- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.721
tamam canımçok hoşmuş gerçekten
ezgicim aslında normal börekten pek farkı yok...
yufkayı iki kat yapıp araların yağlı su sürülüyo.sarılıp,yine yağlı suya batırılıp o şekilde dolaba konuyo...
pişince çıtır çıtır oluyo,ama çok sert anlamında çıtır çıtır değil
istersen yarın sana da tarifini yazarım :97:
huuu ıyı gunlerde harca kontesımtrend çekimi eklemiş
aferim:82::86:
ben de yatayım artık
ağrım başladı
çauw bela güsellerr:79:
iyi geceler kontes.
ben de yatıyorum ,herkese tatlı rüyalar :79:
selayım bence de düşsünler peşine
okul güzel ama hava buz
göz(t)üm yemiyor hiç
mecbur yiyecek yüksek lisans okumak kolaymi bebegim kolay gelsin cok güzel bisey yapiyorsun yesin yesin
handem seni asagida gördüm hayirdir canim hastaligin arttida gitmedinmi yoksa okula :?????????????????
günaydın kızlar
selayım selam canım evet hastayım ama okullar tatil edildi ondan gitmedim canım,
hava berbat durumda arabalar falan karla kaplandı
akşam bütün yollar kapalıydı yarım saat tipide minibüs bekledim dondum resmen gelmeyince taksiyle döndüm
bu arada dün bizim kapıyı zorlamışlar levyeyle kanırtmış pislik herif ama ya açamamış ya da açmış içeri girememiş ses mi duydu artık nolduysa evde hiçbişey yok allah korumuş yani
ama kapının canına okumuş polis falan çağırdık o da 3 saatte geldi bu havada bugün eşimde gitmedi kapıyı yaptırıcaz artık nasıl yapılacaksa
kolay gelsın canım ve selamgünaydın kızlarr
geçmişi okuyamadım biraz yogun işler
bir selam vermek istedim
gunaydınnn kuzucummmgünaydınnnn
bugün okul günüsüüü:92:
ısım bulamadım sonra mutfagım mor dıye mor yazdımezgim topigin hayirli olsun bebegim cok güzel olmus
mor mutfak diye isimlendirmisin, sasirdim
kontesim sanada günaydin bugun yine okullumu oluyorsun ne güzeld ddegisiklik keske bende gitsem okula doktora yapsam
logocum günaydin
cilekte paketin pesine düstü 18 marta kadar arastirmamiza izin verin diyorlar verdim bend gelen mail
Please kindly wait until 18th March whilst we try to trace the parcel through the parcel services. Please note that because the trace is a much more involved process than simply tracking a parcel, it takes at least 7 postal days for the trace to be completed.
If you still have not received the order by that date, please let us know and we will either re-ship or refund for your order according to your preference.
Please accept our sincere apologies for any inconvenience and if you have any further queries, please feel free to contact us again.
günaydın kızlar
selayım selam canım evet hastayım ama okullar tatil edildi ondan gitmedim canım,
hava berbat durumda arabalar falan karla kaplandı
akşam bütün yollar kapalıydı yarım saat tipide minibüs bekledim dondum resmen gelmeyince taksiyle döndüm
bu arada dün bizim kapıyı zorlamışlar levyeyle kanırtmış pislik herif ama ya açamamış ya da açmış içeri girememiş ses mi duydu artık nolduysa evde hiçbişey yok allah korumuş yani
ama kapının canına okumuş polis falan çağırdık o da 3 saatte geldi bu havada bugün eşimde gitmedi kapıyı yaptırıcaz artık nasıl yapılacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?