- Konu Sahibi BarbieveKen
-
- #27.421
hosgeldın gloksıcımm
ben yapamam benden buyuklere ne olursa olsun saygısızlık yapamıyorum
Allahtan kayınvalıdem cok anlayıslı bana hıc bısey yaptırtmadı bıle
yemegımı yedım hedıylerımı actım ındım smdı asagıya
yatıcam smdı atesım yukseldı yıne
ay cok güzel seyler..bı suru sey yapmıs
zeytınlı kraker
havuc salatası
degısık bı fasulyelı salata
tahınlı kurabıye
peynırlı kıymalı borek
bal kabaklı pasta yapmıs
ben cok yıyemedım hala mıdem bulanıyor
pazardan berı hemde
selayım ben alışverişe gitcem dedim sen gitmişsin,ben evde kaldım
hazırlanıyodum,vazgeçtim...
havanın güzelliğinden midir nedir,sabahta erken kalkmıştım,bi halsizlik geldi üstüme,yattım uyudum
canim doktora gidip artik antibiyotikle tedavi olsan bak gecmiyor ama bisey yapmak gerek..hosgeldın gloksıcımm
ben yapamam benden buyuklere ne olursa olsun saygısızlık yapamıyorum
Allahtan kayınvalıdem cok anlayıslı bana hıc bısey yaptırtmadı bıle
yemegımı yedım hedıylerımı actım ındım smdı asagıya
yatıcam smdı atesım yukseldı yıne
canim tekrardan cok gecmis olsun..kızlar hepinize saolun...babam cuma günü ameliyat olucak sabahallaha çok şükür bunada rabbim dermansız dert vermesin kimseye annem tahlil sonucumu almış fakat jinekoloğum sezaryen doğumdaymış bugün gidemicem dr uma yarın falan giderim belki...
kkontescim benimkinin durumunu sormuşsun cnm bana en son perşembe gelicem demişti ama bir aksilik olmaz ise gelicek ...yapmam gereken çok şey vardı dip boyamı yaptırıcaktım ama babamın hastalığından dolayı canım hiç bişey yapmak istemiyor...belki bir fön çektiririm oda batıyor gözüme...
üstümdeki yorgunluk gitse neler yapıcamda bişey yapmaya kalkışayım diyorum kalkamıyorum yatağımdan sürekli uyumak istiyorum...
geldikkk
selayım bana inşaat onayı yollarmısın bidene yaw
şehimi bi kare daha büyütücem dee
teşekkürettim canımmm
ne elbisesi :44:
hee sen benim yazdigimi yine görmemisin..
bugun gezmeye bakinmaya ciktim orda bir elbise gördüm dedim biem bunu diker
onuda moda bölümünde bir topik varya alsammi almasammi diye oraya ekledim
yorumumu yazdım oraya canım ama elbise çok hoşuma gitti...zayıf olduğun için sana yakıştırdım,ben giysem aynı duygularda olmayabilirim
ayy dün tatlıyı yapamadım,aklım kaldı...
gidip yapıcam,
dikkat etcektim yedilerime sözde
görüşürüz kızlar
mucukladım
neden ki selayımm
bence giymelisin böyle şeyler
ay cok güzel seyler..
bende salatalik domates sogan coban salatasi yaptim ekmek arasi yapip yedim
ben gittim elbise etek denedim
bakmak isterseniz diger tarafta
canim doktora gidip artik antibiyotikle tedavi olsan bak gecmiyor ama bisey yapmak gerek..
canim tekrardan cok gecmis olsun..
sacinin dibide gelirse gelsin
bizle bulustugundada dibi gelmisti ama acik biraktiginda lüle lüle oluyorlar cokta hos oluyorlar o yüzden kasma kendini
gönderdim..
alisveris yerine ekledim bahsettigim elbiseyi dikmek istersen öyle birsey
yarın gıdıcem canım zaten
mıde bulantım gecmıyor
sureklı cıkarmaya basladım
benımde canım bıseyler yemek ıstıyor sureklı ama mıdem kaldırmıyor
yaa sen midenidemi bozdun iyice , ay canim keske bugunden gitseydin yaa
2 ıhtımal var bebegım
cumartesı soguk suyla dus aldım dıye usuttum
yada hamıleyım
kı canım sureklı bısey ıstıyor
ama 2.ıhtımal olamaz ılac kullanıyorum sadece bı kere aksattım
ondada gelıp benı bulmaz ya :44:
insallah bulmamistir bebegim, birde ilac falanda kullandin insallah öyle birsey olmaz biz birinci ihtimalden yola cikalim sicak tut kendini..
yarin lütfen ihmal etme doktor isini ama lütfen lütfen lütfen
merak etme bebegım yarın kesın gıdıcem
nevresımlerımı degıstırıcem hastayken hergun yastık kılıfı degıstırmek gun asırı banyo yapmak cok ıyı bıseymıs
keske hayhayın numarası olsaydı arardık merak edıyorum onu
günaydin kizlar..
sabah selim yanima yatayim derken burnuma siddetli bir kafa atti 10 dakka agladim resmen moralimi iyice bozuldu canim yandi ters gitmesi gereken birseyler var sanki, üc aydan beri bu hareketten cok korkuyordum hep sakiniyordum ... simdi burnum yaniyor ... disardan birsey gözükmüyor ama dua ediyorum cökme falan yoktur insallah
Tekrardan gunaydin kizlar ... Cok siddetli bir darbede kikirdakta kayma bs vs olabiliyor ... Simdi disardan bisey gozukmuyor ama hala yaniyor burnum(
Zaten su an icin yapacak bisey yok yazi beklemem gerekmekte ...
Selimde aglama anne agla diyordu agliyamadim bile ..
Isim tuhafi ameliyata karsi olan husda feryadim aglamalarimla iceriye girdi , bisey olduysa yaptirirsin yine aglama diy0rdu
herkesslere günaydınnn
selayım beni souturmusun tatlım şunlardanEki Görüntüle 159825 Eki Görüntüle 159827 Eki Görüntüle 159826
herkese selam;
hiç keyfim yok moralim sıfır,ailecek üstümüzde çok pis nazar var anlatsam anlamazsınız allah kimseye yaşatmasın annemden sonra sanırım babam ameliyat olucak fıtık ameliyatı,ben tahlil sonuçlarımı alamadım daha evde kapının kirişinde kocaman dekor ayna var yeni alınmıştı tam kapının altından geçerken ayna yere düştü tuzla buz oldu ya kafama düşseydi...annem akşam makinaya bulaşıkları makinaya koyarken bardak elinde patladı,akşam çok feci ağlama krizim tuttu sebepsiz yere bağıra çağıra ağladım annem okudu üfledi rahatladım...geceleri tek başıma yatamıyorum ... evde herkesin üstünde yorgunluk ağırlık var özellikle benim sürekli uyumak istiyorum allah kimseye yaşatmasın...nazar değdirenlere ve büyü yapanlardan nefret ediyorum allah ıslah etsin...
son gördüğüm selayım burnuna selim çarpmış sanırım geçmiş olsun korkma bir sorun olacağını sanmıyorum canım benim kuzende ameliyattan sonra düştüydü burnunu çarpmıştı bişey olmamıştı...
çok enteresan bi rüya gördüm,nette bulamadım anlamını
bilen varsa yazar mı,sevinirim
dudağımdan iki büyük şiş gibi iğne gibi şey çıkarıyordum
kan yoktu ama canım yanıyordu ve dudağım resmen 3'e 4'e yarılmıştı
hayırdır inş
gunaydın kızlar
zaten cok hasta ve mutsuz kalktım bıde selayla tutının yazdıklarını gorunce moralım dahada bozuldu
selayım askım umarım bısey olmamıstır :26:
tutım babanın amelıyatınada uzuldum sımdıden gecmıs olsun bencede okutun kendınızı
sen yınede moralını bozma dua et ıcını ferah tut
dun 12de yattım smdı kalktım dınlendım ama sesım tamamen gıttı
kulak burun bogaz benı oldurucek bogazım yara oldu galıba
burnum ve kulaklarımda tamamen tıkalı
bugun gelıcek ınsanlara annem ezgı hasta baska bı gun yapalım demıs
yok sana gelırız demısler kadın gece 12ye kadar mutfaktaydı sabah kalkmıs yıne mutfakta
ne bencıl ınsanlar var dayanamıyorum
buldum ama bedenı kalmamıs kı bana
cok guzelmıs :97:
kızlar hepinize saolun...babam cuma günü ameliyat olucak sabahallaha çok şükür bunada rabbim dermansız dert vermesin kimseye annem tahlil sonucumu almış fakat jinekoloğum sezaryen doğumdaymış bugün gidemicem dr uma yarın falan giderim belki...
kkontescim benimkinin durumunu sormuşsun cnm bana en son perşembe gelicem demişti ama bir aksilik olmaz ise gelicek ...yapmam gereken çok şey vardı dip boyamı yaptırıcaktım ama babamın hastalığından dolayı canım hiç bişey yapmak istemiyor...belki bir fön çektiririm oda batıyor gözüme...
üstümdeki yorgunluk gitse neler yapıcamda bişey yapmaya kalkışayım diyorum kalkamıyorum yatağımdan sürekli uyumak istiyorum...
2 ıhtımal var bebegım
cumartesı soguk suyla dus aldım dıye usuttum
yada hamıleyım
kı canım sureklı bısey ıstıyor
ama 2.ıhtımal olamaz ılac kullanıyorum sadece bı kere aksattım
ondada gelıp benı bulmaz ya :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?