Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

heh o zaman sorun yok demektir mien:81:

evet canım çok sevindm

slmm kk nın güsel çotanakları :80::80::80:

as juliii:81:

ay annem bi mama yapmış
görür görmez mutlaka eklemem lazım kk ya dedimEki Görüntüle 155517

çok güzel görünüyor canım çekti vallaha afiyetle yiyin

bunu da benimkine yolladım
bundan istiyom yazın giycem diyee
Eki Görüntüle 155518 Eki Görüntüle 155519

çok seksü şeymiş bu

hoşbuldum selayımm culim hoşgeldin kuzuu msnde gördüm ama dışardan gözüküyor yazmamıştım bişi demekii burda fink atıyonn

neyse ben çıkayım artık biranöbce paklanıp uyumam lazımm

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar :80::80: sabahtan yoğundum 11 de dışarı çıktım arkadaşla beyazıt tarafına gittik ve şansıma hem miss sixtydeki selayımın önerdiği montu gördüm hemde birkaç zaman önce eklediğim omuzu fırfırlı montu miss sixty inanılmaz inceydi, o fırfırlı olanda inceydi ne yazık ki iyikide almamışım öğleden sonrada çok yoğundum gelemedim
xzgicim hayırlı olsun tekrardsan topiğin, maharetli bebeğim
hande hırsızmı :18: ay çok geçmiş olsun canım ya iyiki girmemiş içeri Allah korumuş :18: polislerin çoğu zaman hırsızlarla iş birliği içerisinde olduğunu söylüyorlar günahlarını almayayım ama hepsi bir değildir tabi ayrıca Allah acil şifa versin Ankara çok soğuk
aybuşummm sanada geçmiş olsun canım benim olur böyle şeyler hamilelikte ama temizlik kısmı yorucu olmuş , napıcaksın artık
selayom çilek işin peşine düştü he , umarım bulurlar bir an önce zehir ettiler şu kargoyu sana alice
gloksss haber verdiğin için tşk ederim cnm
kontescanda okullu olup sınıfları doldurmuş bugün bende kat kat giyinmkten nefret ediyorum :84:
biemin nenesi hala ondaymış, demek laz yusufda annesine doymuş oldu be şekilde :13:

saolasınız kızlarrr:92:

topik açtım annem adına:86:

mayo bence de hoş barbim ama rahatsız ve güneşlenmek için uygun değil sanki

saolasınız kızlarrr:92:

topik açtım annem adına:86:

mayo bence de hoş barbim ama rahatsız ve güneşlenmek için uygun değil sanki

tabi bu bronzlaştıktan sonra akşamüstlerinde beachte bir şeyler yudumlarrken yada beach partilerinde koparken giyilebilinicek türden birşey tam kokoş işi
bakayım topiğine

Barbitom bak demekki goruntuye kanmamak gerek bebegim ... Nasilda kalin duruyor ...

ay kız cocuguda kıyafetlerıde ayrı bı guzel oluyor
bende bayılıyorum

as juliii:81:

ay annem bi mama yapmış
görür görmez mutlaka eklemem lazım kk ya dedimEki Görüntüle 155517
woww afıyet olsun kontesım
smdı topıgınıde bakıcam merak ettım

bunu da benimkine yolladım
bundan istiyom yazın giycem diyee
Eki Görüntüle 155518 Eki Görüntüle 155519
bı gun olur da olmek ıstersem bu mayodan alıp gıyecegım
heyy selımtomum ogretmenı olmak varmıss
dusuncelı arkadasım benımm

barbımmmmmmmmmmmmmmm tesekkur ederım bebegım
gorunusu cok kalındı ınce olmasına sasırdım
gloksının dedıgı montta guzel aslında ama ıncemdırı acaba o :44:

bmcim çok sağol tatlım biz de öyle dedik verilmiş sadakamız varmış
ay kız elbiselerine bayılıyorum ben de bi kızım olsa renk renk giydirir saçını hergün başka çeşit yapardım
babanne de çok tatlı ya

barbim sağol canım benim
polisler hava şartlarından dolayı 3 saatte geldiler zaten ama yardımcı oldular sağolsunlar biz yakalıyoruz da mahkeme bırakıyo sonra diyo onlar da
sende iyi ki internetten almamışsın bak böyle şeyleri denemeden almamak lazım demekki

kontesim anneciğinin ellerine sağlık tatlı süper görünüyor tavuk göğsü mü o tam anlayamadım ama

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

hanturks çok gecmiş olsun canım...

aybur um sana da geçmiş olsun tatlım,acil şifalr versin Rabbim...

kontes annenin ellerine sağlık,mayo da yakıyo hani

barbim rica ederim canım,gerçi görmüşsün

selayhus ayy lazanyanın her çeşidine bayılırım
ellerine sağlık,afiyet olsun

biem küçük kıyafetlere ben de bayılıyorum,e herşeyinde küçüğü güzel...
vitrinde bi ayakkabı görüyorum,aaa çok güzelmiş diyorum,39 numarasını bi getiriyolar,bu o ayakkabı mı oluyorum bazen

selam julia :79:

Barbim soylemeyi unutuyordum mercan rengi oje aldim h& m den .. Cok civil civil tam senin istedigin gibi ..
Kontesim devam ekliyecekmisin annenin topigine ??

Barbitom bak demekki goruntuye kanmamak gerek bebegim ... Nasilda kalin duruyor ...

evt aşkım hemde nasıl kalın duruyor bu sebepten monclerı sipariş edicektim onu sipariş etmektende vazgeçtim inceyse diye :26: ioffer diye bir site var selaym biliyormsun? sen bu işlerden anlıyorsun tr ye gönderimi varmı acaba :44:

ezgim gloksun dediği montu selayım geçen bana önermişti bugünde markafonide çıkınca gloks onu haber vermiş bana hayatım. bugün onuda gördüm ben işte dışarda çok çok ince
mont sevdamdan vazgeçtim seneye bıraktım

evt mahkeme herbirşeyi salıyor tehditi hakareti tacizi bile
evt cnm iiki almamışım haklısın

evt canım tesadüf eseri miss sixty önümde beliriverdi

ken yine keyfimi kaçırdı :85: kapasın hattı ya ben mesajlaşmak falan istemiyorum artık 2 günde bir ankesörlüden konuşmak , onun şu askerlik psikolojisine göre en temiz pakıymış

9-10-11 Mart tarihlerinde oxxo online sitesin ‘den yapacağınız 50 TL ve üzeri ilk alışverişinizin 20 TL’si OXXO’dan hediye! Üstelik Türkiye’nin her yerine ücretsiz kargo fırsatı ile ! Keyifli alışverişler :)

Son düzenleme:
selayım evet devam edicem kuşumm
handem muhallebiymiş,içinde fındık ve ceviz parçaları var
üzerinde de bi bisküvi almıştık eti form elmalı,kırılmış buz olmuş torbada
onu ekeleyip çikolata sos dökmüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…