Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

tutim çook haklı
şuan askerlik psikolojisinde hayatım
yapmayın şurda 2 gününüz kalmış
gelsin bi çözülemeyen problemleriniz varsa o zaman halletmeye çalışırsınız
ama şimdi olmaz, böyle olmaz yani

onu hala delıler gbı sevıyorum ama bazı seylerden cok yoruldum
kendımı sureklı ona anlatmaktan yoruldum
sınırlendıgı zaman ne yptgnu bılmesınden yoruldum
sabah bana daha senı mutlu edememekten vs korkuyorum tedırgınım gbı bıseyler yazmıs facebookuma
o yazıyı hatta bulayım maıllerımden
bunları dıyen cocugun snradan dedıklerıne bak
ben sankı cok mu ıyıyım
o ne cektıyse bende cektım
ewe kapandım hıc alıskın olmadıgım halde
yıne alttan alırdım ama bu cok agır geldı
aradıgında acmayı dusunmuyorum
canımdan can cıkıyor ama bıktım artık
sınırlendıgınde canımı yakmasından bıktım

ya gözü dönmüş o an
kesin yanlış görmüştür facedeki şeyide
iice bunalmış o iice
ama tabiki sana ağır konuşmasını gerektiricek bi durum değil bu
ya biraz zaman ver ne demek onu anlayamadım
2 gün sonra gelicek , görüşmicekmiymiş yani:S
ararsa aç, sinirleriniz yatışınca biraz daha mantıklı düşünceksiniz hayatım
valla kavga anında birbirimize söylemediğimiz kalmıyor
sonra hiçbişey olmamış gibi yüzyüze bakıyoruz
bunu hepimiz yaşadık, yaşıyoruz yanii
hemen kestirip atma sakın

ya erkek milleti işte öz. bana neler neler dedi en son büyük kavgamızda
haklısın çook yoruldun ama bak gör gelince dayanamıcaksınız yine hiçbişey yokmuş gibi sarılıcaksınız
bu kadar ayrıllığın verdiği özlem herşeyi unutturucak size
inan bana ve o tlfnu aç lütfenn

ya bu erkeklerin en büyük hatası bu kendileri yapar zeytinyağı gibi üste çıkarlar kızlara gelince haklı duruma sokarlar kedilerini kızların yüzüne vururlar benim eski salakta öyleydi...seni çook iyi anlıyorum bu yüzden xzgim basit şeyleri dağ gibi görüyorlar bir anda...sen yaptın sen ettin vs. hep aynı kliemeler kullanırlar ama zamanla hiç olmayan sorunlar çıkar erkekler sayesinde...
benim fikrimi sorarsan sercanın senden ayrılacağını sanmıyorum geldiğinde özür dileyecek tabi senin kırılan kalbini onarırmı bilemem ama emin ol onu karşında görünce yelkenlerin suya inicek...kolay değil ayrılmak kuzum üzülme takma kafana...

ben yaşayarak öğrendim çok acı çektim neler neler yaptım onun için ama karşılığı koca bir hiç ben teselli eder ben küfür yerdim...bana sen kimsinki demesi bile hala kulağımda çınlıyor doğru ben kimdimki o 15 ay askerdeyken ilaç için koşturup elimde ilaçla istanbuldan askeriyeye koşmuşum nefes nefese komutan bana bakıp halime acımıştı revirde 2-3 saat dinlenmem için yer vermişti onu iyileştireyim derken ben hasta olmuştum...
neler neler yaa ama kimse onunkadar adi olamaz bunu bilir bunu söylerim...geçen günde bana ben hastalandığımda bana kimse sen gibi bakmadı diye mesaj attı içimden geber dedim resmen...

uzun lafın kısası aradığında aç telini xzgim barbimin dediği gibi 3 günmü kaldı gelmesine tam bilmiyorum ama daha bir delirirse firar eder bu sefer askerliği uzar allah muhafaza...

telefon geldi heraldee
umarım açar, düzelir araları

ya bu erkekler nie böyle tutim ya nie
sinirlenince neden hayvanlardan farkları kalmıyor anlamıyorum
işte benide yıpratan bu
bıktım bende bunlardan

barbişim erkeklerin huyu bu hayvanlardan almışlar bazı huylarını dicem ama bazı hayvanlar var çok akıllı..
ama ne oluyor böle yaw nazara geliniz heee

aradı benı bı saat falan konustuk
özür diledi defalarca
her sınırlendıgınde ne dedıgını bılmıyor ama bu seferkı agır geldı bana
ne kadar sınırlenırse sınırlensın bazı sekılde konusmaya hakkı yok
gercekten dusunmese bıle neden canımı yakmaya calısıyorkı bos yere
cok sevdıgını bılıyorum ama kırgınım yınede gerek yoktu boyle seylere
bılmesı gerekıyordu kı ben eklemedım eklememde
erkek ark eklemıyorum tanımadıgım bı cocgumu eklıcem
nasıl oldu bılmıyorum ama bu kadarmı guvenı az bana ınanmadı
sen bılıorsun barbım benım facebookumu
neyse sabah bıde sunları yazmıs
"ben seni tanıdığımdan beri hep tedirgindim,hep korktum.ama hiç vazgeçmedim her zaman savaştım,zaman zaman yorulsamda hiç dönüp arkamı gitmedim.hayatım boyuncada böyle olacak.ben herzaman gercek bi meleği mutlu edebilmenin savaşını verdim.tüm tedirginliğim tüm korkularım seni bigün mutlu edememek üzerine.meleğim herşeyim bil ki ben seninle varım seninle Ben oldum..."

aşkım kırkgın olman çok normal
farklı bişey olamazdı şu durumda
erkekler işte böyle bak
ama şunuda bil bi yöndende şanslısın
kimi erkek arayıp özür dileme
hadi özür dilemeyi bırak arama zahmetinde bile bulunmaz ne hali varsa görsün der
ama bak yine kıyamamışş aramış
ee sonuç ne?

kufur etse ınan sınır anıydı gecer derdım ama bu cumleler ne ya
ben hıc bırzaman agır konusmam kımseye ozellıklede sercan'a
basının ustunde oldugumu hıssettıren adam bır anda benı asagıya atıyor
sarsılıyorum..
bırazdan tekrar arıcak
ısın ılgınc yanı ne olursa olsun sogumuyorum ondan sevıyorum
ama hıc bu kadar kırılmamıstım
basıma ne geldyse sana gwnmektn geldı ne demek ya
bu lafı asla unutamam

al işte sana demedimmi xzgi yaw bu adam senın gıbı kızı bulmus bırakırmı delımısın sen...
bı anlı sınır dıye söledık barbişimle sana ama sende haklısın kırıldı kalbın bır kere ama uzatmayın be kuzum gelınce hersey cok daha gusel olucak inan bana bize daha doğrusu..hem böyle gerçek aşkları bulmak çok zor bu devirde herkesin derdi malum başka bişey olmuş o yüzden ne olursa olsun göz kapamak boyun eğmek lazım arada ama enişte geldiğinde burnundan getirirsin sana yaptıklarının ( pek sanmıyorum öyle bişey olmıcak ama biz burda yazarken siz enişteyle gezior olacaksınız aşk ile )rabbim kötü yazı yamasın be xzgim bunada şükür allah başka sorun dert vermesin...anlık öfkeler bunlar gelir geçer...hade kendine bır kahva yap da iç keyifle kendine gelir sakinleşirsin gülüm...

yok bızımkısı yapar eder
ben onun gbı cevap vermezsem haksızlıgını hemen anlar gerı doner
suanda bılmıyorum ne oldugunu
ne yapmam gerekıyor kestıremıyorum
haketmedım ya boyle bı cumleyı
nedemek bu anlamıyorum
soruyrum susuyor dıyecek hıcbıseyı yok
elını vıcdanına koysun nedenını soylemeyemez
onunda hakkını yıyemem nasıl bırı oldugunu az cok bılıosunuz verdıgı degerı
ben herseyı takmam kafama ama bu cok agır geldı bılmıyorum anlatabılıomuyum asklarım
ıyıkı varsınız

barbim doğru söylüyor...bazı erkekler aramaz ne halin varsa gör der sallamaz...enişte çok duyarlı bu konuda helal olsun aramış hatasının farkında çünkü....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…