Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

olayin ciddiyetini bilmiyordum tabikide can üzüldüm bak simdi ...

ayy çok daraltıcı durumlar hiç sevmiyorum benimkide yapıyor bazen
ama sizde ayrı bir mazoşistlik oluşmuş , karşılıklı

ayy bunu dün ben yazacaktim yaa ne som agizlisin diyecektim sana :)
nasilmis durumu ibo abinin[/B]

hakkaten he
pkk varmış sanırım işin içinde, günahını almıyım ama pkkyla işbirliği içindeyse , su testisi su yolunda kırıldıysa kimse kusura bakmasın gebersin dicem
aksi takdirdeyse eğer durum, Allah şifa versin çocuklarına bağışlasın

neyse kizlar yinede konusmayalarim bu konu cok hassas ..
sonucta can cekisiyor ..insanlar yasadiklari gibi ölürler ..

neyse kizlar yinede konusmayalarim bu konu cok hassas ..
sonucta can cekisiyor ..insanlar yasadiklari gibi ölürler ..

normalde çok merhametliyimdir ki hep bu yönümden hiç haz etmem, kindarlığım falan yoktur sinir olurum kendime ama işin içine pkk girdiyse ! ( bilemiyorum , günahını almıyım ) hiç ama hiç acımam gerine gerinede söylerim bunu selayhusum, ister can çekişsin ister son nefesini versin ama dediğim gibi daha belli değil şu an henüz merhametsiz tarafımı takınmadım takdiri Allah belirler Mevla görelim neyler , neylerse güzel eyler

hus severdi onun bazi sarkilarini bazen bana kizip bir kulunu cok sevdim sarkisini bagira bagira söyler
bide ben insan degilmiyim

aynen bebegim mevla görelim neyler neylerse güzel eyler
ne güzel bir sözdür yarabbim

haklısın canım bende sırf içim rahatlasın diye gidiyorum dr a...
eniştenin durumlarını bana ne telde ne anlatıyor nede bahsediyor herşeyi geldiğimde konuşalım dedi bende çok fazla üstüne gitmiyorum canım...tek bildiğim işleri çok yoğun tek başına iş yürütüyor olması...

bende hiç sevmem cnm hastane kokusunu küçükken 2 kere ameliyat oldum allah muhafaza çok tırsarım ameliyattan...

tutiskom selam bebegim cok sevindim senin adina yuppiii yupppi demek istiyorum :)
sen ne zaman gidceksin doktora ??

ayy bunu dün ben yazacaktim yaa ne som agizlisin diyecektim sana :)
nasilmis durumu ibo abinin

selayım yarın sabah 11 de gidicem allahın izni ile canım...bende yuppi yuppi oldum benimki dayanamıyorum artık geleceğim dediği an

tutim feysteki resmimizi gördün demi ??
barbitom ve xzgitomtomlarda varlar
tomtom navigator markasi var böyle heheheh :))

ebet gördüm canım hepiniz çok güzelsiniz benim şaftım kaymış hahaha

annem grip diye elektirikliyi ben açayım dedim
aynı yeri 6 kere süpürttü tepemde direktif vere vere
asabım bozuldu
çok sinirliyim
uyuz oluyorum böyle şeylere

haha ay kontes alemsin yaa ben o tantanayı her sabah uykumun en güzel yerinde çekiyorum makinayı odama bırakıyor çıkıyor uyanınca kendi odamı süpürmem için o akşama kadar kalır orda annemde kalkıp almaz yani illa süpürücem bende fişe takıyorum annem mutfaktayken makina çalışır ama süpürmem maksat süpürmüş süsü vermek bunu genelde içimden gelmediğ zamanlar yaparım ...ama annem çok fazla karışmaz şurayı sil bunu yap v.b diye...annemle iyi anlaşırım ben ablamdır benim babamda abim

hava süpper ya dışarı çıkmam lazım kalın bigudi alayım diyorum...
size birşey sorcam benim saçlarımın ucu çok kırıldı temizlettiricem bu hafta diyorumki perçem kestireyimmi :44: değişiklik istiyorum birde benim saçlarım dalgalı kullanabilirmiyim...:26:

kızlar dr oetker bişey çıkarmış truffe diye alıp yapmak istiyorum benimki geldiğinde hediyelerin yanında onuda şık bir kutuya koyup çikolata niyetine vermek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…