- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #26.741
günaydın kızlar
selayım selam canım evet hastayım ama okullar tatil edildi ondan gitmedim canım,
hava berbat durumda arabalar falan karla kaplandı
akşam bütün yollar kapalıydı yarım saat tipide minibüs bekledim dondum resmen gelmeyince taksiyle döndüm
bu arada dün bizim kapıyı zorlamışlar levyeyle kanırtmış pislik herif ama ya açamamış ya da açmış içeri girememiş ses mi duydu artık nolduysa evde hiçbişey yok allah korumuş yani
ama kapının canına okumuş polis falan çağırdık o da 3 saatte geldi bu havada bugün eşimde gitmedi kapıyı yaptırıcaz artık nasıl yapılacaksa
günaydın kızlar
selayım selam canım evet hastayım ama okullar tatil edildi ondan gitmedim canım,
akşam bütün yollar kapalıydı yarım saat tipide minibüs bekledim dondum resmen gelmeyince taksiyle döndüm
bu arada dün bizim kapıyı zorlamışlar levyeyle kanırtmış pislik herif ama ya açamamış ya da açmış içeri girememiş ses mi duydu artık nolduysa evde hiçbişey yok allah korumuş yani
ama kapının canına okumuş polis falan çağırdık o da 3 saatte geldi bu havada bugün eşimde gitmedi kapıyı yaptırıcaz artık nasıl yapılacaksa
slmlar
handem çok geçmiş olsun canım yaa inş bidaha tekrarlanmaz Allahın belaları nasıl can vercekler haram yiye yiye neyseki bişey olmamış apartman biraz daha duyarlı olsun okullarda tatil olmuş hastaydın zaten dinlen accık
xzgim topicmi açmışhayırlı olsun mor mutfakta ne lezzetler çıkar kimbilir
burda kar var xzgim azda olsa
selayım sonunda çilek el attı bakalım nasıl sonuçlancak
kontes okul yollarında
bgn sabah karnım çok ağrıyodu afedersiniz ilaçlarım bittikten sonra kabus geri döndü is.al kahvaltımı yapıp accık uzanayım dedim midem bulanmaya başladı yatağıma yatmamla aferdesinizçıkarmam bir oldu banyoya yetişemedim koridor banyo ve yatağım mahvoldu evi temizlemek 3 saatimi aldı hala çamaşır yıkıyom ilk defa başıma böyle bişey geldi bidahada gelmesin
şimdi bolca leblebi yiyom
tahlillerim temiz çıkmıştı neden böyleyim bilmiyom
ivet sitesinde iyi kampanyalar oluyobiem evet önceden hep inciden alışveriş yapıyodum,modellerini çok beğeniyodum,şimdi herzaman güzel şeyler olmuyo...
ama sitesine bakıyorum sık sık,bazen güzel kampanyalar oluyo :97:
b&m cim ben muhasebeciyim yapı malzemeleri üzzerine iş yerimiz var iç dekorasyon da yapıorum
slm çotanaklar
bm yerin belli oluyo ama sen babanneyle vakit geçirmeye devam etbende anneannemi feci özledim yaza görcem inş
biem hoş geldin beş gittin
misafiri varya uzun kalamıyo
Biemcik ruzgar gibi esip gecmisin :)) , iyi geceler nineyle sana..
patlıcanlı börek çok severimmm
hosgeldın ve gule gule bıemcım
yok ben acmam blog ugrasamam burda topık acıcaktım
ona bıle usenıyorum aslında
[/B]
tutı son zamanlarda hıc gelmıyor
cok ıhmal edıp merakta bırakıyor bızı
ben kafayı yemek uzereyım herhalde
yarın ev yapımı gnocchi yapıcam ıtalyan yemegı hamurunu falan yapıcam
Yarın açılacak olan butikler
Converse,
DKNY,
Calvin Klein,
Calvin Klein Jewellery,
Nike & Diesel Gözlük ,
Mixray ,
[Tasarım] Wicce ,
Elisse ,
Laurance & Carodina ,
Kristal
topıkte bu saate 4 mısafır var
sonunda bende topıgımı actım
bundan sonrada eklıcem ınsallah vakıt buldukca
günaydın kızlar
bgn sabah karnım çok ağrıyodu afedersiniz ilaçlarım bittikten sonra kabus geri döndü is.al kahvaltımı yapıp accık uzanayım dedim midem bulanmaya başladı yatağıma yatmamla aferdesinizçıkarmam bir oldu banyoya yetişemedim koridor banyo ve yatağım mahvoldu evi temizlemek 3 saatimi aldı hala çamaşır yıkıyom ilk defa başıma böyle bişey geldi bidahada gelmesin
şimdi bolca leblebi yiyom
tahlillerim temiz çıkmıştı neden böyleyim bilmiyom
Merhabalarrrr...
Gecmisi okuyamadim; sadece son sayfada hanturks`ün
basina geleni okudum...
Canim cok cok gecmis olsun; Allah korumus... mümkün
oldugunca güvenli kilit takdirin... insaallah birdaha böyle
birsey basiniza gelmez...
kıslar
küçük yiğenime
minicik bi etek diktim varyaaa yiyesim geliyoooo
minik kıyafetler özellikle minik kız kıyafetleri çok tatlı oluyo yaaaa
babanne de "he buni benum da giyesum geldu daa" diyooo
valla benimde kız doğurasım geldi ne yalan diyem
kız olacağını bilsem hiç beklemem
ama herşey kader kısmet olduğu için bilemiyruk kızmı olur irkek mi
yarın gündüz ışığıyla resmini çeker ekelrim
bunu da benimkine yolladım
bundan istiyom yazın giycem diyee
Eki Görüntüle 155518 Eki Görüntüle 155519
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?