Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

hadi kalkın spora
destek olun , 61 de takıldım kaldım

havaya uygun bir müzik seçtim sizin içinn:81:

[video=youtube;modXbqbsAvs]http://www.youtube.com/watch?v=modXbqbsAvs[/video]

Ayyy hicpor yapacak halim yok olu gibiyim kahve ictim midem bir tuhag oldu boooooooggg

pozitif enerci dağıtan ama şehrinde enercisi kalmayan kuşçuk geldi kabul eder misinizz bağyanlarrriyi pazarlar herkeseeeee

selam kızlar
dun gece oluyodum resmen cok kotu oldum
hem yorgunluk hemde cok ıctım hala basım donuyor mıdem bulanıyor
bı daha asla bu kadar ıcmıcem
ew oldugu gıbı duruyor sabah bızımkısı masadakılerı mutfaga tasımıs sagolsun
şimdi girişicem ewe hayatımdan bezdim resmen
bıem yusufun dogumgunu kutlu olsun canım kutladınızmı dogumgununu??
barbıtom askım falcının dedıklerıne sasırdım ben hep umutluydum ama bılıosunn
kontesım yıldonumunuz kutlu olsun nıce nıce beraber uzun senelereee
tutım her gun ugra bundan sonra ozletme
benım adım yar canım bazen geceden yapıyorum bazı seylerı mezelerı falan dıgerlerını o gun yapıyorum
dun cok kosusturdum yetıstıremıcem dıye korktum ama sagolsun esım cok yardım ettı dun bana
kızartmaları beraber yaptık
sagolsun dusa gırdı butun sıcak suyu bıtırdı zamanda yoktu tekrar suyun ısınmasını beklemeye buz gıbı suda dus aldım mısafırler gelıcek dıye butun gece tırtır tıtredım ayy dun geceyı hıc hatırlamak bıle ıstemıyorum cok fenaydım
ay bu arada dun anneme gıttım ya bana cok guzel paket hazırlamıs ew ıcın falan seyler vardı
onceden bı babet gormustum annemleyken param yoktu yanımda alamamıstım annemınde almasına ızın vermemıstım gıtmıs benden sonra onu almıs buyuk geldı numarası ama yarın gıdıcem yıne anneme degıstırıcez
kafam hala ıyı cumlelerımı anlamsız kurmus olabılırım
ve butun kızlara opucuklerımı sevgılerımı gnderıyorum

[video=youtube;QXoIMTjk9Xg]http://www.youtube.com/watch?v=QXoIMTjk9Xg[/video]

kop kop kızlar

kontesım sarkı super buarada klıbı ızlemedım de
vıskı ıctım cok agır onceden ıcıyodum bısey olmuyodu alısmıstım
smdı cın carpmısa dondum
klibi boşver ezgim
oh yarasın bebişime
alkol göbeği olcanız kız yakında,amma çok içiyonuz :86:
biz de 1ol geldiğinde içmiştik,benm bünye alışık değil,garibim 2 saat benle uğraştı hahahaha

Son düzenleme:

aman Allah korusunnnn gobek falan ıstemem ben
bu durulmus halım vıskıden dun gece cok sogudum

hayırlı pazarlar dostlarım....
ayburcum annem bana bu oyun yüzünden kafaya taktı dalga geçiyor çocuk gibisin diye
barbim haftaya eniştenin gelme durumu var bende istiyorum baktırmak ama kötü bişey sçlicek diye korkuyorum zaten geçen bir rüya gördüm takvim yaprağı 14 temmuzu gösteriyordu o günde ben ölüyormuydum ölecekmiydim öyle bişey oluyordu çok tırstım 14 temmuzdan çok korkuyorum
xzgim geçmişler olsun bebem çok yorgun düştün bence artık biraz kendine zaman ayırmalısın capon bebem misafir gelecekse bir daha biraz sabretsinler çok üzülüyorum eşinle doğru düzgün baş başa bile kalamadınız kasımdan beri güzel bir yaz tatili hakettiniz bence enişteye söyle ayarlasın ki ayarlar bence balayı şart size kuşum...
selayloyum enerjim bitti bu arada benin aşk kentinde senin yerini tolga kapmış sana yer açıcam bebişim...
kuşkaaaaaaaaaam şu rita denilen karının anahtarı nerde ya of gına geldi 4 mısır toplayın diyor eski bölümden eski bölüm nerdeki bendeki mısırları tpluyorum mısır ekmeği çıktı anahtar neyim çıkmadı
kkontescan hunter bot u bilmiyormusun ünlülerin ayağında hep ondan var uzun çizme anacım..önünde hunter yazıyor...
diğer hanımlar selamın hello sizedeeee
ben çok fena regl oldum aşkımın değişi ile çilek kız oldum dün yine asabiydim bana heh diyor senin çilek toplama saatin geldi bu hafta allahın izni ile aşkım geliyor özlemler sona eriyor 1,5 aydır göremiyorduk birbirimizi salı günü hormon testi yaptırıcam dua edin bişey çıkmasın...ımmm başka havadis varmıydı bendeeee:44:ımmm yoktu sanırım...

tutim slmm
oh ne güzel kavuşun inşş
test için Allah yardmcın olsun canımm,inş bi şe çıkmazz
bota baktım şimdi gugıldan,o gün untmştm ii hatrlattın:86:
tarzım değilmiş:18:

bu sene yeşil ve mor modaymış en sevdiğim renk uyumu...bikinilerimi takım olarak giymem ben altı farklı üstü farklı olması lazım...geçen sene mor ve yeşil bikini takımı almıştım alt mor üst yeşil giyebilirim demekki
yaşasın yeşil ve mor uyumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…