- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.461
bende klasik pazartesi başlıyorum.
az biraz pilates,az biraz yürüyüş
yazmalımı görüyorum aşağıdaaaa
canim bu yazini sabah yazdin daha gelmedin eve sanirim ?? acaba sonuclar ne oldu insallah hersey yolundadir..selam canlar...
hepinize tekrar teşekkür ederim...
selayım msn ye çok fazla giremiyorum canımbugün belki akşam açarım ...
xzgim yazını şimdi gördüm cnm mideni üşütmüşsündür tatlım banada oluyordu öyle hem canım bişeyler yemek istiyor hemde midem bulanıyordu...nane limon iç canım dr a gitmişsindir sanırım şuan...
barbim şu ara çalışmayı düşünmüyorum canım annemin bana ihtiyacı var şimdi babamda ameliyat olucak ya 2 ay evde istirahat edecek sanırım babam...
kkontescan o siyah elbise güzelmiş ama eteğini beğenmedim dar olsa daha güzel olurdu o tarz etekler bir rüzgarda hemen açılıyor sinir oluyorum...
ayburum temizlik yapıyormuş kolay gelsin canım bu arada dediklerine katılıyorum canım ama işte elimde olmuyor...
biemcik elbiseler dikecek sanırım yine
kuşkam uğramış gitmiş dün...
gloxican tatlı yapıcakmış benimde yapmam lazım çok üşeniyorum
hay hay bencede doğum yaptı
bende dr a gidicem birazdan tahlil sonucumu göstericem...
simdiye kadar coktan gidip ilaclara baslamaliydin bitanem , bunada sükür diyorum bugun iyikide gitmisin lütfen bir is yapma yat iyice dinlen kalkmadan..geldım ben kızlar
hava cok guzel ama doktor bana yatak hapsı verdı
yatıcaksın bol bol dedı
kanın cekılmıs resmen dedı ne demek ıstedı anlamadım gercı
agır usutmusum ıste antıbıyotık,oksuruk surubu,grip ilacı,ates dusurucu bıde mıde bulantısı ıcın ılac verdı
smdı yemek yıcem sonra mutluluk kaynaklarım jelıbonlarım cıkolatalarımla yataga kurulucam
selayım ve tutim güzel haberlerle gelin inş
ben arkadaşıma geldm,burdan derse geçicez beraber
çauwww
barbiş geçmiş olsun tatlım benimde oturmaktan biyerlerim ağrıyo..
iyice hamlamışım,azıcık bi hareket yapıyım,kopuyo herbiyerlerim
bugünde üstümde bi mayışıklık var nedense,tv izliyorum yerimden kalkmadım akşam boyunca,pcyle ilgilenmek bile zor geldi
bakınıyım biraz,dolaşayım buralarda :97:
barbıtom aman dıyımmm sımdı olma teyze
yat dınlen askım sırt ustu kemık agrısı cok fena
bende o sıyah elbıseyı begendım mavılıyı degıl gıyememkı oyle bı elbıse
ıyılesırsem haftaya bakıyım bı varmı yokmu dıye
bencede kontes ya ewlenın ıstanbula gel senn ne guzel olur
bende yatıyorum ınceptıon fılmını ızlıyorum yıne
her sıgara molasında gelır yazarım
Bende anca gelebildim ... Ama yine gidecegim
Barbitom ugramis sana gelince masaj yapayim bize el gecmis sanirsam .. Buyuk buyuk anneanneden
Burnum hala yaniyorrr .. Biran once yaz gelse size kavussam burnuma baktirtsam bidr
:26: sağolmaş.Allah muhabbetinizi artırsın :)
bence de off offf
selayım hg bebişimmm
ben de sporumu yapayım yatıcam
bebişi uyuttum:90:
haberlere baktık beraber
japonya boşaltılıyormuş
bu aralar uyku düzenim şaştı gece oturup gündüz uyumak istiyom xzgim gibi oldum
dus alip is bulma kurumuna gidecegim randevum var dondurmustum verdikleri yardimi tekrardan aktif hale getirdim , disardada yagmur var hasta olurum dus alirsam ama kendime gelmek icin almam gerekiyor..
selam canlar...
barbim şu ara çalışmayı düşünmüyorum canım annemin bana ihtiyacı var şimdi babamda ameliyat olucak ya 2 ay evde istirahat edecek sanırım babam...
bende dr a gidicem birazdan tahlil sonucumu göstericem...
geldım ben kızlar
hava cok guzel ama doktor bana yatak hapsı verdı
yatıcaksın bol bol dedı
kanın cekılmıs resmen dedı ne demek ıstedı anlamadım gercı
agır usutmusum ıste antıbıyotık,oksuruk surubu,grip ilacı,ates dusurucu bıde mıde bulantısı ıcın ılac verdı
smdı yemek yıcem sonra mutluluk kaynaklarım jelıbonlarım cıkolatalarımla yataga kurulucam
kizlar kuruma gittim bugun kurumdan ciktim kirmizi isikta beklerken araba ile önümdeki kamyonet geri geri gelip arabama vurdu biraz cizilmis moralim bozuldu resmen geri geri geldigini gördüm kornaya bastim ama adam duymadi..
iyikide fazla bisey yok bide onla ugrasmak istemezdimm. aramizda anlasacagim 100 eur falan iste
sonrada selimle beraber iregiz arkadasa gittik selim kiziyla oynadi bizde sohbet ettik..
selamm;
selayım geçmiş olsun canım...allahtan fazla bişey olmamış canım...
benim tahliller pek iç acıcı değil hormonum olması gerekenden fazla çıktı ilaç tedavisi göreceğim 2 ay sonra tekrar kan tahlili yapılıcak birde meme usg si istedi dr göğsüm arada ağrı yapıyor hormondan kaynaklanıyormuş allah dermansız dert vermesin bunada şükür dr um saolsun çok iyi bir dr strest ve sıkıntıdan uzak durucaksın dedi gerekirse psikoloğa git rahatlarsın dedi...
benimki maalesef gelemiyor işlerini yoluna koyamamışhayırlısı böyleymiş yarın sabah 8 buçukta canım babam ameliyata giriyor dualarınızı bekliyorum canlar...bende bugün erken yatayım diyorum sabah hastanede olmam lazım annemle...şileden bir yakınımızda mide kanaması geçirdi dedemde onun yanında refekatçı kalıyor allah bütün hastalara acil şifalar versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?