- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.381
silanin bir sarkisi var
sözleri aynen söyle
cebren ve hile ile zaptedildim yanlis fatih tarafindan feth edildim
hep hikaye bu vallahi katledildim
kontesim demin elbisene yorum yapamadan ciktim ne kadar güzel olmusun öyle fistk gibi cok yakismis o elbise sana altina kesinlikle platform topuk diyorum ve saclarda at kuyrugu olmali kesinlikle kesinlikle
o digerini alma tam dolgu topugu platform al dügün bayram icin sexapeline sexapellik katsin
günaydin kizlar..
sabah selim yanima yatayim derken burnuma siddetli bir kafa atti 10 dakka agladim resmen moralimi iyice bozuldu canim yandi ters gitmesi gereken birseyler var sanki, üc aydan beri bu hareketten cok korkuyordum hep sakiniyordum ... simdi burnum yaniyor ... disardan birsey gözükmüyor ama dua ediyorum cökme falan yoktur insallah
Tekrardan gunaydin kizlar ... Cok siddetli bir darbede kikirdakta kayma bs vs olabiliyor ... Simdi disardan bisey gozukmuyor ama hala yaniyor burnum(
Zaten su an icin yapacak bisey yok yazi beklemem gerekmekte ...
Selimde aglama anne agla diyordu agliyamadim bile ..
Isim tuhafi ameliyata karsi olan husda feryadim aglamalarimla iceriye girdi , bisey olduysa yaptirirsin yine aglama diy0rdu
Tekrardan gunaydin kizlar ... Cok siddetli bir darbede kikirdakta kayma bs vs olabiliyor ... Simdi disardan bisey gozukmuyor ama hala yaniyor burnum(
Zaten su an icin yapacak bisey yok yazi beklemem gerekmekte ...
Selimde aglama anne agla diyordu agliyamadim bile ..
Isim tuhafi ameliyata karsi olan husda feryadim aglamalarimla iceriye girdi , bisey olduysa yaptirirsin yine aglama diy0rdu
ayy içim sızladı okuyunca umarım bi şey olmamıştır selayımm ama hus da haklı bi şe olursa yaptırırsın yinegünaydin kizlar..
sabah selim yanima yatayim derken burnuma siddetli bir kafa atti 10 dakka agladim resmen moralimi iyice bozuldu canim yandi ters gitmesi gereken birseyler var sanki, üc aydan beri bu hareketten cok korkuyordum hep sakiniyordum ... simdi burnum yaniyor ... disardan birsey gözükmüyor ama dua ediyorum cökme falan yoktur insallah
kontesim selayıma sonuna kadar katılıyorum
teşekkürler canım:86:
inşlh bişi yoktu canım
çocuklar malesef bazen dengesiz hareketler yapabiliyolar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?