- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.101
slm kıslarrr
ben bi geçmişi okuyimm
iyi geceler barbim
xzgim makineye atıp yıarken bile ayrı duygulandım hayal ettim inş Rabbim ogünleri göstercek
bgn gezdim ama çok yorulmadım ütü işlerinide kısım kısım yapcam hepsi minik minik oyalayıcı bi okadarda zevkli şeyler
senin market maceralarından bildiğim 5 tl yerine 50 tl verip sonra pardon yanlış oldu diyip geri aldığındıyanlış hatırlamıyosam
ilacın işe yaramasına sevindim
yarın trendde bana göre bişey yok
askım ben ozelden anlatırım sanaaAh be xzgim dikkat et bebegim ...(
Kontesim trend postasini gecti yatmadan once :))
Barbim husla beraber gulduk hans muhabbetine ..
Ezgim senin market olaylari nedir ???
Ayburum bende seliminkileri yikamistim , off minik minik ne zor sermistim. :)) ozamanlar ..
kızlar acıklamıslarblogspot için dns leri nasıl değişiyorduk kızlar??
takip ettiğim tüm bloglar uçmuş
dün açıktılar:26:
slm kıslarrr
ben bi geçmişi okuyimm
sonra nasıl geri aldın selayım
günün anlam ve önemi içinn , odamda duran ve hep aynı tarihi gösteren takvimimi sizinle paylaşmak istedim:78:
Eki Görüntüle 158703
hoşgeldin sen geçmişi okuyana kadar ben 1 cüz bitiririm
selayım boşa gitmemiş Allahtan ödeşmişsiniz
senki bi kahve pohaçaya 20 tl vermişsin yıllar önce
ezgimm derdin neydi o kadar canım ya dikkat etsene kendine birazzselam kızlar
dun gece oluyodum resmen cok kotu oldum
hem yorgunluk hemde cok ıctım hala basım donuyor mıdem bulanıyor
bı daha asla bu kadar ıcmıcem
ew oldugu gıbı duruyor sabah bızımkısı masadakılerı mutfaga tasımıs sagolsun
şimdi girişicem ewe hayatımdan bezdim resmen
bıem yusufun dogumgunu kutlu olsun canım kutladınızmı dogumgununu??
barbıtom askım falcının dedıklerıne sasırdım ben hep umutluydum ama bılıosunn
kontesım yıldonumunuz kutlu olsun nıce nıce beraber uzun senelereee
tutım her gun ugra bundan sonra ozletme
benım adım yar canım bazen geceden yapıyorum bazı seylerı mezelerı falan dıgerlerını o gun yapıyorum
dun cok kosusturdum yetıstıremıcem dıye korktum ama sagolsun esım cok yardım ettı dun bana
kızartmaları beraber yaptık
sagolsun dusa gırdı butun sıcak suyu bıtırdı zamanda yoktu tekrar suyun ısınmasını beklemeye buz gıbı suda dus aldım mısafırler gelıcek dıye butun gece tırtır tıtredım ayy dun geceyı hıc hatırlamak bıle ıstemıyorum cok fenaydım
ay bu arada dun anneme gıttım ya bana cok guzel paket hazırlamıs ew ıcın falan seyler vardı
onceden bı babet gormustum annemleyken param yoktu yanımda alamamıstım annemınde almasına ızın vermemıstım gıtmıs benden sonra onu almıs buyuk geldı numarası ama yarın gıdıcem yıne anneme degıstırıcez
kafam hala ıyı cumlelerımı anlamsız kurmus olabılırım
ve butun kızlara opucuklerımı sevgılerımı gnderıyorum
visli böğğğğkontesım sarkı super buarada klıbı ızlemedım de
vıskı ıctım cok agır onceden ıcıyodum bısey olmuyodu alısmıstım
smdı cın carpmısa dondum
ooo aksamci ugrayabilmis buralara sarhos tekirim benim
tutim anahtar olayını hiç hatırlamıyorum kuzum yaaahayırlı pazarlar dostlarım....
ayburcum annem bana bu oyun yüzünden kafaya taktı dalga geçiyor çocuk gibisin diye
barbim haftaya eniştenin gelme durumu var bende istiyorum baktırmak ama kötü bişey sçlicek diye korkuyorum zaten geçen bir rüya gördüm takvim yaprağı 14 temmuzu gösteriyordu o günde ben ölüyormuydum ölecekmiydim öyle bişey oluyordu çok tırstım 14 temmuzdan çok korkuyorum
xzgim geçmişler olsun bebem çok yorgun düştün bence artık biraz kendine zaman ayırmalısın capon bebem misafir gelecekse bir daha biraz sabretsinler çok üzülüyorum eşinle doğru düzgün baş başa bile kalamadınız kasımdan beri güzel bir yaz tatili hakettiniz bence enişteye söyle ayarlasın ki ayarlar bence balayı şart size kuşum...
selayloyum enerjim bittibu arada benin aşk kentinde senin yerini tolga kapmış sana yer açıcam bebişim...
kuşkaaaaaaaaaam şu rita denilen karının anahtarı nerde ya of gına geldi 4 mısır toplayın diyor eski bölümden eski bölüm nerdeki bendeki mısırları tpluyorum mısır ekmeği çıktı anahtar neyim çıkmadı
kkontescan hunter bot u bilmiyormusun ünlülerin ayağında hep ondan var uzun çizme anacım..önünde hunter yazıyor...
diğer hanımlar selamın hello sizedeeee
ben çok fena regl oldum aşkımın değişi ile çilek kız oldumdün yine asabiydim bana heh diyor senin çilek toplama saatin geldi bu hafta allahın izni ile aşkım geliyor özlemler sona eriyor 1,5 aydır göremiyorduk birbirimizi salı günü hormon testi yaptırıcam dua edin bişey çıkmasın...ımmm başka havadis varmıydı bendeeee:44:ımmm yoktu sanırım...
barbim gelmş hoşgeldin uşaklım
selayım bende yeşilin her tonunu sevmem böyle bir yeşil var çağla yeşilimi ne deniyor o tonu seviyorum...
Eki Görüntüle 158525
ay koptummmmtutiskom ve konteskom ne güzel anlasamamisiniz öyle
kopardiniz beni burda...
bu yesil güzel evet
benim buna yesilvert diyesim geldi
bastım çoktan
bizden biri kötü icerige basiyormus simdi
off olsa hepsini yerim vallaaaurfanın etrafıııı dumanlı dağlar aman amannnn
gezme ceylan bu dağlarda seniii avlarlarrrrr
anaydan babaydan yardan ayrı koyarlarrrr
ahey aheyyyyyy , tey tey teyyyyy
buyrun çotanakların sıra gecesineee
ayburum al bütün enercilerim senin ossunnxzgim hem çok yorulmuşsun hemide fazla içmişin daha iyisindir inş
kontesim yıldönümünüz kutlu olsun daha nice yıllara inş 1olunla beraber
barbim zamanında izmirde urfalı bi aşiret evine gittiydim çakma urfalı sayılırımne biçim evdi yaa hele sofra on numaraydı hizmette sınır yoktu amcaoğlunun arkadaşına gitmiştikte kapıda korumalar falan
tutim gardırop koçtaşta bulabilirsin sürgülüler 600 liraydı mdf hemde oyuna çok daldın yine boynun tutulcak dikkat et
selayım cityvillemidir nedir seni bizden aldı
bm bgnde yok
julia asker hasretinden videolar paylaşıyoaz kaldı kavuşmanıza inş
gecekuşum accık enerjini bana yolla
gözünaydın canımmmkız askerim gelio ya yarın ya öbürgün izine
face de paylaştığım yonca evcimik klibinin altına,arkadaşım : yrn okulda ttnet konferansı var,sertifika verckler die yorum yazmş yarıldım yaaaaaa
okudum okudum
ama uykum geldi :44:
selayım
tutimm
xzgim
ezgim
barbişim
kuşum
handem
aybuşum
galaxim
kontesim
hepinize hayırlı geceler tatlı rüyalar
çok yorgunum
yarın ,malum yusuf abimlerde olduğu için öğlen gibi abimlere gidicem
slmlar kızlar...
neler yazıştınız görmedim,bi selam veriyim dedim,yatıcam birazdan çoook uykum var :97:
yarın görüşürüz inşallah kızlar.öptüm hepinize iyi geceleer :79:
ben de yatıyorum cici geceler herkeseee
yarın konferans varmış okulda bakalım hava güsel olursa değerlendirmeyi düşünüyorumm
ezgim teşekkürler bebişimm
herkeslere öbücükk & çauwww:80:
ibrahim tatlıses başından vurulmuş durumu ağırmış
aaa kim vurmuski ???
kizlar aceden ellerim gerildi yaa felaket sekilde kremimde bitmis....
ben yatayim öpüyorum sizi
gecekusum ii geceler sanada canim
günaydın kızlar
kuşkam ojelerin hayırlı olsun,üstteki yeşilden bende de var.
başka kim ne demiş hatırlamıyorum üzgünüm
1ol dün çok hastaydı,şimdiye arardı mutlaka işe geldim uyandım ws diye
aramadı,ben de ulaşamıyorum
panikledim biraz
gece de uyuyamadım baya bi saat
günaydin canim,
hemen neden panikliyorsun güzelim yaa dedign gibi hasta oldugu icin uyanamamistir bekle 1-2 saat panik yapma ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?