- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.341
kontescan kombinine baktimda daha yorum yazamadim cok zayiflamisin yaa bide bu etek sana cok yakisiyor...
biem olabilir dogru gözünden kacmistir.. o anlik sitemdi zaten canim durumu anlattim ...
kolay gelsin dikise baslamisin yine , 10 parmaginda 10 marifet masallah sana
ayburum ugradinmi canim kafam cok agriyor cok takip edemedim ara ara baktim ...daha feysteki resimlerinize bile yorum yapmadim vah bana vahlar bana
tutim o saatte yazmak istemedim bebegim uyuyorsundur diye sen tahlil almayami gittin simdi acaba ?? insallah iyi cikar
gloxi bendede durumlar ayni canim mikrodalga firinda sucuk yapti diyor tek yapabildigi sey
ben olmasam ac kalir anlasin bakalim ...
selimle kendime corba yapacagim sonra
barbitom yogunsun heralde
xzgim misafirlerin gelmis gitmis hamarat askitom benim hemende yapmisin güzel pastani olsada yesem enerji depolasam uykum var benimde ytaip uyusaydim keske uyumadim uykum geldi
kizlar hayhay ugradimi , bugum barbimlede konustuk kesin dogurdu o yaaa telefon vermemismiydi kimseye , ne feys ne msn hicbirseyi yoktu hicbirimizde..
handem asagida gördüm seni geldinmi okuldan canim ??
benim adim yar konustuk zaten canim seninlede
öptüm hepinizi
:127::127:
:103::103:
:127::127:
ezgi kactı ıcıme demıs
ben hıc denemedım onu canım
sımdıden afıyet bal seker olsun
aslında bızımkısı doktora gotureyım senı dedı
ama ıstemıyorum sevmem ben doktor moktor
kontescan kombinine baktimda daha yorum yazamadim cok zayiflamisin yaa bide bu etek sana cok yakisiyor...
biem olabilir dogru gözünden kacmistir.. o anlik sitemdi zaten canim durumu anlattim ...
ayburum ugradinmi canim kafam cok agriyor cok takip edemedim ara ara baktim ...daha feysteki resimlerinize bile yorum yapmadim vah bana vahlar bana
tutim o saatte yazmak istemedim bebegim uyuyorsundur diye sen tahlil almayami gittin simdi acaba ?? insallah iyi cikar
gloxi bendede durumlar ayni canim mikrodalga firinda sucuk yapti diyor tek yapabildigi sey
ben olmasam ac kalir anlasin bakalim ...
selimle kendime corba yapacagim sonra
barbitom yogunsun heralde
xzgim misafirlerin gelmis gitmis hamarat askitom benim hemende yapmisin güzel pastani olsada yesem enerji depolasam uykum var benimde ytaip uyusaydim keske uyumadim uykum geldi
kizlar hayhay ugradimi , bugum barbimlede konustuk kesin dogurdu o yaaa telefon vermemismiydi kimseye , ne feys ne msn hicbirseyi yoktu hicbirimizde..
handem asagida gördüm seni geldinmi okuldan canim ??
benim adim yar konustuk zaten canim seninlede
öptüm hepinizi
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
[/url][/IMG]
selam kızlar ablamlar sımdı gıttı balkon yıne superdı
yaptıgım pastayı ve kalp seklındekı kırıntıyı koydum gecmıse gıdıyım
kızlar nasılsınız
selayım son saatim boş size bakayım dedim
dün akşam geçmişi okudum internet gitti cevap yazamadım ya şimdi de hatırlamıyorum neler vardı
haftasonu cumartesi okulundan sonra eve kendimi zor attım gripten bütün vücudum kırılıyodu bütün pazar yattım
slmlar daha pcyi anca açabildim
torıum avmye gidip geldim birazdanda duş alıp ütü yapcam
selayım gloxim canlarınız sıkkınmış inş çok önemli değildir ben şimdiye kadar 24 saat küs kalamadım eşime aslında kalacak çok nedenim var ama bende o küs potansiyeli yokaccık becersem fena olmıycak ama adam 6 yıldır huyumu almış tınlamıyo beni nede olsa tanıyo
selayım demek eşin microdalgada sucuğu beceriyo bizimki iyi yemek yaparda mutfağıda batırır
bm dün güzel bir gün geçirdik aybikle inş birgün hep beraber tüm çotlar toplanırızyusuf dayısında rahat kalmış sevindim dikişe başlıycakmışsın kolay gelsin
selayım geldım ama yoksun
ayburum soylemedım daha konusucam ama
tesekkur ederım cokkk kestanelı kakaolu yaptım
ıltıhap bende fena ates yaptı yatıyodum annem geldı bana cıcıler almıs
mutlu oldum ayaga kalktım
bende bugün yapmadım vazgeçtim...
ama portakal kreminden yaptım,çok güzel,ferah ferah oldu
aynen bende sevmem doktor,hastane kokusunu falan,ama evlenince dört biyanım tıpçı doldu
ben barıştım
sadece ikinize mi yapcaksın çorbayı
aaa üzüldüm bak şimdi goncana
barışmasaydım ben de tatlıdan vermezdim ona
kontes e bakmadım,şimdi bakıyorum...
aybur düzeldi canım...
ben de pek dargın kalmam aslında.arada inadım tutuyo işte
tatlımın resmini çektim,ama ben ezgi gibi portakala koymaya üşendim...
bu kadarını yaptım ya,yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?