Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

ark hastalanmış o yüzden konferansa gidemiyoruz bugün
hava da resmen yaz! çok üzüldüm yavvv
bi çarşı pazar yapayım diyorum ama bi şey almadan dönebileceğimden emin değilim:86:

ulaştım sıpaya :86::86::86::86:
yoldayken duymamış
ben uyuyorumdur diye de aramamış
acayipsin haaa :::
1ol a bazen aciyorum adam 1 saat telefona cikamadi diye allah bilir ne senaryolar yazdin

ark hastalanmış o yüzden konferansa gidemiyoruz bugün
hava da resmen yaz! çok üzüldüm yavvv
bi çarşı pazar yapayım diyorum ama bi şey almadan dönebileceğimden emin değilim:86:

burasida cokgüzel bugun sabah selimi krese götürürken resmen bahar vardi disarda bu havalar cok güzel oluyor insanin gönlü ferahliyor resmen :80:

aa çok pis senaryo yazarım:86: açsın o da teli aaaa
ne diye taşıyor

eed yaa baharda çok mutlu olurum bendediğin gibi içim açılırrr

yazlık cicislerimi özledimmmmm
açık renkleri özledimmmmm
izmitteki evimizin yakınına açılan avm yi özledimmmm
yaz gelse de gitsem hem aşkı görsemmm hem alışverişe doysammm

yazlık cicislerimi özledimmmmm
açık renkleri özledimmmmm
izmitteki evimizin yakınına açılan avm yi özledimmmm
yaz gelse de gitsem hem aşkı görsemmm hem alışverişe doysammm

demi demi gelsin hemen yaz...
bugun hus patronuna izin isini sordu kismet olursa haziran türkiyedeyiz bizde... izmitte olursan istanbula giderken yol üstümsün durur bir cayini iceriz

bugun hus patronuna izin isini sordu kismet olursa haziran türkiyedeyiz bizde... izmitte olursan istanbula giderken yol üstümsün durur bir cayini iceriz

oh süperr selayım inş denk gelirr
bu yaz izmirde az kalmayı planlıyorum,bakalım
izmit-ist arası mekiklerde olcam inş

hus niye bizi kesiyor
cici geceler barbitomtom

hus muhabbeti döndürdük ya feyste :18:

devamınıda merakla bekliyorum :86:
güzel uyudum sözünü dinledim xzgi aplam
o kadar güzel uyudum ki sabah işe geç kalıyordum hatta
miden geçmiştir umarım , sarhoş tekir

makneye çamaşır atarken duygulanan aybur
İnşallah bitanem

Barbim husla beraber gulduk hans muhabbetine ..

he, iyi bari ohh

bende saskin turist ezgilerin ordan kuzenime dönerken 5 eur vermisim taxiciye

ayburum yaptım teşekkür ederimm
anlatmamı ister misin kuşum?

e peki blogları görüyorsunda , blogcular yeni birşey ekliyorlarmı ? :26:

sonra nasıl geri aldın selayım

günün anlam ve önemi içinn , odamda duran ve hep aynı tarihi gösteren takvimimi sizinle paylaşmak istedim:78:
Eki Görüntüle 158703

çok şekermiş bu kontesim

hoşgeldin sen geçmişi okuyana kadar ben 1 cüz bitiririm
selayım boşa gitmemiş Allahtan ödeşmişsiniz
senki bi kahve pohaçaya 20 tl vermişsin yıllar önce

ben kopanzi

nasıl geçmiş acaba yusufun gece yatısı :26:
inşallah onların sitesinide inletmemiştir annee annee diye :84:

şu yeşillei çingane pembesi hoşmuş ben sedefli oce sevmiom :76:
güle gülle sürüştür kızzz

ulaştım sıpaya :86::86::86::86:
yoldayken duymamış
ben uyuyorumdur diye de aramamış

ayyy sevgilim bana senin yaptığın bu psikolojik baskıyı yapınca hayatan soğuyorum zavallı 1ol

Allahımm mayıs haziran ve eylül hemen gelsinnnnn

ben begenmedim yaa :26::26:

kankama katılılıyorum :13:

xzgim yavrum hormon testleri bir sürü ve farklı farklıymış şimdşde başka bi hormon testi istedi jinekologum böyle habire kan verince test isteyince tırsmaya başladım töpe töpee bakıyor test sonuçlarına hımmm diyor birde şunlara baktıralım demişti geçen ay gittiğimde regl olunca 3cü günü hormon testi istediydi benden yine yarın 3.cü günü sabah 11 de gidip kan aldırıcam...
bu arada selamamımıda söyle enişteye muhakkak hakettiniz yani bir tatili narin vücüdun artık dinlenmeli kuşum...

selayım haha doğru demişsin valla ağlamayana meme yok diyerekten...bende hep özledim diye yazdım her yere benimki perşembe ayarlıcam kendimi çok özledim seni dedi hafta sonun akadar burda kalıcak allahın izni ile...

ayburcum kumpirini yemiş ohh afiyet bal şeker olsun yarasın bebişe...bende bazen beşiktaştan ortaköye yürürüm ama keşke mağazalar olsa o yoldayürümek daha zewkli olur bi keresine çırağan sarayının orda tur otobüsü vardı içinde japonlar vardı beşiktaşa yürümeye üşenmiştik atladık otobüse arkadaşla şöför türktü beşiktaşa gidene kadar şoförle konuştuk adam diyorki bütün gün bunlar çan çin çon konuşuyor bişey anlamıyorum diye sitem ediyordu bizi bjk ye bırakmıştı ordan taksime çıktıydı tur otobüsü hahaha ay hey gidi muzur yıllıarım...

barbim urfadasınız bugün demek way maaşallah az kaldı urfanın yemekleride ne güzel olur heee geçen sene karadeniz turuna gittiydik bu sene mardin,urfa,diyarbakır turunamı gitsem sırf yemeklerini yemek için

kuşkam ocelerinin rengi güzelmiş sen sedefli seviyorsun ben kullanamıyorum simleri beni rahatsız ediyor birde asetonla çıkarınca simler çıkmıyor deli oluyorum...sana yakışıyor ama...

kontescan sizin yıldönümünüzü facedede kutladım burdada kutlayayım nice mutlu uzun ömürlü beraberliklere inşallah...

biemcim yusuf paşa demek abinde kaldı sende kendini dinlemişsindir birazcık partide sonraya kalmış haydi bakalım...

juliaaaa havuzun kızı juliaaaaaaaa öyle bir video vardı adamın teki kendini videoda çekmişti abuk subuk konuşuyordu ne zaman izlesem kopuyorum askerin geliyormuş haydi bakalım bol bol hasret giderin...

gloxinya görüşemiyoruz canım yoksam sendemi artık gece yatan gündüz dolaşanlardan oldun...

handem uğramamış sanırım okul vakti yorgundu sanırım bu hafta

ve diğer hanımlar selammmmmmmmmmmmmmmm sizlerede...

tutişkom stres yapma canım doktor her hitimali göz önünde bulundurmak zorunda , o yüzden her tahlili yapmak zorunda yapmaması kötü olurdu bence
enişte durumları toparladımı canım , nasıl gidiyor ?
ayy evet bu sene mardin urfa gezin bende çok istiyorum gezmek oraları

tutim çok merci bebiğimmm
barbim etek elendi tamamdır
yeni şeyler eklenmiş bloglara evet,ama bunlar yabancı bloglar,Tr' den değil
takvim fikrin için teşekkür ediyorumm
1ol'da ben gibidir kız,son okula gidişimde paso nerdesin,ne yaptın diye mesajla + aramalar aldım:86:

tutim doktor konusunda yorum yapamıyorum çünkü dediğin 'hımmm hımmm' lı anları ben de hiç sevmem.
orta okul + lise dönemim boyunca skalyoz için röntgenler çektirip durdum
doktoru beklemek,yorumunu dinlemek,ameliyat oluncak mı diye s*çış dakikaları ömrümü yemiştir yani:18:
hastanelerin kokusunu bile sevmem

tutiskom selam bebegim cok sevindim senin adina yuppiii yupppi demek istiyorum :)
sen ne zaman gidceksin doktora ??

ayy Urfadayız bugün ama Urfaya uğursuz geldik Urfalı İboyu vurdular :18::18:

ayy bunu dün ben yazacaktim yaa ne som agizlisin diyecektim sana :)
nasilmis durumu ibo abinin

Son düzenleme:
tutiskom selam bebegim cok sevindim senin adina yuppiii yupppi demek istiyorum :)

ayy bunu dün ben yazacaktim yaa ne som agizlisin diyecektim sana :)
nasilmis durumu ibo abinin

az önce okudum haberleri
hayati tehlike sürüyormuş
yoğun bakımdaymış
ameliyat+estetik olmuş bi sürü
beyinde açık yara varmışmış
konuşmayı etkilemez ama kalıcı başka hasarlar verebilir diyor doktorlar
ilk gittiğinde felç olarak gitmiş hastaneye

tutim feysteki resmimizi gördün demi ??
barbitom ve xzgitomtomlarda varlar
tomtom navigator markasi var böyle heheheh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…