Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Yarın açılacak olan butikler

Converse,

DKNY,

Calvin Klein,

Calvin Klein Jewellery,

Nike & Diesel Gözlük ,

Mixray ,

[Tasarım] Wicce ,

Elisse ,

Laurance & Carodina ,

Kristal

tamam canım
trend çekimi eklemiş
aferim:82::86:

ben de yatayım artık
ağrım başladı
çauw bela güsellerr:79:
huuu ıyı gunlerde harca kontesım
iyi geceler kontes.
ben de yatıyorum ,herkese tatlı rüyalar :79:

ıyı geceler canım guzel ruyalar

topıkte bu saate 4 mısafır var
sonunda bende topıgımı actım
bundan sonrada eklıcem ınsallah vakıt buldukca

ezgim topigin hayirli olsun bebegim cok güzel olmus
mor mutfak diye isimlendirmisin, sasirdim

kontesim sanada günaydin bugun yine okullumu oluyorsun ne güzeld ddegisiklik keske bende gitsem okula doktora yapsam

logocum günaydin

cilekte paketin pesine düstü 18 marta kadar arastirmamiza izin verin diyorlar verdim bend gelen mail

Please kindly wait until 18th March whilst we try to trace the parcel through the parcel services. Please note that because the trace is a much more involved process than simply tracking a parcel, it takes at least 7 postal days for the trace to be completed.

If you still have not received the order by that date, please let us know and we will either re-ship or refund for your order according to your preference.

Please accept our sincere apologies for any inconvenience and if you have any further queries, please feel free to contact us again.

selayım bence de düşsünler peşine
okul güzel ama hava buz
göz(t)üm yemiyor hiç

mecbur yiyecek yüksek lisans okumak kolaymi bebegim kolay gelsin cok güzel bisey yapiyorsun yesin yesin

handem seni asagida gördüm hayirdir canim hastaligin arttida gitmedinmi yoksa okula :?????????????????

günaydın kızlar
selayım selam canım evet hastayım ama okullar tatil edildi ondan gitmedim canım,
hava berbat durumda arabalar falan karla kaplandı
akşam bütün yollar kapalıydı yarım saat tipide minibüs bekledim dondum resmen gelmeyince taksiyle döndüm
bu arada dün bizim kapıyı zorlamışlar levyeyle kanırtmış pislik herif ama ya açamamış ya da açmış içeri girememiş ses mi duydu artık nolduysa evde hiçbişey yok allah korumuş yani
ama kapının canına okumuş polis falan çağırdık o da 3 saatte geldi bu havada bugün eşimde gitmedi kapıyı yaptırıcaz artık nasıl yapılacaksa

ay canim yaa nasil ürperdim duyunca .. kesin ses falan olmusturda girememislerdir hayvan bunlar yaa iiyikide birsey olmamis bebegim...
gecmis olsun bu arada hem hastaligina hemde hirsizlardan ötürü .. kesin biliyorlardi canim ozaman senin ise gittiginide bilen birilerimiydiki acaba , simdiye kadar böyle birsey olmamisti..
aman dikkat edin , degerli esyalarinizi falan bankada saklayin bari varsaki eger ..

selayım çok sağol canım benim
evet paramız falan bankada zaten evde değerli bişey yoktu laptoplar yanımızdaydı bi tek yarım maaş vermişleri o evdeydi eşim hırsız girmiş deyince o gitti diye çok korktum
aşağıdaki kapıyı sormadan açıyo insanlar rahat rahat giriliyo apartmana malesef sonrada zillere basıp kim evde diye kontrol ediyolarmış

Iyikide dokunamadan gitmis canim .. Sen doktora gitmedinmi hastaligin icin ??
Bide bu hirsizlar kapiyi caliyorlar dedin ya cikildiginda kapiya ne diyorlarki ??

günaydın kızlarr
geçmişi okuyamadım biraz yogun işler
bir selam vermek istedim
kolay gelsın canım ve selam
günaydınnnn
bugün okul günüsüüü:92:
gunaydınnn kuzucummm
ısım bulamadım sonra mutfagım mor dıye mor yazdım
neden sasırdın bebegımm
off cılek dusmekle kalmasın pesıne bıde sana hedıyeler bıseyler versın yetmez boylesı

handem cok gecmıs olsun en korktugum seylerden bırı
asagıdan kapıyı acan akıllıyıda tebrık edıyorum
bızım asagıdakı adamda kımo demeden acıyor
gecen gun apartmanı cıngeler sarmıstı
umarım bı daha tekrarlanmaz handem ya
buarada burdada sabah bıraz kar yagıdı

gitmedim selayım geçiyodu aslında ama dün minibüs beklerken çok üşüdüm akşam kötü oldum tekrardan benical alıyorum ama
valla şuna bakmıştım anket yapıyodum bişey diyolardır heralde

çilek olayı nedir selayım noldu ki

ezgim sağol canım aynen benim de korktuğum başıma geldi ama kapı sağlammış allahtan
hemen açıyolar kapıyı dangalaklar zor geliyo düğmeye basıp kimo demek
mor mutfağına da hemen bakıyorum ezgim bütün mamalarını koydun mu

Son düzenleme:
Aaa ezgim mutfagininin renginden esinkenip koymusun bende diyorumki bebegimin en sevdigi renkler gri beyazdi , gri beyaz mutfagim neden olmadi
Tekrardan ellerine saglik bebegim ...

Handem strawberry adinda internet sitesi varya hani kontescikte birseyler siparis ediyor falan , bende ordan 100 euroluk siparis yapmistim ama 1 ay olacak haftaya malesef kayiplara karisti.. Avusturyaya kadar gelmeyi basarmiy burda kaybermisler salaklar ...

Cok eskiden ruyamda , tr de yasarken eve hirsiz giriyirdu dilenci kilikli birileri .. Ertesi gun apartnabda dilenci gormustum ve kapiyi disardan kapamistim ruyanin etkisiyle ne dilenci nede biz girememestik

Bugun alisverise gidecegim selimin kresteki alice si dogum iznine ayriliyor grgegi icin bisey alacagim ... Selim icinde uzuluyorum alice i cok seviyordu..

tesekkur ederım kızlar
selayım alıce dedıgın ogretmenı mıı
yenı gelene alısır merak etme bebegımm
ıyı alısverısler dılıyorum
dun topıklerın bırınde cok guzel bı sac karısımı buldum
bugun eksık malzemelerı alıp denıcem
begenırsem sızede yazarım
gecekusumun kulakları cınlasın ıcıne menekse yagıda koyucam

slmlar
handem çok geçmiş olsun canım yaa inş bidaha tekrarlanmaz Allahın belaları nasıl can vercekler haram yiye yiye neyseki bişey olmamış apartman biraz daha duyarlı olsun okullarda tatil olmuş hastaydın zaten dinlen accık

xzgim topicmi açmışhayırlı olsun mor mutfakta ne lezzetler çıkar kimbilir
burda kar var xzgim azda olsa

selayım sonunda çilek el attı bakalım nasıl sonuçlancak

kontes okul yollarında

bgn sabah karnım çok ağrıyodu afedersiniz ilaçlarım bittikten sonra kabus geri döndü is.al kahvaltımı yapıp accık uzanayım dedim midem bulanmaya başladı yatağıma yatmamla aferdesiniz çıkarmam bir oldubanyoya yetişemedim koridor banyo ve yatağım mahvoldu evi temizlemek 3 saatimi aldı hala çamaşır yıkıyom ilk defa başıma böyle bişey geldi bidahada gelmesin
şimdi bolca leblebi yiyom

tahlillerim temiz çıkmıştı neden böyleyim bilmiyom

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…