- 9 Ekim 2009
- 9.108
- 26
- 363
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.061
hee doru
uyanamadım diye boşuna demiyorum di m i :86:
http://www.kadinlarkulubu.com/muzik-kutusu/427916-tur-muzik-dinliyoruz-anket.html
bizden biri kötü icerige basiyormus simdi
uleennn uleennn
bizden biri kötü icerige basiyormus simdi
hayırdır inş niden ki:26:kontesim ben yazdım ama yazdığğımada pişman oldum o sayfada bilgisyarım dondu takıldı
o kötülüğü yapan kötü içeriğe basan bnm selaylomlom dermişim
ezelden Urfalı olan varmıydı bu topikte :26: atarsa Urfa
urfalıyammm ezelden urfalıyam ezelden göynüm geçmezzz güzelden , göynüm geçmez güzelden vayyyyyy
ilk okul öğretmenim urfalıydı
sürekli bu şarkıyı söyletirdi bize müzik derslerinde
o sayılır mı
adam tam bombaymış
olur olur
hepimiz hrantız hepimiz ermeniyizayyyy atarsa hepimiz urfalıyızz
kadındı. has urfalıydı
deişik konuşurdu böle gırtlaklı :90:
şive kapmamışım Allahtan
ne dogru yazmıssın oyle tutımmmhayırlı pazarlar dostlarım....
ayburcum annem bana bu oyun yüzünden kafaya taktı dalga geçiyor çocuk gibisin diye
barbim haftaya eniştenin gelme durumu var bende istiyorum baktırmak ama kötü bişey sçlicek diye korkuyorum zaten geçen bir rüya gördüm takvim yaprağı 14 temmuzu gösteriyordu o günde ben ölüyormuydum ölecekmiydim öyle bişey oluyordu çok tırstım 14 temmuzdan çok korkuyorum
xzgim geçmişler olsun bebem çok yorgun düştün bence artık biraz kendine zaman ayırmalısın capon bebem misafir gelecekse bir daha biraz sabretsinler çok üzülüyorum eşinle doğru düzgün baş başa bile kalamadınız kasımdan beri güzel bir yaz tatili hakettiniz bence enişteye söyle ayarlasın ki ayarlar bence balayı şart size kuşum...
selayloyum enerjim bittibu arada benin aşk kentinde senin yerini tolga kapmış sana yer açıcam bebişim...
kuşkaaaaaaaaaam şu rita denilen karının anahtarı nerde ya of gına geldi 4 mısır toplayın diyor eski bölümden eski bölüm nerdeki bendeki mısırları tpluyorum mısır ekmeği çıktı anahtar neyim çıkmadı
kkontescan hunter bot u bilmiyormusun ünlülerin ayağında hep ondan var uzun çizme anacım..önünde hunter yazıyor...
diğer hanımlar selamın hello sizedeeee
ben çok fena regl oldum aşkımın değişi ile çilek kız oldumdün yine asabiydim bana heh diyor senin çilek toplama saatin geldi bu hafta allahın izni ile aşkım geliyor özlemler sona eriyor 1,5 aydır göremiyorduk birbirimizi salı günü hormon testi yaptırıcam dua edin bişey çıkmasın...ımmm başka havadis varmıydı bendeeee:44:ımmm yoktu sanırım...
bu arada herkeslere selam kuzularım
ben bir mama yiyeyimde geleyim
selam barbitom hiim feys olayi burdan yaz ozaman bebegim veya yarin ben seni arasam acep :26: ama is yerindede rahat konusamazsin sen
xzgim nereye kayboldun bebegim..
tuticanim morla yesilin uyumunu cok severim ama yesilin her tonunu sevmem
juliiim waka waka sIKti artik biraz yaa her yerde olunca :82:
xzgim hem çok yorulmuşsun hemide fazla içmişin daha iyisindir inş
kontesim yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara inş 1olunla beraber
barbim zamanında izmirde urfalı bi aşiret evine gittiydim çakma urfalı sayılırımne biçim evdi yaa hele sofra on numaraydı hizmette sınır yoktu amcaoğlunun arkadaşına gitmiştikte kapıda korumalar falan
tutim gardırop koçtaşta bulabilirsin sürgülüler 600 liraydı mdf hemde oyuna çok daldın yine boynun tutulcak dikkat et
selayım cityvillemidir nedir seni bizden aldı
bm bgnde yok
julia asker hasretinden videolar paylaşıyoaz kaldı kavuşmanıza inş
gecekuşum accık enerjini bana yolla
slm
önce benden haberler
havayı güzel bulup atladık arabaya düştük ortaköy yollarına feci kalabalıktı eşim nefret eder insan seli olan kalabalıktanbense tam tersi kafamda kumpir ve waffle yemek vardı neyse kumpirimizi yedik çok iştahlı yedim waffele yer yok bana kalsa içimdeki ses diyoki aybur git ortaköyden beşiktaşa yürü geri dön yediklerini hazmet öyle waffle ye trafiğe takılmamak için erken ayrıldık tuttturdum bebekteki abbasta yiycem waffleyi düştük yola yoğun trafik üstüne bebeğe vardık tam waffleciye varcaktıkki midemin o dakika yiyemiyeceğini anladım yesem sonum kötü olcak iki arışık menü bi arada gitmiyo bastık çevreyoluna geldik eve boşuna bebek yollarına gittik neyse sahili dolaştık işte yayalar bizden daha hızlıydı
eşim kardeşigile gitti izmirden kuzeni gelcek 23 te havaalanından almaya gitcekler
bende umut beyin kıyafetlerini yıkayıp ütüleyim dedim hepsi minnacık3 makine çıktı ve bir ton ütü yavaş yavaş yapcam ve daha ilk ay giyileceklerimi yıkıycam diğerleri duruyo alışverişi abartmışım heralde
ne dogru yazmıssın oyle tutımmm
bu dedklerını enısteye soylıcem
buarada sen daha gecenlerde test yaptırmamısmıydın hormon testı
ınsallah bısey cıkmaz :26:
sende hıc bıseyı unutmuyosunnn be kızım
daha ne market olayları var gorustugumuzde unutma anlatayım
kuzucummmm yengemdeydım sımdı geldım ama ewe
yarın anneme gıdıyorum aksamda ordayım
salıda sabah kahvesıne arkadaslarım gelıyor
carsamba persembe cuma suan bosta
dolarsa onlarıda yazarım mınık askım benım
barbim zamanında izmirde urfalı bi aşiret evine gittiydim çakma urfalı sayılırımne biçim evdi yaa hele sofra on numaraydı hizmette sınır yoktu amcaoğlunun arkadaşına gitmiştikte kapıda korumalar falan
[/B]
kız askerim gelio ya yarın ya öbürgün izine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?