı temizliğini geçen hafta yaptım üstümden yük kalktı resmen kolay gelsin sen hala tuşsuz pcdenmi yazıyon
neşende hiç bitmesin
kontesim geçmiş olsun hava kasvetli sende sancılı off çabuk bitsin bgn senin için seninde adınlar günün kutlu olsun
ezgim aile sorunları diyeyim
ne yazık ki bu tarz olaylar gün boyu baş ağrısı , bıkkınlık ws yapıyor
takmamaya çalışıyorum kuşkam
neyse ki aşk var,house dizisini izleyelim hadi dedi
şimdi izlicez o istnbldan ben burdan
hemen yumuşatıverdi içimi saolsun
ayburum cikolatalari doldurmusun afferim sana
kontesim herneyse sorun takma diyorum canim herzamanki gibi... ailede kötü giden birseyler herzaman olabiliyor , herkeste yani, hem askla iyisin bunu düsün
xzgim o dalgalari hayal ediyorum simdi , beraber izleseydik keske, ben isin romantigindeyim evim orasi degil ya
kizlar ben hala mercimek köfte yiyemedim malesef
dün hus a sinirlendim ve mercimek köfteleri yaptigim gibi cöpe indirdim yiyemeden.. gazabima ugradilar cok pisman oldum ama cöptelerdi artik....
bugun yapiyorum simdi ,birde pohoca yapiyorum cayla yemeye .. isteyen varsa buyursun gelsin..
Selimi krese götürmedim evdeyiz ögleyinde yatirmadim oynuyoruz , benle beraber pasta yapiyor .......
sağol selayımm:87:
ay ben bugün bi de o sinirle,pastanedeki adama dalıyordum:86:
annemle kahvaltı ettik pastanede,çıkarken annem adama : gıda boyası satıyor musunuz dedi
adam hayır dedi
annem nerede satılır peki dedi
adam afedersiniz ama döndü g*tünü,yanındaki kadınla konuşuyor filan
5-6 saniye bekledim baktım cevap vermiyor hala
cevap verecek misiniz dedim
döndü bu ahende ahende
bi şey sorduk cevap bekliyoruz dedim
bilmiyorum dedi
o zaman bilmiyorum diyin,dedim
biz de ankaradan ve istanbuldan alıyoruz gıda boyasını fln diye açıklama yapıyordu ki dinlemedim çıktım dükkandan
slmlar olsun canlar,bugün içimde tarifsiz bi sevinç var :129::118:
maşallah diyim
selay cım halledersin inşallah yaa,böyle olumsuzluklar insanın moralini bozuyo bazen
e bizde kardan dolayı dışarı adım atamıyoruz işte
bugünü dolap düzenleme günü ilan ediyorum,şimdi sıra mutfak dolaplarımda,kolay gelsin bana.
görüşürüz kızlar
ayy selamlarrrrrrresmen kanım dondu soğuktan,eve gelirken ısınmak için yol ortasıda apaçi bbile yapabilirdim
barbimm miss in montu güzelmiş valla beğendim ben inş gönlüne göre bişi bulabilirsin dün gelenler çakma çotanak olsa gerekkarıştırmaya kalktılar ama kimse tınlamadı kötü içerik yaşasın
ayburum yakın zamanda kuran çalışmaya başlıcam inş canım. çakma kadın mı ahahahahaçiçeği burnunda die beni de düşünürmüş oy canım benimm ne güzel kalbin var seninn
seloyloyum selimcik nasıl oldu canım?
kontesim her ailede olur böle şeler bitanem sıkma canını her şey yoluna girecek
locacım senin de kadınlar günün kutlu olsun
Barbitom. Hosgeldin canim canim
Juliii selam guzellik , dunku gelenler kimdi kuuu?? Sen taniyorsun heralde ne diye geldilerki , kendi topiklerinden buruya apansiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?