Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

silanin bir sarkisi var

sözleri aynen söyle
cebren ve hile ile zaptedildim yanlis fatih tarafindan feth edildim
hep hikaye bu vallahi katledildim

kakaolu sütümü ictim ben yatayim artik bugun dogru düzgün hicbirsey yemedim denebilir kahve ve ivirzivirla cok sagliksiz birgün gecirdim malesef

yarin ola hayir ola diyorum ve geceme burda nokta koyuyorum hadin öpüldünüz..

ezgim bidaha ugramadin acaba nasil oldunki ????????

günaydin kizlar..

sabah selim yanima yatayim derken burnuma siddetli bir kafa atti 10 dakka agladim resmen moralimi iyice bozuldu canim yandi ters gitmesi gereken birseyler var sanki, üc aydan beri bu hareketten cok korkuyordum hep sakiniyordum ... simdi burnum yaniyor ... disardan birsey gözükmüyor ama dua ediyorum cökme falan yoktur insallah

geçmiş olsun selayım yaa...
umarım bişey olmaz
öyle bi darbede bişey olma ihtimali var mı peki?

günaydın biem :80:

Son düzenleme:

kontesim selayıma sonuna kadar katılıyorum

inşlh bişi yoktu canım
çocuklar malesef bazen dengesiz hareketler yapabiliyolar

Tekrardan gunaydin kizlar ... Cok siddetli bir darbede kikirdakta kayma bs vs olabiliyor ... Simdi disardan bisey gozukmuyor ama hala yaniyor burnum (
Zaten su an icin yapacak bisey yok yazi beklemem gerekmekte ...
Selimde aglama anne agla diyordu agliyamadim bile ..

Isim tuhafi ameliyata karsi olan husda feryadim aglamalarimla iceriye girdi , bisey olduysa yaptirirsin yine aglama diy0rdu

kıyamam canım benim yaa...
annelerin ağlamasına dayanamıyoruz işte,küçüğüde büyüğüde
barıştınız mı hus la?

ayy canımm
tabi bilmiyoki annesinin niye ağladığını

ayy içim sızladı okuyunca umarım bi şey olmamıştır selayımm ama hus da haklı bi şe olursa yaptırırsın yine:90:
kontesim selayıma sonuna kadar katılıyorum

teşekkürler canım:86:

inşlh bişi yoktu canım
çocuklar malesef bazen dengesiz hareketler yapabiliyolar

herkese selam;
hiç keyfim yok moralim sıfır,ailecek üstümüzde çok pis nazar var anlatsam anlamazsınız allah kimseye yaşatmasın annemden sonra sanırım babam ameliyat olucak fıtık ameliyatı,ben tahlil sonuçlarımı alamadım daha evde kapının kirişinde kocaman dekor ayna var yeni alınmıştı tam kapının altından geçerken ayna yere düştü tuzla buz oldu ya kafama düşseydi...annem akşam makinaya bulaşıkları makinaya koyarken bardak elinde patladı,akşam çok feci ağlama krizim tuttu sebepsiz yere bağıra çağıra ağladım annem okudu üfledi rahatladım...geceleri tek başıma yatamıyorum ... evde herkesin üstünde yorgunluk ağırlık var özellikle benim sürekli uyumak istiyorum allah kimseye yaşatmasın...nazar değdirenlere ve büyü yapanlardan nefret ediyorum allah ıslah etsin...

son gördüğüm selayım burnuna selim çarpmış sanırım geçmiş olsun korkma bir sorun olacağını sanmıyorum canım benim kuzende ameliyattan sonra düştüydü burnunu çarpmıştı bişey olmamıştı...

tutim geçmiş olsunn:18:
aşkının durumu kesinleşti mi?
onu düşünerek mutlu olmayı dene
evde bi mevlid filan mı yapsanız acaba:26:

çok enteresan bi rüya gördüm,nette bulamadım anlamını
bilen varsa yazar mı,sevinirim
dudağımdan iki büyük şiş gibi iğne gibi şey çıkarıyordum
kan yoktu ama canım yanıyordu ve dudağım resmen 3'e 4'e yarılmıştı
hayırdır inş

tutim çok geçmiş olsun canım
bazen aksilikler üst üste geliyo :44:

kontesim kk da rüya yorumlayan bi üye var
onun topiğinin linkini verim istersen ona sor

bende vampirlerle uğraştım bu gece rüyamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…