Bugün Ne Giydinin Çotanak Kızları

Yarın açılacak butikler :

Steve Madden Bags & Accessories,

Eva Fashion,

Kyo My Friend,

Crunell,

Rubberduck,

Be Chic,

Sandro,

Arzum,

Lil Accessories

adet yerini bulsun

haydin ben de yatar
cici gecelerrr:87:

selam canlarrr
daha spor yapıyorum ok yorgunum ama aksatmamam lazım.
geçmişi okudum fakat alıntı yapacak gücüm yok kusura bakmayın
hepinize iyi gecelerrr

iyi geceler
bgn öğlene kadar uyudum yapılcak ütülerimi yaptım pcyi açmıyombaşından kalkamam diye
sonrasında tv izledim akşam eşimdeydi pc bende buzdolabıyla mutfak dolaplarını temizledim dinlenerek gece iş yapmaya bayılıyomdaha yeni oturuyom size bakayım dedim

tutim baban ameliyat olacakmış inş sorunsuz geçer çok zordur fıtık acısını bilirim
sen gönlünü ferah tut son zamanlarda hep evdesin accık gez dolaş olumsuz elektriğini at gitsin tahlillerinde temiz çıkar inş

selayım selimcik tarafından madur olmuşsun çok geçmiş olsun bu sayede husla barışmışsınız inş bi sıkıntı çıkmaz darbenin acısıdır

xzgim şifayı feci kapmışsın geçmiş olsun bencede soğuk duş seni hasta etti misafirleride ağırlamış kayınvaliden bay s süpriz getirmiştir yine

kontes siyah elbiseyi bende çok beğendim bencede sen istanbula gel 1ol duy sesimizi

gloxim güya gezmelere gitcekmiş ama vazgeçmiş tv başında miskinlik yapmış bazen bende öyle oluyom

bm yusufu parka götürmüş senden ilham aldım sen 1 gün önce temizlik yaptınya bende gaza geldim ama fırınları çekip temizleme işini eşime bıraktımçok pis huyum var kadın tutup evi temizletemiyom ancak taşındığım boş evlere alıyom günlük alamıyom herşeyi ben yapmalıyım

barbim bgn çok yorulmuşsun ayşe bacı masaj yapmış amaayrıcana taksim faslı yapmışınızcicilerin hayırlı olsun

gecekuşum gecenin bi vakti spor yapıyo leslieyimi yapıyon sende helal olsun valla sabahta okulun var

umarım atladığım olmamıştır

gecekusum ayburum gelmisler gece gece senlendirmisler topigi..
dün gece bakindim bende temizlik yapiyordum yoruldum sonrada uyudum....

kontesim asagida görüyorum bebegim günaydin...

hepinize günaydin kizlar

dus alip is bulma kurumuna gidecegim randevum var dondurmustum verdikleri yardimi tekrardan aktif hale getirdim , disardada yagmur var hasta olurum dus alirsam ama kendime gelmek icin almam gerekiyor..

selam canlar...

hepinize tekrar teşekkür ederim...
selayım msn ye çok fazla giremiyorum canım bugün belki akşam açarım ...
xzgim yazını şimdi gördüm cnm mideni üşütmüşsündür tatlım banada oluyordu öyle hem canım bişeyler yemek istiyor hemde midem bulanıyordu...nane limon iç canım dr a gitmişsindir sanırım şuan...
barbim şu ara çalışmayı düşünmüyorum canım annemin bana ihtiyacı var şimdi babamda ameliyat olucak ya 2 ay evde istirahat edecek sanırım babam...
kkontescan o siyah elbise güzelmiş ama eteğini beğenmedim dar olsa daha güzel olurdu o tarz etekler bir rüzgarda hemen açılıyor sinir oluyorum...
ayburum temizlik yapıyormuş kolay gelsin canım bu arada dediklerine katılıyorum canım ama işte elimde olmuyor...
biemcik elbiseler dikecek sanırım yine
kuşkam uğramış gitmiş dün...
gloxican tatlı yapıcakmış benimde yapmam lazım çok üşeniyorum
hay hay bencede doğum yaptı

bende dr a gidicem birazdan tahlil sonucumu göstericem...

ezgim aynı anda yazmışız sanırım,seni görmedmdi
sen de güsel haberlerle gelesin inş arı mayacımmm

ay bu pc bi değişik zor yazıom simili koyaıo yanlş anlamayın bebeklerr

geldım ben kızlar
hava cok guzel ama doktor bana yatak hapsı verdı
yatıcaksın bol bol dedı
kanın cekılmıs resmen dedı ne demek ıstedı anlamadım gercı
agır usutmusum ıste antıbıyotık,oksuruk surubu,grip ilacı,ates dusurucu bıde mıde bulantısı ıcın ılac verdı
smdı yemek yıcem sonra mutluluk kaynaklarım jelıbonlarım cıkolatalarımla yataga kurulucam

hava yaz havası gıbı cok guzel
yatmak cok sıkıcı ya
kayınvalıdem cok guzel cıcekler dıktı koydu balkonuma mutluluk versın dıye
toparlanayım cekıcem resımlerı

canim bu yazini sabah yazdin daha gelmedin eve sanirim ?? acaba sonuclar ne oldu insallah hersey yolundadir..
simdiye kadar coktan gidip ilaclara baslamaliydin bitanem , bunada sükür diyorum bugun iyikide gitmisin lütfen bir is yapma yat iyice dinlen kalkmadan..
selayım ve tutim güzel haberlerle gelin inş
ben arkadaşıma geldm,burdan derse geçicez beraber
çauwww

iyi dersler diyecegim ama coktan cikip gelmisindir...

kizlar kuruma gittim bugun kurumdan ciktim kirmizi isikta beklerken araba ile önümdeki kamyonet geri geri gelip arabama vurdu biraz cizilmis moralim bozuldu resmen geri geri geldigini gördüm kornaya bastim ama adam duymadi..

iyikide fazla bisey yok bide onla ugrasmak istemezdimm. aramizda anlasacagim 100 eur falan iste

sonrada selimle beraber iregiz arkadasa gittik selim kiziyla oynadi bizde sohbet ettik..

selamm;
selayım geçmiş olsun canım...allahtan fazla bişey olmamış canım...
benim tahliller pek iç acıcı değil hormonum olması gerekenden fazla çıktı ilaç tedavisi göreceğim 2 ay sonra tekrar kan tahlili yapılıcak birde meme usg si istedi dr göğsüm arada ağrı yapıyor hormondan kaynaklanıyormuş allah dermansız dert vermesin bunada şükür dr um saolsun çok iyi bir dr strest ve sıkıntıdan uzak durucaksın dedi gerekirse psikoloğa git rahatlarsın dedi...
benimki maalesef gelemiyor işlerini yoluna koyamamış hayırlısı böyleymiş yarın sabah 8 buçukta canım babam ameliyata giriyor dualarınızı bekliyorum canlar...bende bugün erken yatayım diyorum sabah hastanede olmam lazım annemle...şileden bir yakınımızda mide kanaması geçirdi dedemde onun yanında refekatçı kalıyor allah bütün hastalara acil şifalar versin...

selayım ufak bir kaza atlatmışsın geçmiş olsun Rabbim daha beterinden korusun burnun nasıl oldu :26:

xzgim anneciğin ne güzel çiçekler dikivermiş balkonunailaçlarını ihmal etme çabucak toparlanırsın inş jelibonlarıyla mutlu olan pamukşekerim

tutim hangi değerlerin yüksek çıktı ilaçla halledilir dert etme baban için Rabbim şimdiden acil şifalar versin bi yakınınızda hastaymış onada geçmiş olsun enişte gelemiyomuş kısa zamanda gelir inş

başıyazmalım hoşgeldin

kontesin sinirin geçtimi kim canını sıktı muhim bişey değildir inş

gloxim bm bgn uğramamışlar

barbim ballı lokmam yine bomba fotolar görüyom

bu aralar hatim işine ağırlık verdim diye gündüzleri pcyi açmıyom akşamlarıda dizi faslı olunca pek başında kalamıyom tüm gün evdeydim

Son düzenleme:

tşk ederim canım sanırım meslek hastalığı olacak bu bende akşama kadar bilgisayar başında oturmaktan
evde m
müsait yer varsa koşu bandı alsana canım

tamam olmıcam söz
haftaya bakarsın meleim kalır inş :26:

Bende anca gelebildim ... Ama yine gidecegim

Barbitom ugramis sana gelince masaj yapayim bize el gecmis sanirsam .. Buyuk buyuk anneanneden

Burnum hala yaniyorrr .. Biran once yaz gelse size kavussam burnuma baktirtsam bidr

aa ciddimisin bebeim o zaman o güzel ellerinden güzel bir masaj bekliyorummm
korkma hiçbirşey yok burnuşunda

maş.Allah muhabbetinizi artırsın :)
:26: sağol

bence de off offf

selayım hg bebişimmm
ben de sporumu yapayım yatıcam
bebişi uyuttum:90:
haberlere baktık beraber
japonya boşaltılıyormuş

eğer türkiyeye göç ederlerse gelirken bize japon style cicilerin hepsini getirsinler, sürümden kazansınlar

bu aralar uyku düzenim şaştı gece oturup gündüz uyumak istiyom xzgim gibi oldum

sen var ya sen bidenesinnnnnn, deli gibi mesajını bekliyorum ayburum şu an

dus alip is bulma kurumuna gidecegim randevum var dondurmustum verdikleri yardimi tekrardan aktif hale getirdim , disardada yagmur var hasta olurum dus alirsam ama kendime gelmek icin almam gerekiyor..

üşütmedin inşallah bebeğim? burdada akşam bastırdı yağmur
2 gündür misss gibi bir hava vardı dışarda

gelen giden açısındanmı diyorsun :26:

ae sen niye geri gitmedin bebişim hemen :44: Allah korumuş birtanem, cana geleceğine mala gelsin
iregiz nasıl? lohusalık sendromu varmı

geçmiş olsun tutim hormon fazlalığı derken, adetinin sancılı olmasınımı etkliyormuş yani bu ?
umarım göğsünde ciddi bir şey yoktur :26: doktorun haklı bence gerekirse git, bende çok gitmek isterdim psikolog seansları biraz ucuz olsa şimdi çok derdim yok oraya gitmek biraz lüks olur bana, ona gideceğime falcıya giderim ben
bence gelmemesi daha hayırlı olmuş, ikinizde birşey anlamayacaktınız tutim başka bir müsait zamanda herşey daha iyi olur
Allah tüm hastalara ve babana acil şifalar nasib eylesin.. inşallah ameliyatınız sorunsuz bir şekilde tamamlanırda babacığın hemen ayağa kalkar ilerleyen günlerde :97::97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…