- 5 Şubat 2008
- 12.366
- 1.334
- 248
- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.041
hahah selayım benim arkidiş tolgi ben sana yer açıcam oyuna girince ama sende hemen kap yeri...
heh juli bu defa tutturdun
tememdirr bebikkk:82::82:
fal 1 kere baktırdım ama hoştu :81:
severim ben öyle mistik şeyleri
korkutmadığı sürece:86:
hunter bot ne oluyor?
ay ben de tip olarak biliyorum ama ismen bilmiyorum ayakkabı modellerini filan
öğretsen ya kız
araştırmış alayını, nokta atışı yapıyor hatuna bak hele
Kizlarrr selamlar..
Hus bilgisayarda ... Bende telefonu elime selim uyuduktan sonra aldim yoksa oda aynisini yapmak istiyor ..
Kontesim ozel gonderdigine bakamadim ana bakacagim
Barbitom haberleri ozet gecmisin , bi ara detaylida istiyorum ..
Benide gotur benide
barbiimmmmanamm beni de götürün orayaa töbe yarabbim ama çok heveslendim yaaa bu arada sen de gel kuu oyuna valla çok zevkli tarla tapan hee
[/B]
teşekkürler kuşkamm
temem selayım izlersinn
kimse ville mi takmamış oyy anamm:84:
herkeslere günaydınnn
ani hasta
babi hasta
aşk hasta
bi ben kaldım bakalım
selam kızlar
dun gece oluyodum resmen cok kotu oldum
hem yorgunluk hemde cok ıctım hala basım donuyor mıdem bulanıyor
bı daha asla bu kadar ıcmıcem
ew oldugu gıbı duruyor sabah bızımkısı masadakılerı mutfaga tasımıs sagolsun
şimdi girişicem ewe hayatımdan bezdim resmen
bıem yusufun dogumgunu kutlu olsun canım kutladınızmı dogumgununu??
barbıtom askım falcının dedıklerıne sasırdım ben hep umutluydum ama bılıosunn
kontesım yıldonumunuz kutlu olsun nıce nıce beraber uzun senelereee
tutım her gun ugra bundan sonra ozletme
benım adım yar canım bazen geceden yapıyorum bazı seylerı mezelerı falan dıgerlerını o gun yapıyorum
dun cok kosusturdum yetıstıremıcem dıye korktum ama sagolsun esım cok yardım ettı dun bana
kızartmaları beraber yaptık
sagolsun dusa gırdı butun sıcak suyu bıtırdı zamanda yoktu tekrar suyun ısınmasını beklemeye buz gıbı suda dus aldım mısafırler gelıcek dıye butun gece tırtır tıtredım ayy dun geceyı hıc hatırlamak bıle ıstemıyorum cok fenaydım
ay bu arada dun anneme gıttım ya bana cok guzel paket hazırlamıs ew ıcın falan seyler vardı
onceden bı babet gormustum annemleyken param yoktu yanımda alamamıstım annemınde almasına ızın vermemıstım gıtmıs benden sonra onu almıs buyuk geldı numarası ama yarın gıdıcem yıne anneme degıstırıcez
kafam hala ıyı cumlelerımı anlamsız kurmus olabılırım
ve butun kızlara opucuklerımı sevgılerımı gnderıyorum
ooo aksamci ugrayabilmis buralara sarhos tekirim benim
yok be korkmabarbim haftaya eniştenin gelme durumu var bende istiyorum baktırmak ama kötü bişey sçlicek diye korkuyorum zaten geçen bir rüya gördüm takvim yaprağı 14 temmuzu gösteriyordu o günde ben ölüyormuydum ölecekmiydim öyle bişey oluyordu çok tırstım 14 temmuzdan çok korkuyorum
ben çok fena regl oldum aşkımın değişi ile çilek kız oldumdün yine asabiydim bana heh diyor senin çilek toplama saatin geldi bu hafta allahın izni ile aşkım geliyor özlemler sona eriyor 1,5 aydır göremiyorduk birbirimizi salı günü hormon testi yaptırıcam dua edin bişey çıkmasın...ımmm başka havadis varmıydı bendeeee:44:ımmm yoktu sanırım...[/I][/B]
bu sene yeşil ve mor modaymışen sevdiğim renk uyumu...bikinilerimi takım olarak giymem ben altı farklı üstü farklı olması lazım...geçen sene mor ve yeşil bikini takımı almıştım alt mor üst yeşil giyebilirim demekki
yaşasın yeşil ve mor uyumu
selam barbitom hiim feys olayi burdan yaz ozaman bebegim veya yarin ben seni arasam acep :26: ama is yerindede rahat konusamazsin sen
xzgim nereye kayboldun bebegim..
tuticanim morla yesilin uyumunu cok severim ama yesilin her tonunu sevmem
juliiim waka waka sIKti artik biraz yaa her yerde olunca :82:
barbim teşekkürler,sana da afiyet olabu arada herkeslere selam kuzularım
ben bir mama yiyeyimde geleyim
koyu turkuaz olmuş bu sankibarbim gelmş hoşgeldin uşaklım
selayım bende yeşilin her tonunu sevmem böyle bir yeşil var çağla yeşilimi ne deniyor o tonu seviyorum...
Eki Görüntüle 158525
valla cengiz abazoğlu abi öyle söylediydi tv de turkuaz daha mavimsiye çalıyor
ben zaten bu yeşile çağla yeşili demedimki örnek koydum oraya
hep senle mi anlaşamıcaz selaytomtomkıskandın mı yoksa ehehhe
anketli bi konu açtım kızlar,müzik tarzlarımız hakkında.göz atarsanız sevinirim.link veremiyorum:18:
yaa linki burdan verebilirsinki burasi bizim topigimiz burda niye yasakki link vermek arada veriyoruz yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?