Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ezelden Urfalı olan varmıydı bu topikte :26: atarsa Urfa

urfalıyammm ezelden urfalıyam ezelden göynüm geçmezzz güzelden , göynüm geçmez güzelden vayyyyyy

urfanın etrafıııı dumanlı dağlar aman amannnn
gezme ceylan bu dağlarda seniii avlarlarrrrr
anaydan babaydan yardan ayrı koyarlarrrr

ahey aheyyyyyy , tey tey teyyyyy

buyrun çotanakların sıra gecesineee

slm
önce benden haberler
havayı güzel bulup atladık arabaya düştük ortaköy yollarına feci kalabalıktı eşim nefret eder insan seli olan kalabalıktan bense tam tersi kafamda kumpir ve waffle yemek vardı neyse kumpirimizi yedik çok iştahlı yedim waffele yer yok bana kalsa içimdeki ses diyoki aybur git ortaköyden beşiktaşa yürü geri dön yediklerini hazmet öyle waffle ye trafiğe takılmamak için erken ayrıldık tuttturdum bebekteki abbasta yiycem waffleyi düştük yola yoğun trafik üstüne bebeğe vardık tam waffleciye varcaktıkki midemin o dakika yiyemiyeceğini anladımyesem sonum kötü olcak iki arışık menü bi arada gitmiyo bastık çevreyoluna geldik eve boşuna bebek yollarına gittik neyse sahili dolaştık işte yayalar bizden daha hızlıydı
eşim kardeşigile gitti izmirden kuzeni gelcek 23 te havaalanından almaya gitcekler
bende umut beyin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyim dedim hepsi minnacık 3 makine çıktı ve bir ton ütü yavaş yavaş yapcam ve daha ilk ay giyileceklerimi yıkıycam diğerleri duruyo alışverişi abartmışım heralde

ne dogru yazmıssın oyle tutımmm
bu dedklerını enısteye soylıcem
buarada sen daha gecenlerde test yaptırmamısmıydın hormon testı
ınsallah bısey cıkmaz :26:

bu arada herkeslere selam kuzularım
ben bir mama yiyeyimde geleyim
sende hıc bıseyı unutmuyosunnn be kızım
daha ne market olayları var gorustugumuzde unutma anlatayım

kuzucummmm yengemdeydım sımdı geldım ama ewe
yarın anneme gıdıyorum aksamda ordayım
salıda sabah kahvesıne arkadaslarım gelıyor
carsamba persembe cuma suan bosta
dolarsa onlarıda yazarım mınık askım benım

xzgim hem çok yorulmuşsun hemide fazla içmişin daha iyisindir inş

kontesim yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara inş 1olunla beraber

barbim zamanında izmirde urfalı bi aşiret evine gittiydim çakma urfalı sayılırımne biçim evdi yaa hele sofra on numaraydı hizmette sınır yoktu amcaoğlunun arkadaşına gitmiştikte kapıda korumalar falan

tutim gardırop koçtaşta bulabilirsin sürgülüler 600 liraydı mdf hemde oyuna çok daldın yine boynun tutulcak dikkat et

selayım cityvillemidir nedir seni bizden aldı

bm bgnde yok

julia asker hasretinden videolar paylaşıyoaz kaldı kavuşmanıza inş

gecekuşum accık enerjini bana yolla

Son düzenleme:

kız askerim gelio ya yarın ya öbürgün izine

ayburum valla gezmiş kadar oldum ben de ne kadar güzel anlatmış ne kadar güzel zaman geçirmişsinizz

ezgm bgn ben de aynen tutimin dediklerini düşündüm.ya birileri sizde ya siz birilerindesiniz.sakin bir gün geçiremediniz evinizde,gelcem kilitlicem sizi eve,1 hafta çıkarmıcam

Son düzenleme:
juliam haberim yoktu askerinin geleceğinden gözümden kaçmış
çok sevindim

kontesim bana göre güzel gündüde bide eşime sormak lazımbeni eve attığı gibi kaçıp gittikardeşine

xzgim yemin ederim bgn benimde aklıma geldi dedimki iyi bir balayını hakediyolar geç bile kaldılar

Son düzenleme:

o bebek ortaköy beşiktaş trafiğini iliklerime kadar hissediyorum meleğim sen yazarken nefretlik geliyor öğğ geliyor böğğ geliyor insanaaa
birgünde beraber gidelim ya ortaköyeeee waffle yiyelim
çok yorma kendini had yat bu akşam sen erkenden :88:

ay unutulurmu o bomba olay, hala gerçek olup olmadığını çözmeye çalışıyorrummm
Allah rızası için salıdan sonrasını boş bırak be kuzum

ooo hiç gerçek aşiret evi görmediydim ayburum, korumalı falannn

kız askerim gelio ya yarın ya öbürgün izine

aa, süper bir haber bu juliii
hayırdır gelmesine az kala ne izni bu :44:

Ayburum bevegim gezmis gemisin , oh ne guzel ., tamda gitmek istedigim yerler cok iyi yapmisiniz ..
Ben bugun oyuna girnedim bile denebilir canim oyun almadi yani beni sizden , daga once yazmistim yaa lsptop husdaydi telefondanda giremedim ..

Tutim rest yaptiracakmisin bebegim insallah iyi sonuc cikar ....
Ayy aglamayana meme yok bosuna dememisler feyste ozledim ozledim dedin eniste dayanamadi

Ezgim nasil oldun daha iyimisin canim peki .. Yarin yine annendesin ne guzel ... Annecigin ne guzel babetleri almis ,degistirince bizede goster bebegim

Juliacik askerinmi geliyir ne guzel canim ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…